Cesur ve Güzeller

yeğenim gece havale geçirmiş ablam aradı şimdi hastanedelermiş, iyi diyo ablam doktoru bekliyolarmış ama ben teyzemle konuşcam diyomuş yavrum aricaklar birazdan nasıl ağlamadan konuşcam şimdi

günaydınnn kızlar...opuyorumnanaktan
organikim çok geçmiş olsun canım ya.:teselli:

günaydınnn kızlar...opuyorumnanaktan
organikim çok geçmiş olsun canım ya.:teselli:

sağol canım konuştum az önca yine sesi iyi geliyo serum takmışlar sabah gene ateşlenmiş şimdi iyiymiş kronik epilepsi demiş doktor bundan sonra 1 veya 2 kez daha olabilir demiş inşallah olmaz sesi iyi gelmeseydi atlayıp gidecektim izmite off h.sonuda sınav var yoksa giderdim :gitme:

yeğenim gece havale geçirmiş ablam aradı şimdi hastanedelermiş, iyi diyo ablam doktoru bekliyolarmış ama ben teyzemle konuşcam diyomuş yavrum aricaklar birazdan nasıl ağlamadan konuşcam şimdi

çok geçmiş olsun canım ya :gitme:
ağlama bak annesi yanındaymış doktorlar müdahele etmişler iyi olacak inşallah :Saruboceq:

çocukların hastalanması çok üzüyor ya Allahım acil şifalar versin...:Saruboceq:

günaydın kızlarrrrrrrr

organik geçmiş olsun canım üzülme iyiymiş....işallah toplar bir an evvel kendini yigenin

çocukların hastalanması çok üzüyor ya Allahım acil şifalar versin...:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: sağol canım emar çekilcekmiş bugün iyi çok şükür Allah bidaha yaşatmasın,kimseyede göstermesin:Saruboceq:
günaydın kızlarrrrrrrr

organik geçmiş olsun canım üzülme iyiymiş....işallah toplar bir an evvel kendini yigenin

sağol canım çok şükür iyi:Saruboceq:yerimseniben
slm kızlarr

geçmiş olsun organikk

sağol tatlım yerimseniben

slm kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
gecmiş olsun organikim yerimseniben

sağol canımyerimseniben

ben geldimm zemuszemus
organikim çok geçmiş olsun mafoldumben
nasıl üzüldüm şimdi:gitme:
kıyamam ya Allah bidaha yaşatmasın :Saruboceq:

slmm kızlar nasılsnz ?? organik gçmiş olsn tatlım şimdi iidr inşallah ...
beni unutmamşsnzdr inşallah

kardelencim ben 18:30da çıktığım için hala akşam olmadı bana boshayallersmile

nazar boncuğuuum iyiyiz tatlım sen nasılsın Şeniz

ilahi pasaklım yine bulmuşun imza lafını.....
ne kadar yerinde bir laf olmuş:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…