sağol lady im nebilim işteee sulugöz oldum çıktım bu ara
hayrola lady cim kız ismi arıyon bebişin cinsiyeti daha belli olmamıştır heralde ayy dünden ben gittim ya kadın doğuma soruyolar bekleyen hamişler kaç aylık hamilesin diye bitanesinin 2 günü kalmış birinin açılmaları başlamış bi an dedim korunma anasını satayım olursa olsun bi imrendim bi imrendimki anlatamam bişiyimde çıkmadı yumurtalıklarım temiz rahmimde çok düzgünmüş
işyerini gelip bombalıcem hee alsanaalsanasmile
özele gitmicem de sende ssk ya gidicem işim ne zaman biterse o zaman gelirim de
aaaaa bu iş verenlerde çok oldu haaaaaaaaalsanaalsanasmile
bende sinir oldum Çok üzgünüm çoook:mymeka:sorma nuranım sinirlerim çok bozuk
sanki santrale bakmak havuz problemi yaa
telefon çalar açarsın kimi istiyorlarsa bağlarsın bu kadar kolay
5 yaşındaki çocuğu getirsem şuraya beş dakika oturtsam kendi kendine öğrenir :mymeka:
aaaaa bu iş verenlerde çok oldu haaaaaaaaalsanaalsanasmile
şimdi ki insan kaynakları müdürü bir kadın ve çok anlayışlı çok tatlı bir kadın
o gıcık herif ayrıldı çok şükür kurtuldum ondan
kadın olduğu içinde açık açık anlattım hani izin almam kolay olsun diye düşünmüştüm
dedim ki "benim bir sağlık sorunum var kontrol zamanım geldi doktora gitmem lazım
geçen sene ihmal ettim, benden bi çok test tahlil istedi yaptıramadım bu sene yaptırmam gerek
doktorum özel hastanede ancak pahalı olduğu için isteyeceği testleri özel hastanede yaptırmayacağım, okmeydanına gideceğim bu yüzden de bu iş tüm günümü alabilir
özellikle sabah ilk randevuyu aldım doktorumdan ki vakit kaybetmeden diğer hastaneyede gidebiliyim"
ama kadın diyor ki yeni başlayan asistanın ilk günleri tüm gün santral onda olmasın sorun yaşanabilir sabahtan işini halledip gelmeye bak
sağol lady im nebilim işteee sulugöz oldum çıktım bu ara
hayrola lady cim kız ismi arıyon bebişin cinsiyeti daha belli olmamıştır heralde ayy dünden ben gittim ya kadın doğuma soruyolar bekleyen hamişler kaç aylık hamilesin diye bitanesinin 2 günü kalmış birinin açılmaları başlamış bi an dedim korunma anasını satayım olursa olsun bi imrendim bi imrendimki anlatamam bişiyimde çıkmadı yumurtalıklarım temiz rahmimde çok düzgünmüş
ne düşündünüzzsengözlerimebaksanab :jeyyar: neval ve berçimde güzelmiş:asigim:ben bunalımdaydım yaa
düğün oldu bitti emme zalakmışım ne güzel oldu bitti işte dedim :asigim:
kız ismi aramıyok erik yiyom diyince cemrem kızın olucak isim düşünmeye basla dedi kaydirigubbakcemile3
bende kız olursa neval - berçim bunlardan birini koyabiliriz dedim şimdilik bunlar aklımızda
erkek olursa da isim düşündük :jeyyar:
nurancım sen nasıl oldun Şeniz
keleboşş hangisi canım
:lepi: :lepi: :lepi:
ne düşündünüzzsengözlerimebaksanab :jeyyar: neval ve berçimde güzelmiş:asigim:
iyiyilm ladyimmm:lepi:
daha iyiyimmmohaoldumsmile
:asigim:Şeniz
aynen hislerime tercüman olmuşsun edam
yetiştiremezsem arayıp gelemiyorum hala hastanedeyim bekliyorum vs artık o an durumum neyse söyleyeceğim
bu ne ya sanki gezmeye gtmek için izin istedim :mymeka:
doğa dedi kocem
dedim kız isimlerinde de kullanıliii
doruk dedim hım güzelmiş o da dedi :ecrin_bebek:
aslında eymen ismini beğeniyorum eşim cıx dedi alsanaalsanasmile
aman iyi ol kuzum Şeniz
işte bende buna sinir oluyorummm:mymeka:
sağlığım dan önemlimi işlerrr :mymeka:
harbi tam zopalık:mymeka::mymeka::mymeka:
gel organikim gel birlikte dövelim :mymeka:
ayyy valla yaa nefret ediyorum bazen buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?