- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
iyi iste daha ne istiyonnn kaydirigubbakcemile5
senin misafirlerinde hep böle be kafamçokkarıştı
ben geldım.....ya benmıyım hayalet yoksa sızde mı hayaletsınız......
asagıda gorunmuyorum......tobe tobe ne oliyi yine kk da
valla bugün gelselerdi yapardım yetiştiği kadar derdim şimdi akşamdan hazırlık yapmam gerekecek ohaoldumsmile
valla yaa şansıma hep böyle oluyor bi arıyorlar zırt biz geliyoruz tamam diyorum sonra arıyorlar zırt biz yarın geliyoruz akannehir
aaaaaaaaaaaaaay derinim de ikinci bebişi erkek oluyomuuş hayırlı olsun derinciiim :lepi:
ben kıl olurum kendi keyiflerine göre hareket eden insanlaraa...valla bugün gelselerdi yapardım yetiştiği kadar derdim şimdi akşamdan hazırlık yapmam gerekecek ohaoldumsmile
valla yaa şansıma hep böyle oluyor bi arıyorlar zırt biz geliyoruz tamam diyorum sonra arıyorlar zırt biz yarın geliyoruz akannehir
aaaaaaaaaaaaaay derinim de ikinci bebişi erkek oluyomuuş hayırlı olsun derinciiim :lepi:
hepimiz hayaletük :lepi:
ana nıyekı .......hiç sevmedim geçiimiki yoksa hep bölemi olcakki
en azından kimler var kimler yok kimler takıpte görüyoduk ya.....:1ninca::1ninca::1ninca:
ana nıyekı .......hiç sevmedim geçiimiki yoksa hep bölemi olcakki
en azından kimler var kimler yok kimler takıpte görüyoduk ya.....:1ninca::1ninca::1ninca:
evett böylee kör gibii oliii insan..sempatiksalakcinnibu ne bee topiktemisiniz bilmiyom göremiyom :roflol:
kör gibiyimmmmmmm kaydirigubbakcemile3
ya kızlar dün çok üzücü bir şey oldu......
pazar günümüz üzüntüden mahfoldu......
sizinn nasıldı pazar gününüz......
evett böylee kör gibii oliii insan..sempatiksalakcinni
duyguu ne oldu yine kıı???
ben dünn kadınlar eğlence düzenledi orda ikii göbecikk attırdımmm....kaydirigubbakcemile2
yok sılamm azz oynadımm sonra oturdum izledimm o da iyi oldu Allahımm içii hep genç kalmışş buradaki kadınların süperler....:lepi:
kk bende neen bu kaaa yavaş yavohaoldumsmilealsanaalsanasmile
selamm :hulya:
Bi kaç sayfa geçmişi okudum :kedi:
Derinim Pipilimiz geliyomuş :lepi: çok sevindim Allah analı babalı büyütsün, Sağlıkla gelsin opuyorumnanaktan
Pasaklım arkadaşınızın bahanesi çok garipmiş hea akannehir
Sıla senin doğumunda baya yaklaşmış, zaman çabukmu geçti ne akannehir
bide bebek dombili olunca erken mi doğuyomuş fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?