Cesur ve Güzeller

merhaba kızlarŞeniz

banada bazen feminist misin derler,evet ya gıcık durum,ben de derim onu erkeklerin çocuk için yaptığı 5 dk.lık zevkli bir eziyet
ama karnında taşıması sıkıntısı doğum stresi,hayatını riske atma tehlikesi sonra
evde ona bakımı falan bütün ağır yük kadının ama isme gelincede erkek ahkam keser nedenselmaz:

anam bu senin kocanda amma maça gidiyor ya:mymeka:haftanın kaç günü gidiyor sanki hafta da 3 kez falan maça gidiyor diyon ya da maç seyretmeye gidiyor,seninle otursun doyamamışmı hala arkadaşlarınakaydirigubbakcemile

derin kocışıne ........dun benım dedıgımı sen begenmiştin ya .......çagan ismi de bakalım burnunu kıvıracakmı
bak kıvırırsa sende tut o burnunu ıyıden kıvar ki görsün ahnyayı konyayı

ezel ismi güzel ama bu yıl bence patlama yaptı eminim......her ailede çıkar bir ezel...mutlaka

destişopuyorumnanaktan mavruopuyorumnanaktanstellaopuyorumnanaktanben kavaltıya gidince gelmişiniz hoş geldiniz beyasempatiksalakcinni
hoşbulduk canımŞeniz

evet çıkar artık bu sene ezel
bence ezel gerçek hayatta isim olarak hoş değil,film de sahne isminde
güzel belki de oda karakteriyle bağdaştığı içindir.

iyiyim canım,
dediğim gibi o zaman dizi ortada yoktu ama ozamanda beğenmedim halada beğenmiyorum

derin bence sende doruk koy isminiaklinialirimsmile
dur bakalım benim bilmiş kocam bi araştırsın tek tek ne beğenecekmişş!!!!
ramazan koycemm ramazana geliiii ramooo oğlummmm diye çağırırım artık!!!boshayallersmile

inşallah pazar günü sabahtan işi olursa sende gelirsin ablacım ya inşallah
biz sabah 09:30 gibi çınaraltında oluruz kocanın işi olsa sende gelsen ne güzel olur
dua edicem kocanın pazar sabahı toplantısı / işi olsun die :Saruboceq:

Ay birde kız mı akannehirBence de hoş değil hele ki kıza

Kış kıyamette olacak iş değil zati be
Ama yaza kışa göre değiştiğini bilmiyordum ohaoldumsmile

bende bilmiyordum tekrar fiyat için aradığımda öğrendim akannehir

ben tek başıma sofraya oturamam illa yanımda birileri olacak :gitme:

destişim haftada bi gün her perşembe top oyniiler arkadaşlarıyla
hafta içi pek maç izlemeye gitmez ama evde yeteri kadar izliyo zaten boshayallersmile

mirmirmirmir

kulaamı çın çın çınlattınız mirmirmirmir
dedim kesin bizim kızlar
ne başka kanka bulucam ya aşkolsun size valla :dilcikar:
size kurban olurum ben :asigim:
çok uyhumm vağğğ mirmirmirmir
efe gitmek istiimm mirmirmirmir

edaamŞeniz
heralde bulamazsın olum o kankayıda senide naparız bi fikrin varmı acepguclubacismile
işte bizimki latife sen olmayınca bi yanımız eksik kalıyor sanırsam:çok üzgünüm:

oyy oyy kıyamam canım benim yaaa...:1hug:
çikolata neyim yee enerji verirr...

Hadi bakalım hayırlı olsun canım bizimde düğünümüz temmuzda 16 sında

duygum evet o sahneyi hatırladım kadın cin çarpmışa döndü resmen kaydirigubbakcemile3

he valla farkında değilidimm hiç olsamm hiçç dimemmiii arkadaşş olalımm cemrem diyee!!!:1hug:

o zaman bu gece yimee çıkmamız gerekir amerikan filmlerine baka baka pek bi modern olduk canım
birinci buluşma yemek
ikinci buluşma artık ALLAH ne verdiyse delikafadulden

bitanesi sanada hoşgeldin gibi bişeyler yazdım görmedin sanırsam görmediysen gel bida öpemŞeniz

hoşbuldum canım görmedim canım ya yazdığını

İçerde hazırlanıyodum yeni geçtim pc başına günümüz var bugün

Cemrecim sen nasılsın datlummm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…