Cesur ve Güzeller

yapıyıııııım cemre aplaaam geziniyorum öööle
bugün diyete başladım haşlanmış pattizlerimi yidim karnım gurulduyo yeşil çayımı içiyorum sempatiksalakcinni

niye nen miniğim kendine eziyet ediyonzemuszemus
benimde bak birkaç kilocuk fazlam var (10 kg)akannehir
hiç kendime eziyet ediyormuyum bir ton kalori olan bir kahvaltı bol şekerli üç fincan siyah çay içtimmafoldumben
yok olum ben iflah olmam bu ne yav kendime kızıyorum heeealsanaalsanasmile

ablam benimde 10 kgcuk fazlam var onları vermem lazım hazirana kadar bi şekilde
dün diyet topicindeki kızlara dert yanıyordum bugün sana yanayım boshayallersmile
dışarıdan bakılınca kilolu durmuyorum ama 60 kg olmuşum ve yemin ederim evdeki hiç bir pantolonum olmuyor mafoldumben
hava güzelleşti gömlek tişört falan giyeyim dedim gömleklerim kolumdan girmedi pehlivan gibi olmuş kollarım mafoldumben
tamam dışarıdan bakınca kilo durmuyor olabilir ama göbek mide kısmın çok fena şişti
haziranda kuzenlerimizin düğünü var hem benim kuzenim hem kocişin kuzeni evlenecek birer hafta arayla akannehir boshayallersmile boshayallersmile
evde bi sürü elbisem var ama düğünde giyemeyeceğim hiç birini
40 beden oldum yaa mafoldumben evdeki kıyafetlerim 36 beden
40 beden elbise almak istemiyorum mafoldumben
hedef koydum kendime nişan elbisemin içine gireceğim hatta düğünlerden birinde onu giyicem guclubacismile guclubacismile
çok pis gaza geldim anlayacağın guclubacismile

pasaklım vallaha döverim haaa
ben ne yapayım kilo 80 boy 163
düşün yani....
edebünle otur
60 ı bulamayanlar vaaaarrr

mirayım bu kilo verme işinde arkandayım
ama sakın yanlış anlama bencede kilolu değilsin ve çok yakışıyor sana
ama ipin ucunu bi kaçırınca arkası sürekli geliyor
bide insanın kendini mutlu hissetmesi beğenmesi çok önemli
ama şok diyetler yapma canım
bol su içmeye çalış akşam yediklerini azalt
bide havalar ısınıyor, daha fazla hareket etmeye çalış

bu arada dün resimleri maillerinize attım
ama senin ve edanın şirket mailine gitmedi
hotmaillerinize bakın olar mı

günaydın arkadaşlar...opuyorumnanaktan
herkese mutlu bir hafta diliyorum...

resimler geldi benim iş adresime leylam aldım ben sorun yok olumunekankayizsmile

kilo verme işinde destek görmek çok güzelmiş teşekkür ederim
başladım bakalım inşallah kilo veririm de farklı bir disiplinde yemek yemeye alışmam boşa gitmez
dün sebze günümdü yalnızca sebze yedim hiç de zorlanmadım ama eşim başta olmak üzere yakınlarım yapamazsın bak gör 3. gün vazgeçersin yapma çok sağlıksız vs diye başımın etini yediler
ben kararlıyım fazla kilolarımdan kurtulacağım her gün düzenli sporumu da yapacağım yarım saat bile olsa yürüyeceğim ki kaslarımdan kaybetmeyeyim yağlarım gitsin zemuszemus

dediğim gibi mirayım, en önemlisi senin kendini güzel iyi hissettiğin kilonda olman
ben hamilelik öncesi biraz göbeğim olsa kilom olsa giydiklerimi yakıştırmamaya kendimi beğenmemeye başlardım, bide bunun sonu yok önce 3 kilo alırsın
boşver derler, sonra bi 3 daha alırsın sonra 5 kilo alırsın
ipin ucunu kaçırmamak lazım, önce kendin için herzaman fit ve bakımlı olmak lazım
ama haklılar başlarda çok zor olur, en azından 2-3 haftayı atlatırsan
yani miğden küçülüne kadar
sonra inan senin canın çok yemek istemiyor
dediğim gibi kuzum şok diyetler yapma

leylacım bende aynen öle 1- 2 kg 1- 2 kg derken evlendiğim günden bu yana tam tamına 12 kg aldım
10 kg versem yeterli benim için şu an 60 kgyum ya gözle görülür bir şey yok belki ama göbeğim çok fena kocaman çıktı
dediğin gibi kendimi mutsuz hissediyorum çünkü hiçbir kiyafetim olmuyor idareden bi pantolon alıyım dedim 40 beden anca oldu normalde 36 giyiyordum
gömlek vs bişi bakıyım diyorum M beden dar geliyor artık L giyince oluyor almıyorum moralim bozuluyor
şu an yaptığım şok bir diyet değil bir gün sebze bir gün et bir gün meyve vs yiyerek 5 günü tamamlıyorsun 2 gün ara veriyorsun serbestsin ama yağ tuz şeker yok dikkatli olman gerek
sonra tekrar baştan başlıyorsun
bugün 3. günüm kolay geldim şimdiye kadar bakalım bundan sonrası nasıl olacak

yazın bende kilo vermek istiyorum, diyet yapamam ama spora başlayacam
bakalım şimdiki düşüncelerim bunlar, belkide cimcimenin peşinde koşturmaktan gerek kalmaz
anladım kuzum, eğer uyarsan diyetine zaten başlarda birden kilo veriyorsun sonra yavaşlıyor kilo vermen
ohh çıtır ol valla, sonra yaz sonu tatilede gidiyorsun, durmak yok guzum yola devam zemuszemus

sen dediğin gibi bebişin peşinde koşturmaktan kilo verirsin zaten leylacım olumunekankayizsmile
bende en azından hareket etmek adına günde 30 dk yürüyüş yapmaya başladım
ip alamadım haftasonu alsam bi 15 dkda ip atlayacağım süper olacak :lepi:
ayyy evet zayıflamayı tatil içinde çok istiyorum :kedi:
yazlık kıyafetlerimin hiç biri üzerime olmuyor zayıflayayımda çıtır çıtır giyer gezerim bayanssulusmile

pasaklım recime başlamış :hulya:
stellamın dediklerine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
önemli olan senin kendini hangi kiloda iyi hissetmen kaydirigubbakcemile2

pasaklım recime başlamış :hulya:
stellamın dediklerine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
önemli olan senin kendini hangi kiloda iyi hissetmen kaydirigubbakcemile2

günaydın nurancımm olumunekankayizsmile
çok pis gaza geldim nurancım haziranda kuzenlerimizin düğünleri var incecik olmalıyım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…