Cesur ve Güzeller

bazıları baharda kıpır kıpır oluyorr bilmiyorumkismile
bize bahar yorgunluğu çöküyor nedense:umursamaz:

yeşil çay bir ara bende içtim....zayıflayım diye....etkisi oluyor gerçekten sık sık wc arası mekik dokuyorsun tek sorun o

nuranım portakal suyunu severim acaba faydası olurmu....en azından şu uykulu halden bir çıksam başka bişi istemiyorum

yeşil çayı 3 ay düzenli içersen günde 2 3 bardak yeterliymiş göbekteki yerleşmiş yağlar bile eriyormuş :lepi:

portakal c vitamini yaa
belkim enercimizi yerine getirirguclubacismile
yeşil çayı 3 ay düzenli içersen günde 2 3 bardak yeterliymiş göbekteki yerleşmiş yağlar bile eriyormuş :lepi:

yaaa :1shok:

bu yeşil çayın çinden geldigini biliyorum......bunun dışındada bir bildigim yok içindeki bazı maddeler ya eritiyormuş.......dr ler öneriyor...

galiba tansiyonu olanlar içmiyecekler...annemden dolayı biliyorum annemde tansiyon var dr içme demişti.

profıl mesajım kapalı sizlerinde mi öyle

sanırım temizlik yapıldı..iyide niye mesaj kutusu kapandı ki

evet kızlar bi okusaız ne faydaları var şaşar kalırsınız bi çay bu kadar faydalı olur mu bee diyesi geliyor insanın kaydirigubbakcemile3

duyguşum ziyaretçi mesajları kapandı artık yok sadece sana özel bir durum değil yani bebem

anaaaaaaaa hakkaten ben uyuyorum...:1shok:..niyeki kapattı kazen abi....aaa hiç haberim yok..akannehirakannehir
çok özel şiler yazılıyodun ondan herhal.:hulya:

ya özelde sanıye bekliyorsun ya onu düzeltseydi keşke sayın yönetim kazen abi...:lepi:

çok teşekkür ederim canım Şeniz
evet iyiki kırılmadıolumunekankayizsmile
sen neler yapıyorsun gündüz gelemiyorsun mafoldumben

napıyım canım full çalışıyorum..
bizim sistemlerde internet yok olsa bile girmemiz mümkün değil.
çok yoğun oluyoruz çünkü..
cumartesi de çalışıyorum ama 2 hafta daha gidicem, sonra 1 ay cumartesi gitmicemhihoyyyt
bununla avunuyorum..

haa bir de 23 nisanda kocişim(ay kocam oldu değil mikaydirigubbakcemile3) gelicek..
evlendikten sonra ilk buluşmamız olucakaklinialirimsmile:asigim::CüvCüv:

:roflol:

ben cumartesileride ful mesai çalışıyorum hep :gitme:
1 ay cumertesi gitmicen ne güzell :lepi: hihoyyyt hihoyyyt
özlüyoruz senii mafoldumben

ilk buluşma nasıl geçicekk acabe kocenle:jeyyar:
:1rolleyes: Şeniz

Günaydıııııııııııııııııın opuyorumnanaktan

Oşınıııım :asigim:

günaydın pasaklım Şeniz

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

yıne kımse yok duygu

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

gıdeyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…