evet pasaklım işte bu ara sinirlerim çok hassas patlıyorum biraz anlayış bekliyorum ama herkes çok bencil geliyo maalesef.keleboş bana meeel atarsan görebilirim ancak ama linki değil resmi :kedi:
organikim hassassın sende şuanda ondan sana öyle gelmiştir düşünme öyle şeyler
derinim yoruluyorsun sende ama teyzen arada emeli alıp çıkıyor dışarı o bile nasıl rahatlatıyordur seni Şeniz
Neval hihoyyyt Berçim de olabiliryemeğe gitmiş olabilir
eda kız olursa adını ne düşünüyorsun:asigim:
valla küçük şeyler bize büyük masraf çıkartıyoaman hediye şartmı yav beş on tl lik olsa bile olur
ya bu tür şeyleri içimize soktular zorla alışveriş yaptırıyorlar
kızlar geçen hafta gelinlik provası için aradım kadın haftaya görüşcez, beni cumadan ara gelmeden dedi.peki dedim bugün aradım seni ancak akşama alabilirm sabah provaları çok diyo istersen haftaiçi gel dedi.yarın akşam 6 da orda olcam kendimi geçiştiriliyomuşum gibi hissettim ya vakit var ondan böyle yapıyo yada ben çok alıngan oldum
offf ya derinim artık bitse şu telaşeler senağlama
:dilcikar: küstüm
keleboş yatak odan çok güzel canım güle güle kullanın :jeyyar:
derinim haklısın sonuna kadar ama işte o da teyzen bişi diyemiyorsun anladığım kadarıyla :teselli:
ay moralim bozuldu kızlar yaa doktor randevum için iş yerinden izin istedim perşembe günü için sabahtan muayeneni ol gel dediler tam gün izin veremezlermiş, iyi de ben muayene olduktan sonra okmeydanına gideceğim bi sürü test tahlil isteyecekler özel hastanede yaptırmak istemiyorum okmeydanında yaptırmak istiyorum
yeni bi asistan kız başladı eski asistan kız bu hafta onun yanında ama haftaya kız yalnız kalacak ilk haftası
tüm gün santrali ona devretmem sorun olabilirmiş bilmediği için yanlış bişi yaparsa zor durumda kalırmış mafoldumben
keleboş yatak odan çok güzel canım güle güle kullanın :jeyyar:
derinim haklısın sonuna kadar ama işte o da teyzen bişi diyemiyorsun anladığım kadarıyla :teselli:
ay moralim bozuldu kızlar yaa doktor randevum için iş yerinden izin istedim perşembe günü için sabahtan muayeneni ol gel dediler tam gün izin veremezlermiş, iyi de ben muayene olduktan sonra okmeydanına gideceğim bi sürü test tahlil isteyecekler özel hastanede yaptırmak istemiyorum okmeydanında yaptırmak istiyorum
yeni bi asistan kız başladı eski asistan kız bu hafta onun yanında ama haftaya kız yalnız kalacak ilk haftası
tüm gün santrali ona devretmem sorun olabilirmiş bilmediği için yanlış bişi yaparsa zor durumda kalırmış mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?