ben de burdayımm ulaa sen hala sigara mıı içiinn???:mymeka:kimler var
oyyy benim de tv.niin sesinden kafam şiştii...kafamçokkarıştı
emel yine kudurdu kanepeden kanepeye uçiiii...
çizgi film izliii bi taraftan da!
kk da içiyom sadece sigara
yoksa elimi sürdüğüm yok
kendüme iyi bakıyom bayanssulusmile
evet canim,yani dombili olunca agir oliyii dogal olarak kayiyiiiiii :CüvCüv:Hayirlisi olsun.. bakarsin gününüde gecer.. Allah bilir.. saglikli gelsinde gerisi bos :asigim:
ondan sonra ver elini istanbuuuuuuul :dance:
kk da içiyom sadece sigara
yoksa elimi sürdüğüm yok
he vallaa kardeşiyle karate yapmayı planlii...boshayallersmilesüper emeeeeeeeeel
bak kendinee tabii.kk da içiyom sadece sigara
yoksa elimi sürdüğüm yok
kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı bayanssulusmile
bende bu tipsizin efkarlı tipini seviyorum
tipe bak
Edam kendine de bebişinede iyi bakar :asigim:
he vallaa kardeşiyle karate yapmayı planlii...boshayallersmile
hangi şarkı
bende bu tipsizin efkarlı tipini seviyorum
tipe bak
Edam kendine de bebişinede iyi bakar :asigim:
oyy kıyamam yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumbenkızlar....sanki kendi kendime yazıyormusum gibi oliyi........aşagıda kimse görünmüyor.......
konu acsakmı ne?kazen nıye yaptıkı?kafamçokkarıştı
hakanın arkadaşı var.evli 3 yaşında çok yaramaz.ama öyle böyle yaramaz degil.yemek sözü vardı dün hakanla akşam yemegine gittik hep beraber.balık yemeye sipariş ettik.kiremitte balık masaya geldi garson önümüze koydu.tabaklarımızı derken çocuk bir saldırdı nasıl oldugunu anlamdık birden o balıgın oldugu kıremıt tabaklar varya tuttu.tabakta fırından çıkmış öyle sıcakkı anlatamam.balık içimde cızır cızr ediyor sıcaktan..
çocuk bir feryat kopardı.....bir telaşlandık..hakan hemen su döktü...ama çocuk susmak bılmıyor alel acele çıktık lokantadan.hemen acile gittik....
bugün ogle tatılınde hastaneye gittik çocugun ellerini sarmişlar.......yazık ya....ne agladı ama
ne üzüldük.....senağlamasenağlamasenağlama.
bende dayanamadım çocuk agladıkca bende agladım.....
:sinifsinif:kızlar....sanki kendi kendime yazıyormusum gibi oliyi........aşagıda kimse görünmüyor.......
konu acsakmı ne?kazen nıye yaptıkı?kafamçokkarıştı
hakanın arkadaşı var.evli 3 yaşında çok yaramaz.ama öyle böyle yaramaz degil.yemek sözü vardı dün hakanla akşam yemegine gittik hep beraber.balık yemeye sipariş ettik.kiremitte balık masaya geldi garson önümüze koydu.tabaklarımızı derken çocuk bir saldırdı nasıl oldugunu anlamdık birden o balıgın oldugu kıremıt tabaklar varya tuttu.tabakta fırından çıkmış öyle sıcakkı anlatamam.balık içimde cızır cızr ediyor sıcaktan..
çocuk bir feryat kopardı.....bir telaşlandık..hakan hemen su döktü...ama çocuk susmak bılmıyor alel acele çıktık lokantadan.hemen acile gittik....
bugün ogle tatılınde hastaneye gittik çocugun ellerini sarmişlar.......yazık ya....ne agladı ama
ne üzüldük.....senağlamasenağlamasenağlama.
bende dayanamadım çocuk agladıkca bende agladım.....
Geçmiş olsun duygu :teselli:
öff bu kuduruk çocuklar hiç bişeyden ders alıp akıllanmıyolar :gitme: yazık ya :gitme:
Neyse kısçeler öpüyoum hepinizi çıkmam lazım opuyorumnanaktan
oyy kıyamam yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Geçmiş olsun duygu :teselli:
öff bu kuduruk çocuklar hiç bişeyden ders alıp akıllanmıyolar :gitme: yazık ya :gitme:
Neyse kısçeler öpüyoum hepinizi çıkmam lazım opuyorumnanaktan
ben olsam derdim hopp yarinda müsait degilim diye o ne la mac yüzünden gelmiyolar akannehir
ben kıl olurum kendi keyiflerine göre hareket eden insanlaraa...lmaz:
teşekkürr ederim pasaklımmm kötüü kedii şeroooo geliiii.....:ecrin_bebek:
enteresanlar valla biri derki bu akşam olmaz maç var öbürü der yarında olmaz benim dizim var
hay dizinize yaa ister gelin ister gelmeyin dedim bende valla keyifleri bilir :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?