Cesur ve Güzeller

miray gelmemiş bugun işe
çatladıydım meraktan akannehir
meğer hastaneye gitmiş tahlil felan
evde uyuyomuş miniğim :asigim:

hadi kolay gelsin sana bambiğim Şeniz
Amanınnn ya inanmiiiimmm, Anneme de söyledim sevindi eduşummm. Demek koö gibi delikanlı bir yeğenimiz olacak haa. :lepi::lepi::lepi::lepi:

kesin değil dedi ama doktor kaydirigubbakcemile3
annecini öperim benn Şeniz

ceylan gözlüm iyiyim kusura bakma bi yandan bi işleri kontrol ediyorum..
Nasıl gidiyor seninle tanışmıyoruz sanırım.

onemli degil canim, gormusuzdur birbirimizi ama ben bayadir girmiyordum boshayallersmile silmisler, yeniden kaydoldum ayni nickle.. tanisalim, ben zülâl, yas 27, evli, çocuksuz :umursamaz: sen neler yaparsin aklinialirimsmile

onemli degil canim, gormusuzdur birbirimizi ama ben bayadir girmiyordum boshayallersmile silmisler, yeniden kaydoldum ayni nickle.. tanisalim, ben zülâl, yas 27, evli, çocuksuz :umursamaz: sen neler yaparsin aklinialirimsmile

Neuse önemli değil zaten bizde baştan tanışırıuz :1hug:
Bende canım 14 gün sonra nişanlanıcam şuanda sözlüyüm 22 yaşımdayım delikafadulden
Böyle işte çocuğum yok :roflol::roflol:

Güüüünaydııııııııııııııııııııııııııın :lepi:
sositososito :dance: :teytey: :sm_cool:

Neuse önemli değil zaten bizde baştan tanışırıuz :1hug:
Bende canım 14 gün sonra nişanlanıcam şuanda sözlüyüm 22 yaşımdayım delikafadulden
Böyle işte çocuğum yok :roflol::roflol:

memnun oldum canim Şeniz iyiki çocugun yok diyesim geldi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…