yolla gitsin ederiz olumkaydirigubbakcemilekizlar turuncu ne yapiyor haberiniz varmi? bu arada arkadaslik istegi yolladigim cadilar, kabul edin beni alsanaalsanasmile
resimlerine bakip bakip oynarim artik napim :gitme: Allah yerine yakistirsin Şeniz
kızlar opuyorumnanaktan
leydim bitanem oğluşunmu geliyomuş:ecrin_bebek:
rabbim hayırlı etsin ömür versin inşallah:Saruboceq:
ceylangözlü ben neden hatırlamadım seni bu topiktemiydin daha öncebilmiyorumkismile
he kızzz çizelgemi tarihimi görmüyonmu :lepi:
kızlar opuyorumnanaktan
leydim bitanem oğluşunmu geliyomuş:ecrin_bebek:
rabbim hayırlı etsin ömür versin inşallah:Saruboceq:
ceylangözlü ben neden hatırlamadım seni bu topiktemiydin daha öncebilmiyorumkismile
istanbul - kartal - cevizli buyur beklerim[/kaydirigubbakcemile5B]
kızlar ben izninizi rica etsem ders çalışmam lazım haftaya sınav varda görüşürüz sonra gelirim gene
ben ara vermeye baslamadan once stellam topigi yeni acmisti olumunekankayizsmile belkide denk gelmedik, tanisalim hayatim, Şeniz ben zülâl, fransa , yas 27 evli ve çocuksuz bayanssulusmile meslek egitimi yapti, suan evde oturuyor :içelim: a.s.
istanbul - kartal - cevizli buyur beklerim[/kaydirigubbakcemile5B]
ben ara vermeye baslamadan once stellam topigi yeni acmisti olumunekankayizsmile belkide denk gelmedik, tanisalim hayatim, Şeniz ben zülâl, fransa , yas 27 evli ve çocuksuz bayanssulusmile meslek egitimi yapti, suan evde oturuyor :içelim: a.s.
iyi bende 4. cemre hani şu kalde düşeninden:asigim:
istanbul yaşın ne önemi varki 35ten sonra durdu bu sene dondurdum artıkaklinialirimsmile
iki oğlum bir adet kocam mevcut işsizim boştayım malulen emekliyim seçiver birini işteolumunekankayizsmile
ceylangözlüm hoşgeldin de neden eksi rep verdin onu anlayamadım, yanlış bir şey mi yazdım?
:bbo::bbo::bbo:
valla ben arti verdimkusura bakma bol sekerlim ben kimseye eksi vermemki topik arkidisime verim :1shok: nasil oldu anlamadim valla :çok üzgünüm:
Tamam canım sorun değil, yanlışlık olmuştur. kaydirigubbakcemile5
memnun oldum cemrem, benimde kalbime dustun haberin var dir opuyorumnanaktan Allah esin ve çocuklarinla mutlu mutlu seneler versin Şeniz ablami diyeyim sana , ozel bir tercihin varmi bu konuda sositososito
telâfi ederiz canim Şeniz beni silmisler, eskiden boyle degildim, ayni nicki aldim ama bir de eski deneyimli halime donersem, hersey daha guzel olcak :hulya: seninlede tanisalim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?