sen dediğin gibi bebişin peşinde koşturmaktan kilo verirsin zaten leylacım olumunekankayizsmile
bende en azından hareket etmek adına günde 30 dk yürüyüş yapmaya başladım
ip alamadım haftasonu alsam bi 15 dkda ip atlayacağım süper olacak :lepi:
ayyy evet zayıflamayı tatil içinde çok istiyorum :kedi:
yazlık kıyafetlerimin hiç biri üzerime olmuyor zayıflayayımda çıtır çıtır giyer gezerim bayanssulusmile
pasaklım recime başlamış :hulya:
stellamın dediklerine aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile
önemli olan senin kendini hangi kiloda iyi hissetmen kaydirigubbakcemile2
günaydın nurancımm olumunekankayizsmile
çok pis gaza geldim nurancım haziranda kuzenlerimizin düğünleri var incecik olmalıyım hihoyyyt
azimli hatunsundur sen :lepi:günaydın nurancımm olumunekankayizsmile
çok pis gaza geldim nurancım haziranda kuzenlerimizin düğünleri var incecik olmalıyım hihoyyyt
:içelim:
:içelim:
azimli hatunsundur sen :lepi:
hazirandaki düğünlerde fıstıkk gibi olceksin :jeyyar:
ben inanıyorum olumunekankayizsmile
:içelim: içelim bitki çaylarımızı :içelim: :içelim:
herezin günü çok güzel ve bereketli olsun inşallah:Saruboceq:
miniğim kızmadın demi öteki yazılarını okudumda ondan öyle dedimŞeniz
evlendiğimde bende 168 boyunda 49 kg ağırlığındaydım boşverin evlenmeden öncesinimafoldumben
şimdi ohooo 72 75 arası gidiyorum geliyorum
gerçi ben şimdi 65 olsam iyidir 40 oldum bu yaştan sonra manken olcak değilimya yavzemuszemus
cemre aplaaaaacım :kedi:
dittim hemen kaçtım bana diyet diyeni fururum üleeeeyn eyvahedigeldismile
olumben diyetsiz zayıflamanın icat edilmesini bekliyorumdelikafadulden
BEN GELDİM HERKESELER NASIL......zemuszemus
HERKESE İYİ HAFTALAR DİLERİM...:lepi:
ÖPERİMŞeniz
:1shok:akannehir:mymeka::teselli:şu anda aynen bunları düşündüm ben yapama sana helal olsun ne diyimalkisalkisalkisbende onu çok bekledim ama icat etmediler ablam napıyım bu yollara başvurdum bende :gitme:
dün herkeşler eniştemin ızgara sucuk ekmeklerini, babaannemin ıspanaklı börekleri, halamın çikolata soslu havuçlu cevizli kekini götürürken ben yutkundum ve haşlanmış kabak, brokoli, bezelye ve domates salatalıklarımı yedim akannehir
istikrarlıyım zayıflayacağım :lepi:
BEN GELDİM HERKESELER NASIL......zemuszemus
ÖPERİMŞeniz
hoşgeldin duyguuuuş zemuszemus
süper olar :lepi: :içelim: :lepi:ben yeşil çay demleyip içiyorum olar di mi kaydirigubbakcemile3
cemre ablacımmm :asigim: Şenizherezin günü çok güzel ve bereketli olsun inşallah:Saruboceq:
miniğim kızmadın demi öteki yazılarını okudumda ondan öyle dedimŞeniz
evlendiğimde bende 168 boyunda 49 kg ağırlığındaydım boşverin evlenmeden öncesinimafoldumben
şimdi ohooo 72 75 arası gidiyorum geliyorum
gerçi ben şimdi 65 olsam iyidir 40 oldum bu yaştan sonra manken olcak değilimya yavzemuszemus
:1shok:akannehir:mymeka::teselli:şu anda aynen bunları düşündüm ben yapama sana helal olsun ne diyimalkisalkisalkis
iyiyiz yavrum sen ne halsinopuyorumnanaktan
süper olar :lepi: :içelim: :lepi:
cemre ablacımmm :asigim: Şeniz
bende onu çok bekledim ama icat etmediler ablam napıyım bu yollara başvurdum bende :gitme:
dün herkeşler eniştemin ızgara sucuk ekmeklerini, babaannemin ıspanaklı börekleri, halamın çikolata soslu havuçlu cevizli kekini götürürken ben yutkundum ve haşlanmış kabak, brokoli, bezelye ve domates salatalıklarımı yedim akannehir
istikrarlıyım zayıflayacağım :lepi:
duyguş olumunekankayizsmileBEN GELDİM HERKESELER NASIL......zemuszemus
ÖPERİMŞeniz
yimekleri sayma öleeelmaz:
istikrarının sonucunu alıcaksın kaydirigubbakcemile2 hazirana kalmadan inş :Saruboceq:
duyguş olumunekankayizsmile
bende seni öpem Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?