Cesur ve Güzeller

Heee faceden gördüydümm :lepi::lepi::lepi:

Merak etme bana da aynı şekilde kimse mesaj atmıyor, nasılsın eyi misin demiyor, ölsek kimin umurunda beee

:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

Heee faceden gördüydümm :lepi::lepi::lepi:

Merak etme bana da aynı şekilde kimse mesaj atmıyor, nasılsın eyi misin demiyor, ölsek kimin umurunda beee

:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:

uyuz bunlar gıcık gıcık:mymeka::mymeka::mymeka:

böcük öpümde gidim seni Şeniz
umarım iyisindir sen yaz ben yarın bakarım hadi iyi geceler

ayy cnm bende senı öpemm
yaa edam nerde hıc göremıyom onu yarın gelemem belkı yarın full calıscamda
yorlcam kesın
eşim gelcek bırazdan onu beklıom
cıkam sımdık ı geceler
herkese cok slm

Günaydııın kısçeleeer a.s.
oooh akşam kaynatmışsınız kızlaar
nuranım burcum oşınım böcüküm qadifem herkeş buradaymış hihoyyyt

Günaydın Hepinize nasılsınız.

hihoyyyt zuzuuuum günaydın :teytey:
ben iyiyim accuk totom ağrıyo dün 1 saat spor yaptım evde hamlamışım demek fenayım
yürüyüş yaptığımda böyle olmuyorum yaa :bbo:
sende ne var ne yok nasılsın :asigim:
aldın mı nişanlığını hihoyyyt

Canım bende iyiyim dün konuşmalarınızı gördüm ama giremedim konuya çok işim vardı CADIARZU
Bugün dedim hemen giriyim bakıym nasıllar işteyim bugünde uykum var çok kötü
Nişanlığımı da aldım kuzum beklediğimden daha güzel olmuş canım sardır sarmaladık evde çekyat üstünde yatıyor :asigim::1hug:alkisalkisalkis

evet dün gevezelik yaptık bayaa kaydirigubbakcemile3
aman iş olsunda burası kaçmıyo ya kuzum olumunekankayizsmile
ooy oyyy almış nişanlığınııı beğenmene sevindim güle güle giy onu giydiğin gün prenses gibi olacaksın :asigim:

Hımmmmm öyle tabi canım senin sınavlar ne oldu bakayım.
Bugün Hakanın iş görüşmesi var geçen gün bahsettiğim banka işi olursa iyi olucak. :Saruboceq:
Beğenerek isteyerek aldım Allah o günü görmek nasip etsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

sınavlar bu hafta sonu canım çalışıyorum her fırsatta ama çok stres yaptım geçer miyim acaba diye :gitme:

amin canım göreceksin elbette Şeniz ayy hadi hayırlısı sıpaydim inşallah olur banka işi hihoyyyt

ıYı çALIŞ be canım bi kere de geç vallahi uğraşma bi daha.
inşallah olurda oda bende rahatlarım birazcık.

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çalışıyorum kaç aydır zaten inşallah geçerim bayanssulusmile

Son düzenleme:
organik canım teşekkür ederim inşallah 2 ayım kaldı işte gelsin artık......
geçersin be pasaklımm nolcak.

hihoyyyt Şeniz Şeniz

olumunekankayizsmile anammm ya şu sınavları hayırlısıyla bi versek bende şimdi soru çözcem geneakannehir
organik canım teşekkür ederim inşallah 2 ayım kaldı işte gelsin artık......
geçersin be pasaklımm nolcak.

olumunekankayizsmile yerimseniben merak etme canım 2 ayda geçer geçen sene bu zamanlar bende nişan için koşturuyodum nasıl olcak etcek diye şimdide düğün telaşına düştüm annem bile artık akşamları bak unutturma bunuda alcaz,çamaşırlarını biriktirme yıka,akşamdan bulaşık bırakma sabah işe giderken evini dağınık bırakma.... telkinlere başladı bileeyvahedigeldismile

aman canım yaw eee bana şimdi uzak geliyor öyle çok kendime koşturmam olmuyor ama akşamlarım genelde yoğun işte. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…