Cesur ve Güzeller

ya eğleniyorum aslında ama sıkılıyorum yaa bana göre değil bu tür toplantılar maalesef

nurancım neden keyfin yok gel öpiim de keyfin yerine gelsin Şeniz Şeniz

canım kendini belkide yabancı gibi hissediyorsundur..
Bu tür toplantılar bence hem güzel oluyor hemde eğlenceli kopmuyor insanlar birbirinden

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakemopuyorumnanaktan

Ayyy çitosum da gelmiş miniğiyle Şeniz nasılsın kuzucum

canım kendini belkide yabancı gibi hissediyorsundur..
Bu tür toplantılar bence hem güzel oluyor hemde eğlenceli kopmuyor insanlar birbirinden

evet canım eşimde aynen böyle düşünüyor ama napıyım ben sevmiyorum :umursamaz: alışkın değilim böyle şeylere ondan belki

niye oluyor yaaamafoldumben

çitosumuzda gelmişşŞeniz
hoşgeldin canımmmŞeniz
hoşbuldum guzumŞeniz
noldu bidenem sana niye için sıkılıyobilmiyorumkismile
belkim havalardan olabili burasıda bi açılıp bi kapanıyor hava bi yaz gelmedi gitti:umursamaz:

Ayyy çitosum da gelmiş miniğiyle Şeniz nasılsın kuzucum

evet canım eşimde aynen böyle düşünüyor ama napıyım ben sevmiyorum :umursamaz: alışkın değilim böyle şeylere ondan belki
canım benim iyiyim bitanem sen nasılsın Şeniz
seni takip ettik miniğimle burda bulduk:jeyyar:
ne var yok tahlillerinin sonucu belli oldumu hsg çektircektin noldubilmiyorumkismile

hoşbuldum guzumŞeniz
noldu bidenem sana niye için sıkılıyobilmiyorumkismile
belkim havalardan olabili burasıda bi açılıp bi kapanıyor hava bi yaz gelmedi gitti:umursamaz:

bilmiyorumki havadanmıı bilmiyorumkismile
ama içimde acayip bi sıkıntı varbilmiyorumkismile
sen ve bebişin nasıll:asigim::asigim: boşver biziii

canım benim iyiyim bitanem sen nasılsın Şeniz
seni takip ettik miniğimle burda bulduk:jeyyar:
ne var yok tahlillerinin sonucu belli oldumu hsg çektircektin noldubilmiyorumkismile

tahlil sonuçlarım temiz çıktı çok şükür
smear sonucumda iltihap olduğu çıkmış onu zaten biliyorduk doktorum görmüştü ultrasonda iltihap sıvısını ilk gittiğimde, antibiyotik kullandım
hormon sonuçlarım normal bi anormallik yok
hsg sonucuda temiz çok şükür altı aya kadar gebelik olmazsa aşılama yaparız dedi ama ben aşılama yaptırmak istemiyorum :sinifsinif:
doğal yolla bebeğimiz olmayacak mı yani :gitme:

Evet canım sizde kendi kuzenlernizle yapın ozaman zevkli yanını anlarsın canım

evet tahmin ediyorum kim bilir nasıl eğleniriz :lepi:
ama benim kuzenlerin büyümesi lazım sempatiksalakcinni benden 4 yaş büyük bir kuzenim var sonra ben geliyorum diğerleri benden de küçük kaydirigubbakcemile3

biliyonuzmu gı kızlar.....konya 1.lige çıktı akşam konya coşkuluydu..o kadar havalar soguk ki en sıcak haber buydu..ieglendik bazıları tabi coşkuyu abartılar...kavga neyim oldu neyseki.herhangi bir durum olmadı.

biliyonuzmu gı kızlar.....konya 1.lige çıktı akşam konya coşkuluydu..o kadar havalar soguk ki en sıcak haber buydu..ieglendik bazıları tabi coşkuyu abartılar...kavga neyim oldu neyseki.herhangi bir durum olmadı.

aa güzel bir haber bu duyguşum eğlenmişsiniz de ne güzel hihoyyyt

hı hıı değiştim geldim duyguşumbayanssulusmile
artık millet bir iki cümle edip kaçıyo eski muhabbet kalmadı:çok üzgünüm:

ayyy ablam saymaa yaa ben bu hafta sonu gün var diye kışlıkları yıkayamadım haftaya kaldı
kışlıklar yıkanıp kalkacak :gitme: camların silinmesi lazım dışarıyı göremiyoruz artık çal çamur olmuş :kedi: bi sürü işim var benimde boshayallersmile
yaa ben 9. katta oturuyorum korkuyorum tepelere çıkıp cam silmeye ilk zamanlar kocik izin vermiyordu cam silmeme kadın almıştım şimdi sen sil diyor bana nasıl silicem ya ödüm patlıyor mafoldumben

hı hıı değiştim geldim duyguşumbayanssulusmile
artık millet bir iki cümle edip kaçıyo eski muhabbet kalmadı:çok üzgünüm:

acaba neden cemrem kimse gelmiyo...
herkesin telaşı var sanırım...bende eskisi gibi giremiyorum...ankara konya arası koşturuyorum...
ve yazın gelmesiyle bizim işlerde yogunluk oluyor...
yinede ugramadan yapamıyorum..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…