bayramda istanbula giderken ailesinin yanına hastalandı birden.
yoğun bakımdaydı bayramdan bu yana...
dün akşam kaybetmişizz..
kız arkadaşıda eşimin öğrencisiydi bitirmiştii bu okulu uzatmıştıı...
gitmeden önce ikisini de yemeğe almıştımmm...
son görüşmemizmişş meğerr...:a015:
Ağır bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor.
Yorgun ve umutsuz bakışlı bir doktor çıkıyor. 'Tek yaşam şansı var o da beyin nakli. Böyle bir ameliyatı ilk olarak deneyeceğiz, tabi masraflar hastanın ailesine ait.'
Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz...
Aralarından biri;
'Peki ama fiyat nedir diyor?'
Değişir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanırsak, 200 Euro kadın beyni kullanırsak.
Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar.
Ama aralarından biri merakını yenemez:
'Peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir?' diye sorar.
Cerrah gülümser.
'Eh tabi, aynı arabalar gibi, kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akıl, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor.'
ZEKİ BIR KADINA İLETMEYI UNUTMAYIN
Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm :)
Hikâyenin sonunda gülümseyen hanımlar öpüldünüz :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
of yaa aslında sabah kötü bi haber aldım buraya geldim derinin üzüntüsünü paylaştım
ama sen beni gülümsettin
teşekkürler
bu arada derin ben ölüm haberlerine bişe yazamıyorum çünki onu yaşayandan daha iyi kimse bilemez
başınız saolsun allah mekanını cennet etsin.....
nereusum amin ne güzel dua o öyle hihoyyyt
:a015::a015::a015::a015:Güle güle derin :a015:
Kızlar bende çıkıyorum çok iş çıkardım kendime
Hepinize mutlu huzurlu sevgi dolu sağlıklı yıllar diliyorum a.s.
Canım benimm ne güzel şeyler yazmışsın:jeyyar::jeyyar:fıstıklar yeni yılınızı kutlarım sağlıklı mutlu huzurlu bol bol berketli bol mangırlı dolarlı nice nice yıllar dilerim
hepinizin gönlünden ne geçiyorsa sizin olsunn Şeniz Şeniz Şeniz
Ağır bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor.
Yorgun ve umutsuz bakışlı bir doktor çıkıyor. 'Tek yaşam şansı var o da beyin nakli. Böyle bir ameliyatı ilk olarak deneyeceğiz, tabi masraflar hastanın ailesine ait.'
Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz...
Aralarından biri;
'Peki ama fiyat nedir diyor?'
Değişir diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanırsak, 200 Euro kadın beyni kullanırsak.
Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar.
Ama aralarından biri merakını yenemez:
'Peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir?' diye sorar.
Cerrah gülümser.
'Eh tabi, aynı arabalar gibi, kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akıl, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor.'
ZEKİ BIR KADINA İLETMEYI UNUTMAYIN
Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm :)
Hikâyenin sonunda gülümseyen hanımlar öpüldünüz :)
demi nuranım iştee huzurrrr:hulya:
Evet neruscuğum Mangırda öneli tabi para olmadan sağlık bile olmuyor
Allah herkese helalinden bol para vesin darda kalanlara borç ödeme kolaylığı versin
Parayı hayırlı yerlere harçatmak nasip etsin
:Saruboceq::Saruboceq:
hadi kızlar ben şimdilik çıktım...biraz karnımı doyurayım az önce oğluma yedirdim
sonra banyo yaparım şimdilik öptüm hepizi:gitme:Şeniz
derinim:gitme:senağlamasenağlamasenağlamaaradım kız arkadaşını çok severim zaten kızı..
ne olsa arar gelir...
konuşamadı ama canımm benimm soluğuu tükenmişş arkadaşı açtı tel.i ben sadece hıçkırıklarını duyabildim bişey diyemedimmmm....
Allahım mekanını cennet etsinnn...
geride kalanlara da yardım etsin...:Saruboceq::çok üzgünüm:
Allah yardımcıları olsun derincim Allahım geride kalanlara sabır versin inşallah :Saruboceq:
bende eşimi bekliyorum mesai bitti ama eşim hala gelemedi ooof herkes çıktı ben kaldım koca fabrikada teeeeek mafoldumben
sen neden tek çıkmıyosun pasaklım?inşallah nurancım yaa uf herkes gitti bi ben kaldım sinir oluyorum böyle geç gelmesine çalışsa tamam ama gidip arkadaşlarının yanında oturuyor benim çıkış saatimi bildiği halde geç geliyor mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?