Cesur ve Güzeller

şimdi ki çocuklar maalesef hiç dinlemiyor artık annem babam sevmez yapmayayım die nerdeee

gözünün içine baka baka yapıyor valla...hiç korku da yok...şimdiki çocuklar çok tuhaflar valla tam fırlama doğuyorlar

düzeldi kızlar düzeldiiiiiiiiii mesaj gönderebiliyorum, biçimlendirebiliyorum yaçasııııııııııııııınnn hihoyyyt hihoyyyt

kızlaaar yılbaşı için plan yapan var mı evde misiniz dışarı mı çıkıyorsunuz neler hazırlayacaksınız hadi bunu konuşalım zemuszemus

düzeldi kızlar düzeldiiiiiiiiii mesaj gönderebiliyorum, biçimlendirebiliyorum yaçasııııııııııııııınnn hihoyyyt hihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:sositosositosositosositodelikafadulden
kızlaaar yılbaşı için plan yapan var mı evde misiniz dışarı mı çıkıyorsunuz neler hazırlayacaksınız hadi bunu konuşalım zemuszemus

Biz her zamnki gibi evdeyikk
alcaz kolamızı cipsimizi tv seyretcezmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

pasaklım yaa benim o gün nişanlımın doğum günü ama hala napsam bilmiyomm fikir şeyedin bana :gitme:

d.günümü nişanlınınnsositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

dışarı yime yada eğlenmey çıkcanızda süpriz pasta gelsinnn:lepi::lepi::lepi::lepi:

biz daha plan yapamadık maalesef
davet eden arkadaşımız var ama eşim ailelerle olmak istiyor
ben arkadaşlarla olmak istiyorum
bu gidişle evde tek başıma olacağım galiba

Son düzenleme:
biz daha plan yapamadık maalesef
davet eden arkadaşımız var ama eşim ailelerle olmak istiyor
ben arkadaşlarla olmak istiyorum
bu gidişle evde tek başıma olacağım galiba

ailelerlemiakannehirakannehir
arkadaşlarla olun bence ya
gezin eğleninsositososito
yada akşama doğru senin annenin ve eşinin annesinin yanına şöle bi ayak üstü uğrayın
sonracıma gecede arkidşlerle buluşun gezin tozun olmamıyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben:kedi:

biz de evdeyizz malumm artık çolukk çocukk ne yapalımm dışardaa??:CüvCüv:gamyoncuiremsu
hazırlarız çerezleri pastalarıı yemekleriiii otururuzz tabi ben uyuyakalmazsammm...akannehir

ebruli sultaaaaaaaaan :jeyyar:
canım bende görmemişim kusura bakma opuyorumnanaktan
inanın telefonlarım bi dk susmuyor şu an yazarken bile kaç telefona baktım mafoldumben

nurancım eşim maalesef arkadaşlarımızla geçirmek istemiyor yılbaşını
bende ailelerle geçirmek istemiyorum napıcas bilmiyorum inan
en iyisi eve gidip uyuycam ben

derinim sen evinde otur tebi sırtında bi bebe karnında bi bebe
aaaa bi de çıkıp eller havaya mı yapiceksin :roflol: :asigim:
canım yaa ne güzel bak yılbaşına minik meleğinle birlikte emel ve eşinle birlikte gireceksin

bende eşimle konuşacağım tekrar eğer arkadaşlarımıza gitmeyeceksek gerçekten
evde olacağım ben o nereye isterse gidebilir :umursamaz:

bende bu akşamdan kabak tatlımı falan yaparım, yarında mısır patlatırım, içkimi alırım, kestane de yaparım, kuruyemiş, meyve, cips hazırlarım
tvnin karşısına geçerim napiiim

pasaklım bende bugün kabak tatlısı yapıyorum

aa tesadüfe bak...şekere yatırdım şimdi akşama kaynatırım...

en güzeli bana göre yılbaşında evde oturup ailenle pineklemekkaydirigubbakcemile3

tv de hiç bir şey olmamasına kızmak:roflol:

ben evde geçirmeyi seviyorum bana yılbaşı günüde pek özel gelmiyor nedense bilmiyorum:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…