bak yaramaza senhihoyyythihoyyythihoyyyt
AMİN CANIM AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
biz misafirliğe falan gittikmi annemim dibinden ayrılmazmışızsositososito
annem hiç sevmez misafirlikde etrafı dağıtmayı
o kkonuda çok usluymuşuzsositosositosositososito
bende accık önce geldim:lepi:dadam ben geldim napuyonuz
şimdi ki çocuklar maalesef hiç dinlemiyor artık annem babam sevmez yapmayayım die nerdeee
gözünün içine baka baka yapıyor valla...hiç korku da yok...şimdiki çocuklar çok tuhaflar valla tam fırlama doğuyorlar
kızlaaar yılbaşı için plan yapan var mı evde misiniz dışarı mı çıkıyorsunuz neler hazırlayacaksınız hadi bunu konuşalım zemuszemus
kızlaaar yılbaşı için plan yapan var mı evde misiniz dışarı mı çıkıyorsunuz neler hazırlayacaksınız hadi bunu konuşalım zemuszemus
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:sositosositosositosositodelikafaduldendüzeldi kızlar düzeldiiiiiiiiii mesaj gönderebiliyorum, biçimlendirebiliyorum yaçasııııııııııııııınnn hihoyyyt hihoyyyt
pasaklım yaa benim o gün nişanlımın doğum günü ama hala napsam bilmiyomm fikir şeyedin bana :gitme:
pasaklım yaa benim o gün nişanlımın doğum günü ama hala napsam bilmiyomm fikir şeyedin bana :gitme:
biz daha plan yapamadık maalesef
davet eden arkadaşımız var ama eşim ailelerle olmak istiyor
ben arkadaşlarla olmak istiyorum
bu gidişle evde tek başıma olacağım galiba
selamm ebruuu...,opuyorumnanaktansiz beni görmeyin bakalım hanımlar hiç. ;Peki pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?