Cesur ve Güzeller

valla super oldu, siniftaki tek yabanci bendim gerisi fransizdi delikafadulden beril beril bakiyorlardi arada bir, bunun burda ne isi var dercesine kaydirigubbakcemile3 hele heleee sengözlerimebaksanab

ayyy ne güzel yaaa fransada yaşıyorsun
ben o kadar çok istedim ki dayımın yanına gelmeyi hem dil öğrenirim hem gezerim dedim ama kısmet olmadı
pariste yaşıyor dayım 18 yaşından beri evlendi irlandalı bi eşi var çok güzel, ikide çocuğu var :asigim:

Yakında geliyo beriltoş :asigim: Sınavda gelmesinde kaydirigubbakcemile3
bende ders çalışmaya çalışıyorum :hulya:

bi hafta kaldı bi haftaaaa akannehir

evet bi hafta kaldı
aman bir ance bitsede kurtulsam
çalıştığımdan değil ama aklımı meşgul ediyor
bambikim benimde bu aralar gelmiyor değil
berildoş süpriz neyim yaparmı acaba

valla super oldu, siniftaki tek yabanci bendim gerisi fransizdi delikafadulden beril beril bakiyorlardi arada bir, bunun burda ne isi var dercesine kaydirigubbakcemile3 hele heleee sengözlerimebaksanab

ne beril beril bakmasıkaydirigubbakcemile3
melül melül bakmışlardır onlar sempatiksalakcinni

Yapar mı yapar
Nedense 17 haziranda doğum yapıcam dediğinden beri hep bu kısçe sınavlara yetişicek diye geçiyo aklımdan boshayallersmile Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde opuyorumnanaktan

Yapar mı yapar
Nedense 17 haziranda doğum yapıcam dediğinden beri hep bu kısçe sınavlara yetişicek diye geçiyo aklımdan boshayallersmile Hayırlısıyla sağlıkla gelsinde opuyorumnanaktan

bende sınavdan sonraki 2 hafta içinde bekliyorum kısmet
sağlıkla hayırlısıyla gelsinde istese sınavda gelsin napalım

nasip sekerim belkide gelirsin kimbilir zemuszemus seninle eyfele çikar çikar ineriz :sm_cool: boncur yani bayanssulusmile

yada soyle :1shok: :1shok: :1shok: yakisir kokmuslara aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…