Cesur ve Güzeller

kk da içiyom sadece sigara
yoksa elimi sürdüğüm yok
kendüme iyi bakıyom bayanssulusmile

evet canim,yani dombili olunca agir oliyii dogal olarak kayiyiiiiii :CüvCüv:Hayirlisi olsun.. bakarsin gününüde gecer.. Allah bilir.. saglikli gelsinde gerisi bos :asigim:

ondan sonra ver elini istanbuuuuuuul :dance:

kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı bayanssulusmile

yoksa elimi sürdüğüm yok

bende bu tipsizin efkarlı tipini seviyorum
tipe bak

Edam kendine de bebişinede iyi bakar :asigim:

süper emeeeeeeeeel
he vallaa kardeşiyle karate yapmayı planlii...boshayallersmile
yoksa elimi sürdüğüm yok
bak kendinee tabii.
ben kaçıyorum kocem puding istedi o da aşeriyoo benle!!!!
ütüler de varr kalkemm işleri bitiremm...
öptüm hepinizi...

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı bayanssulusmile

bende bu tipsizin efkarlı tipini seviyorum
tipe bak

Edam kendine de bebişinede iyi bakar :asigim:

kaydirigubbakcemile3

bizim ufaklik bir tekmeliyor görmeniz lazim,karnimda resmen izi görüküyor gibii :kedi:
selcuga hic denk gelmiyordu gecen elini koydugunda tekmeyi basdi babasina süprizzzzz

kızlar....sanki kendi kendime yazıyormusum gibi oliyi........aşagıda kimse görünmüyor.......
konu acsakmı ne?kazen nıye yaptıkı?kafamçokkarıştı

hakanın arkadaşı var.evli 3 yaşında çok yaramaz.ama öyle böyle yaramaz degil.yemek sözü vardı dün hakanla akşam yemegine gittik hep beraber.balık yemeye sipariş ettik.kiremitte balık masaya geldi garson önümüze koydu.tabaklarımızı derken çocuk bir saldırdı nasıl oldugunu anlamdık birden o balıgın oldugu kıremıt tabaklar varya tuttu.tabakta fırından çıkmış öyle sıcakkı anlatamam.balık içimde cızır cızr ediyor sıcaktan..
çocuk bir feryat kopardı.....bir telaşlandık..hakan hemen su döktü...ama çocuk susmak bılmıyor alel acele çıktık lokantadan.hemen acile gittik....
bugün ogle tatılınde hastaneye gittik çocugun ellerini sarmişlar.......yazık ya....ne agladı ama
ne üzüldük.....senağlamasenağlamasenağlama.
bende dayanamadım çocuk agladıkca bende agladım.....

oyy kıyamam yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geçmiş olsun duygu :teselli:
öff bu kuduruk çocuklar hiç bişeyden ders alıp akıllanmıyolar :gitme: yazık ya :gitme:

Neyse kısçeler öpüyoum hepinizi çıkmam lazım opuyorumnanaktan

:sinifsinif:

gecmis olsun ya :çok üzgünüm:

öff bu kuduruk çocuklar hiç bişeyden ders alıp akıllanmıyolar :gitme: yazık ya :gitme:

:a015:

oyy kıyamam yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

laydım bammıkım......valla yaramaz çocukta hakkaten adamın sabırnıda dengesınıde bozuyor...yazık annesı üzüldü.......balıkları yıyemedım orda öylece kaldı...
ne oldunu anlamdık 3 yaşındaki öocuk planlarımızı hem mahfettım hemde canını yaktı
hiç gözleri ayırmamak lazım......
ne zor ya anne olmak heleki çocuk yaramazsa......alsanaalsanasmile

ben olsam derdim hopp yarinda müsait degilim diye o ne la mac yüzünden gelmiyolar akannehir

ben kıl olurum kendi keyiflerine göre hareket eden insanlaraa...lmaz:
teşekkürr ederim pasaklımmm kötüü kedii şeroooo geliiii.....:ecrin_bebek:

enteresanlar valla biri derki bu akşam olmaz maç var öbürü der yarında olmaz benim dizim var
hay dizinize yaa ister gelin ister gelmeyin dedim bende valla keyifleri bilir :umursamaz:

enteresanlar valla biri derki bu akşam olmaz maç var öbürü der yarında olmaz benim dizim var
hay dizinize yaa ister gelin ister gelmeyin dedim bende valla keyifleri bilir :umursamaz:

sırnaşık şey

hoff milletin keyfine göre gidecek olursan ohoooooooo :hulya:

bögün Ezel var, yarin papatyam var ,carsamba hem alman dizim var hemde yaprak dökümü, persembe alman dizisi var, cuma bosum :lepi:

o gün arkadaslari davet etmeyi düsünüyorum,ama sanirim cumartesine edicem.. cuma evi temizlerim yavas yavas, ancak oluyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…