canım yaradana sığındım tevekkül ettim vericek olan o kendimi üzsemde yırtsamda allahın dediği olucak sabretmekten başka çaremiz yoka.sne güzel söyledin helal sana
kuzen mesaj atmış belli ağladı
kuzenimin eşi de hamile neden benim olmuyo diye üzüldü mafoldumben
hayırlı zamanı gelmedi demekki Allah herkese hayırlı zamanda nasip etsin dedim :çok üzgünüm:
strest yapmak yok Şeniz
alttan baktı doktorum gördük keseyi :asigim:
ooo ayıpsın tavığna kış dediklerim var düşman oldular ben geldim misafir oldular baksana aşağıyaaklinialirimsmilesölerim canikom
hatta geçmişi okursa alır burdan selamını Şeniz
düşmanların mı var senin
bende iyiyim cnm sporumu yaptım bankaya gittim geldim kocik toptancıya gitti bende attım kendimi buraya-tatlicadiarzu-sen ne dersi çalışıyon kuzum olaylara fransızım da:uhm:çitosuuum iyim bende bi yandan telefonlar bi yandan ders çalışmaya çalışıyorum falan derken gün bitti yine
sende ne var ne yokk :1hug:
Şenizgülü gülü canım görüşürüz dikkat et kendine olumunekankayizsmileben yavas yavas çıkayım kısçeler
çok ağır gidiyorum :sinifsinif:
anca toparlanırım
öpüyom hepinizi tek tek
bugun de bitti çok şükür
canım yaradana sığındım tevekkül ettim vericek olan o kendimi üzsemde yırtsamda allahın dediği olucak sabretmekten başka çaremiz yoka.s
oyyy kuzuma gördünüz demek çok sevindim :1hug::asigim:inşallah kucağına aldığın günleride görürüz sağlıkla :Saruboceq:
kızlar mıdem bulanıyooooooooo....
neden acaba.
of ya bugunde geç cıkıcam....
ay bu ara herkes hamilelikten, bebişten bahsediyo.:CüvCüv:
sen de pisikolocikman etkilenmiş olmayasınkaydirigubbakcemile3
bu aklıma hiç gelmemişti oşinim...
he valla hamile neyım olmayım.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:belkide olabılırım..yerimseniben
Günaydın :hulya:
ooo ayıpsın tavığna kış dediklerim var düşman oldular ben geldim misafir oldular baksana aşağıyaaklinialirimsmile
bende iyiyim cnm sporumu yaptım bankaya gittim geldim kocik toptancıya gitti bende attım kendimi buraya-tatlicadiarzu-sen ne dersi çalışıyon kuzum olaylara fransızım da:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?