Cesur ve Güzeller

sende haketmişin ama pek bi şey:kedi:gördüm seni:mymeka:
sık dişini olum

ezel koy ezel ben dün okudum onu beğendim
nasılsa dizi en geç seneye biter kim hatırlar diziyi en güzel izim şu anda o emelede uyuyor
kocan bağırsın dursunguclubacismile

boshayallersmile selam herkeseboshayallersmile
hoşgeldin nuranıımŞeniz
ona garanti veremiciiiimboshayallersmileaklinialirimsmile
bekaret kemeri aldırtma bize nen gider ayak herşeyi dadında bırak accık öptürebilüsünsempatiksalakcinni

oğşın bende 10 ay nikahlı durmuştum düğünden önceolumunekankayizsmile

Günaydııın arkadaşlar opuyorumnanaktan

Pasaklım imzan harika olmuş tatlım :lepi:

hoşgeldin arkadaşımopuyorumnanaktan

olsun bende pazar sabahı için izin kopardım edalarla kahvaltı edicez çengelköyde kısmet olursa
yaa kızlar gelmek isteyen var mı başka? daha öncede sordu kızlar ama kimse bişi demedi

yaprak dökümüne baktım ama hangi sahneden bahsediyon kız?

Bu arada dizi artık baygınlık vermeye başladı bütün felaketler toplanıp alirızanın başında patlıyo annesi desen evlatları nasıl başımdan salarım havasında :bbo:

Son düzenleme:
annecin ne güzel demiş:asigim::asigim:
sende iyisinnnnŞenizŞeniz
ben bu hafta seyredemedinbilmiyorumkismile
diyiver bakem o komik sahneyiohaoldumsmile

hayırlı olsun ehliyetinnn:lepi::lepi::lepi::lepi:

olsun bende pazar sabahı için izin kopardım edalarla kahvaltı edicez çengelköyde kısmet olursa
yaa kızlar gelmek isteyen var mı başka? daha öncede sordu kızlar ama kimse bişi demedi

Ohh ne güzel valla benim oğlanı babaya satabilme gibi bir durumum olsaydı gelirdim bende

Ama malesef bizimkinin en yoğun günü o gün

cemre ablam ŞenizŞenizŞeniz
nassınnn
özledim yahu siziolumunekankayizsmile

sağol canım teşekkürler Şeniz

afiyet olsun şimdiden kuzum iyi eğlenceler, benim yeğenlerin doğum günü var h.sonu izmite gidiyoz annem dün ufaklıkla gitti cumarteside biz gidicez kısmetse

nuranım şöyle oldu:lepi:
benle oşin dün hormonlar libidolar tavandaydı hatta tavanı bile deldi diyebilirim:jeyyar:
artık beklemesek dedik ..........hamıle kalsak dügün sonrası dogursak herkese erken dogum desek dedik
bunun planlarını yaptık
hatta oşin 6 yıldır birlikteymiş..nasıl olduda önceden şeytmedım dogurmadım dedı bende dogursaydın
şimdiye büyürdü dedim....benim dügün temmuzda o zamana kadar nasıl sabredecem bilemiyorum.akannehir
oşin nıkahtan sonra neler yapıcagını anlattı dün:jeyyar:
derken pasaklıda en iyisi şap yedirelim dedi yoksa bunları hali kötü korkuyorum geleceklerinden dedialsanaalsanasmile
işte özeti bu kadar
şimdi kim haklı den hele yazık degilmi bize bekle bekle nereye kadar aaaaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile

evet nurancım bu oşın ve duygu karısı eyice azıttılar korkuyorus onlar için çok endişeleniyorus
yemeklerine şap atmaya karar verdim anca o paklar onları kaydirigubbakcemile3

uyyyyy zehir olsa yermiş kıyamam ben sağaa
geçici bi süre libidon düşecek ama korkma normal bişi bu temem mi kaydirigubbakcemile

duyguş anlatsana nası bi sahneydi ben izlemedim bu hafta pek ama açtığımda kaan kaçırılmıştı leylalar masa seçiyodu sonra koştular gittiler karakola sonra oğuza telefon geldi gitti kaanı kurtardı en son adamın elini sıktı gerisini hatırlamıyorum
bi de ali rıza şevketin tükkana gitti bi kadın vardı onu gördü ters ters baktı te o kaa

cemrem ezel benim de hoşuma gidiyoo gerçekten...a.s
kateciğim nasıl olayımm işe başlayayım derken ikinci bebiş geliyoo ders falan sınavlar yattı gibi...:sinifsinif:
bunlarr yeterince gerdi beni zaten bi taraftan da eşim sinirr ediii...
pasaklım ben de gelmeyi çokkk isterdimm ama bi türlüü istanbula gelemedimm havalar düzelsin çok istiyorum oralara gelmek....:gitme:

duygummmopuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz

nehir hanım mıthata çorba götürdü....sonra kapıda şevketle karşılaştı....
derken çıktılar tam nehırle eşi bahçe kapısına geldiler.o sırada ferhunde yenı aldıgın evın penceresinden dişarıya bakarken gördü ya
elındeki tepsileri fırlattı korktu kadıncagız birden afalladı ya orası ay ne güldüm ama o sahneyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ohh ne güzel valla benim oğlanı babaya satabilme gibi bir durumum olsaydı gelirdim bende

Ama malesef bizimkinin en yoğun günü o gün

:gitme: ama nedeen, eşin ne iş yapıyor
bu arada ehliyetin hayırlı olsun komşum :lepi: hangi kursa gittin ben gidersem taya gitmeyi düşünüyorum ama çok pahalı yaa 500 dedi akannehir diğer ıvır zıvır ödemelerle 900e geliyor :gitme:

ben hele bi kahvaltı yapıp gelem şöle iki saat gader
akannehir
beklen beni anacıımguclubacismile

sen git iki saat kahvaltı yap ama bi kerecik bizimle kahvaltı yapmaya gelme :umursamaz:

benbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

:gitme: :gitme: :gitme:

afiyet olsun şimdiden kuzum iyi eğlenceler, benim yeğenlerin doğum günü var h.sonu izmite gidiyoz annem dün ufaklıkla gitti cumarteside biz gidicez kısmetse

sende mi yoksuuun :gitme:

Ohooo herkes burdaymış...

Ule beni neden çağırmıyorsunuz bilmiyorumkismile

oşınn kız imamıda kıycakmısınız?:jeyyar:

bilmiim şekerim hiç konuşmadıkbilmiyorumkismile

Oceanım evleniyon dimek benimde kardeşim bu sene evleniyo şimdiden gelinlik damatlık vs..
aldılar.Sizin tarih ne zaman?

Arkadaşlar bu arada ehliyetimi aldım artık gamyoncuiremsu

evet ben de gidiciyim artık
bizim 3 temmuzda düğünümüz, ama nikahı öncen yapıyoruz tayin için.

daha hiiç bişey almadık bizeyvahedigeldismile

hayırlı olsun ehliyetin:lepi:

Bu fiyat normal bee

Bende geçen sene 500 vermiştim...

Direksiyon dersi de var içinde dimi.Diğer masraflarla 800 tutmuştu.. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…