Cesur ve Güzeller

yavrum bende kitaba bayılırım eşimin büyük bir kütüphanesi var çalışma odasında
o gelince oradan çıkmaz sürekli bişeyler okur notbukta bişeyler yapar
fakat benim kitap okumamı ps bitirdi:mymeka:
en büyük illet bu aslında ne okumak istesem tıkla gelsin
eskiden gazeteleri okumadan işime bakmazdım şimdi gazete okumayada ps ye oturuyorum hastalık bu aslında

evet o da çok etkili tabi...
benim eşim de kendi derslerine bakmaktan zor başka kitap alıyor eline.
ben aslında kızımdan sonra okuyamıyorum bahçeye çıkıyorum kitap alıp o da oynar diye ama çocuk kıpır kıpır laf anlatmaktan ona bakmaktan kitap kalıyor yine işte!!!akannehir
gazeteyi de netten okuyorum ben ama bu aralar çok kötü olaylar var duygusal olarak hiççç müsait değilim ara ara bakıyorum çok etkileniyorummm.akannehir

Hadi ya, ay inşallah benimki de öyle kolay geçer.

:Saruboceq::Saruboceq:

güzün aydın kelebeğim

semoşum ben de kaçacam şimdi eşim yemeğe gelir az sonra...
emelde kudurdu yine banyoda suyla oynuyoo sanırım.akannehir
güle güle cemreciğimmm...opuyorumnanaktan

bende çok iyiyim aşkım geliyoooo :lepi:

günaydın canım
korkma bebem :teselli::1hug:
nasıl bişi bilmiyorum ama korkma bilmiyorumkismile
hatta adını ilk defa duydum
akannehir

Canım benim büyük abdestim sırasında kanama ve acı oluyor, bunun için o bölgeden kameralı bir hortumla bağırsaklarıma bakacaklarmış, dua et olur mu?

selam kızlar nasılsınız

sabah doktora gittim gene büyük abdeste çıkarken kanamam oldu ssk ya gittim daha önceden randevu yoktu şimdi randevuyla gidiliyomuş bakılmadan çıktım

ordada kadın hastalıkları bölümünü gördüm gelmişken aile planlaması ile ilgili bakayım nasıl ne öneriyolar ultrason ile muayne ediyolarmı diye gittim numara aldım kadına söyledim haziranda evleniyorum diye bana şeker hastalığın varmı,miden rahatsızmı,migrenin varmı,kalbim varmı dedi ben şaşkınlıkla yok dedim bana doğum kontrol hapı verdi ilk adetinde kullanmaya başla dedi baş dönmesi ve mide bulantısı yapabilir dedi içime sinmedi özele gidicem

Canım benim büyük abdestim sırasında kanama ve acı oluyor, bunun için o bölgeden kameralı bir hortumla bağırsaklarıma bakacaklarmış, dua et olur mu?

geçmiş olsun tatlım bende de kanama var tuvaletten çıkınca hafif bi yanma oluyo

kolonoskopi babamda çekildi geçen ay neyseki bişi çıkmadı

:1shok::1shok::1shok::1shok:

organikkkk bende de aynı sorun var haftaya kolonoskopi olacağım çok korkuyorummm mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

1 yıldır büyük abdestim sırasında kanama ve ağrı oluyor, çok ağrılı ve zor ya.

benim 2 sene önce ramazanda olmuştu kanamam birde şubatta en son 2 gündür çekiyorum bende ağrı yokda yanma oluyo çok ıkınmıyorumda afedersin

Selam kızlar zemuszemus

Burcum çok geçmiş olsun eminim ağrı filan hissetmeyeceksin korkma Şeniz
pasaklım büyük ihtimal gecicem yazlığa bu hafta değil ama haftaya Şeniz
organik şekerim ne haltlar karıstırdın sen bakim :roflol: :roflol:

kızz yok kızz kelebek öyle bi yamışki yanlış anlamışım ben:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…