banada bazen feminist misin derler,evet ya gıcık durum,ben de derim onu erkeklerin çocuk için yaptığı 5 dk.lık zevkli bir eziyetbenimki gibi sürekli bildiğini okuyann kocan olsunn daa işteee!!!!
kızın ismini o koydu hiççç itira etmedimm oğlana ben koyacamm dedeimm beğenmiii hiççç gıcıkkk!!!
akşamda tel.de akrabalarıyla konuşurkenn ben de karar verecemm tabi diyooo...
ben o kadar doğuramm bakam büyütem emziremmm uykusuz kalamm kararları o versinn....:mymeka:
ohh hazırr çocukk all istediğinii yapp ne alaaa memlekettt kılımm kılll...:1closedeyes:klava:
anam bu senin kocanda amma maça gidiyor ya:mymeka:haftanın kaç günü gidiyor sanki hafta da 3 kez falan maça gidiyor diyon ya da maç seyretmeye gidiyor,seninle otursun doyamamışmı hala arkadaşlarınakaydirigubbakcemilemaruşşş organik şikeer günaydın kızlaar opuyorumnanaktan
derinim bu akşam maçı var ya beni yalnız bırakıp gidecek gecenin bi yarısı da eve gelecek ya düşündükçe kıl oluyorum elimde değil benimki perşemce sendromuklava:
hoşbulduk canımŞenizdestişopuyorumnanaktan mavruopuyorumnanaktanstellaopuyorumnanaktanben kavaltıya gidince gelmişiniz hoş geldiniz beyasempatiksalakcinni
derin kocışıne ........dun benım dedıgımı sen begenmiştin ya .......çagan ismi de bakalım burnunu kıvıracakmı
bak kıvırırsa sende tut o burnunu ıyıden kıvar ki görsün ahnyayı konyayı
ezel ismi güzel ama bu yıl bence patlama yaptı eminim......her ailede çıkar bir ezel...mutlaka
dur bakalım benim bilmiş kocam bi araştırsın tek tek ne beğenecekmişş!!!!iyiyim canım,
dediğim gibi o zaman dizi ortada yoktu ama ozamanda beğenmedim halada beğenmiyorum
derin bence sende doruk koy isminiaklinialirimsmile
merhaba kızlarŞeniz
banada bazen feminist misin derler,evet ya gıcık durum,ben de derim onu erkeklerin çocuk için yaptığı 5 dk.lık zevkli bir eziyet
ama karnında taşıması sıkıntısı doğum stresi,hayatını riske atma tehlikesi sonra
evde ona bakımı falan bütün ağır yük kadının ama isme gelincede erkek ahkam keser nedenselmaz:
çoookkk bencillerrr çokkkkkk.....
miniiiik ama ama siz hep hafta sonu buluşuyosunuz
benimkide hafta sonları tek bırakmazki elinin altında olcam kavaltı hazırlıycam
o biyere gitse gelirdim bak bu pazar geçen cumartesi olsa rahattım toplantısı vardı bana karışamazdı ne güzel
Ay birde kız mı akannehirBence de hoş değil hele ki kıza
Kış kıyamette olacak iş değil zati be
Ama yaza kışa göre değiştiğini bilmiyordum ohaoldumsmile
ben çok severim kavaltıyı en sevdiğim öğündür genelde tek yaparım öle kavaltı arkadaşım yoktur
aramıyorum kimseyide zaten alıştım 16 yaşımdan beri yalnızım misafirler hariç amaakannehir
merhaba kızlarŞeniz
banada bazen feminist misin derler,evet ya gıcık durum,ben de derim onu erkeklerin çocuk için yaptığı 5 dk.lık zevkli bir eziyet
ama karnında taşıması sıkıntısı doğum stresi,hayatını riske atma tehlikesi sonra
evde ona bakımı falan bütün ağır yük kadının ama isme gelincede erkek ahkam keser nedenselmaz:
anam bu senin kocanda amma maça gidiyor ya:mymeka:haftanın kaç günü gidiyor sanki hafta da 3 kez falan maça gidiyor diyon ya da maç seyretmeye gidiyor,seninle otursun doyamamışmı hala arkadaşlarınakaydirigubbakcemile
mirmirmirmir
kulaamı çın çın çınlattınız mirmirmirmir
dedim kesin bizim kızlar
ne başka kanka bulucam ya aşkolsun size valla :dilcikar:
size kurban olurum ben :asigim:
çok uyhumm vağğğ mirmirmirmir
efe gitmek istiimm mirmirmirmir
oyy oyy kıyamam canım benim yaaa...:1hug:mirmirmirmir
kulaamı çın çın çınlattınız mirmirmirmir
dedim kesin bizim kızlar
ne başka kanka bulucam ya aşkolsun size valla :dilcikar:
size kurban olurum ben :asigim:
çok uyhumm vağğğ mirmirmirmir
efe gitmek istiimm mirmirmirmir
he valla farkında değilidimm hiç olsamm hiçç dimemmiii arkadaşş olalımm cemrem diyee!!!:1hug:derin nen hiç demiyon biz sennen arkadaş değilmişik
şimdi farkettim
:gitme: ama nedeen, eşin ne iş yapıyor
bu arada ehliyetin hayırlı olsun komşum :lepi: hangi kursa gittin ben gidersem taya gitmeyi düşünüyorum ama çok pahalı yaa 500 dedi akannehir diğer ıvır zıvır ödemelerle 900e geliyor :gitme:
sen git iki saat kahvaltı yap ama bi kerecik bizimle kahvaltı yapmaya gelme :umursamaz:
Canım bizimki öğretmen o yüzden
:gitme: :gitme: :gitme:
sende mi yoksuuun :gitme:
bilmiim şekerim hiç konuşmadıkbilmiyorumkismile
evet ben de gidiciyim artık
bizim 3 temmuzda düğünümüz, ama nikahı öncen yapıyoruz tayin için.
daha hiiç bişey almadık bizeyvahedigeldismile
hayırlı olsun ehliyetin:lepi:
he valla farkında değilidimm hiç olsamm hiçç dimemmiii arkadaşş olalımm cemrem diyee!!!:1hug:
duygum evet o sahneyi hatırladım kadın cin çarpmışa döndü resmen kaydirigubbakcemile3
duygum evet o sahneyi hatırladım kadın cin çarpmışa döndü resmen kaydirigubbakcemile3
he valla farkında değilidimm hiç olsamm hiçç dimemmiii arkadaşş olalımm cemrem diyee!!!:1hug:
bitanesi sanada hoşgeldin gibi bişeyler yazdım görmedin sanırsam görmediysen gel bida öpemŞeniz
derin biz senle arkadaş mıyız kız bakıyım bi listeme aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?