Cesur ve Güzeller

günaydın kızlarrrr...opuyorumnanaktan
cemroşum ben ütüyü hiç sevmiyorum valla.
kimsede elini sürmek istemiyo annem olsa ütülerdi hemen bir de kardeşim o da çok sever ütü yapmasını!gamyoncuiremsu

ben hiç üşenmem ütüye kızlar valla
ama gece yapıcam tv yi açarım e2 ni dizileri varsa yada okan beyaz çgh varsa tamam
dünyanın ütüsü olsun yorulmam
bana bu ambiyansı sağlayın anacım bütün ütüler yemekler benden
haa bak yemek yapmayıda severim 11 yaşından beri yaparım annem kızardı karışma güzel yapmıyosun diye
tabi o zaman 10 11 yaşımda falanım
şimdide beni görünce kızıım hadi dolma yapsana
yok senin tas kebabın çok güzel onu yap
zeytinyağlı fasulyeyi ben yapamıyorum güzel olmuyo sen yap diyo
ee boynuz kulağı geçermiş değilmi
hıı ütüye ne zaman geliyorum

benim ütülük pek bişeyim olmaz ama eşim eve geliyoo terlemişim diyoo çıkarıp atıyoo valla..
bazen sinir tepeme çıkıyo artık idareli kullan diyorum..:umursamaz:
yapamıyorum kasıklarıma ağrı giriyo bu aralar çabuk yoruluyorum.akannehir
valla ben yapmayınca da kimsenin umrunda olmuyo.toz iki karış oluyoo bi ev düzenlenecek ayı buluyoo hamile olmasam hemen yapardım herşeyi.

maşşallahhh cemroşum..
ben de tv karşısında yapmayı seviyorum da bize bi tane daha tv lazım.
teyzemle program zevkimiz uymuyo çok.
hem de üst kattan alta taşıma istemiyorum bi de akşamları üzerime bi yorgunluk çöküyo ki sormayın.
gel bana her zaman beklerim!
muhabbete özellikle.zemuszemus

gelirim derinim inşallah Şeniz
bizde bir tuvalette tv yok yeni bişey çıkınca eşim kurtlanıyo gizli aldı en sonuncuyu :mymeka:
ama yatak odamdaki bozuldu
bende aşağı salona indiriyorum valla
zor mor sessiz yapamam ütüyü dikkatimin başka yerde olması şart
ama insan yanındada sevmiyorum bana birinin birşey yaparken bakması hoşuma gitmiyor
beni benle bıraksınlar tamam herkezin tv si ps si ayrı benimkinede kimse dokunmaz zatenlmaz:

cemre aplam önce bana buyur gel kaydirigubbakcemile3
ayyy sen gelsen ben sana kıyar mıyım yaa parmağını kıpırdatmam sana Şeniz Şeniz

burcucum dualarımız seninle korkma sen :Saruboceq:

Cemre abla, bazıları da çok kötü oluyor, bayılacaktım falan diyor, ay kafam o kadar karışık ki. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

yok be o insanlar korku endişe ve birazda utanma duygusuyla o hale geliyorlar
babama istemişti dr yanında ben durdum bir perde vardı hani gık bile dese duyardım hiç sesi bile çıkmadı o zaman bazı insanlar dişçi görüncede bayılıyor ona bakarsan:mymeka:
tamamen fobi zaten uyuşturuyorlarmış bir şekilde

yaa cemroşumm ben o kadar tv istemiyorum evde!
çocuklara zararlı zaten.
emellle uğraşamıyorum bi tane lcd alacaz ama emel boyalarıyla boyuyo tepesine çıkıyo tv.nin almak istemiyoruz.
annem gelirken küçük getirecem diyodu tarfik yüzünden evdeki!
bne kitap okuyayım istiyorum bi kaç bişey izledikten sonra ama ona bile fırsat bulamıyorum yaaa...ohaoldumsmile

cemre aplam önce bana buyur gel kaydirigubbakcemile3
ayyy sen gelsen ben sana kıyar mıyım yaa parmağını kıpırdatmam sana Şeniz Şeniz

burcucum dualarımız seninle korkma sen :Saruboceq:

miniğim gelmemmmi uçarak hemde ah bir yakında olsak birbirimizeolumunekankayizsmile
sen otutturursunda ben otururmuyum bilmem
annem bu öncedende böyleydi kurt var der ben öyle uzun süre durduğu yerde durabilen biri değilimki
yürümek hatta koşmayı çok seviyorum harekette bereket vardır sanada gelsem başkasınada gitsem evsahibi istedikten sonra o ne yaparsa onu paylaşırım

Hadi ya, ay inşallah benimki de öyle kolay geçer.

:Saruboceq::Saruboceq:

keleboşum iyiyim canım sağol sen nasılsın Şeniz

ay derincim ben seviyorum aslında ama eşimin o kadar çok gömleği çıkıyor ki bıkıyorum ya :gitme:

bende çok iyiyim aşkım geliyoooo :lepi:
Günaydın kızlar, zemuszemus

Günaydım Pasaklım... :1hug::1hug:

Ya kızlar bana dua edin. 6 Mayıs'a kolonoskopi yaptıracağım çok korkuyorum. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

günaydın canım
korkma bebem :teselli::1hug:
nasıl bişi bilmiyorum ama korkma bilmiyorumkismile
hatta adını ilk defa duydum
akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…