Cesur ve Güzeller

maşalah bugun herkes gelmiş bi ben gelemedim
site yavas mı bana mı öle geliyo :bbo:
ben sizi çok özledim kızlarr :asigim:

Duyguuu o arkadaşlarının üyelikleri silinmiş sanırım ama kendi istekleriyle mi değil mi bunu bilemiyorum maalesef bilmiyorumkismile
Edaa bende özledim seninle sohbet etmeyi :gitme:

semiham pipisi bu dedi ultrasondan bakarken
ama 2 hafta sonra kesin belli olur dedi
o zaman kendi doktoruma gitmemiştim bu persembe gideceğim öğreniriz inşallah :CüvCüv:

duygu düğün ne zaman bebeğim

lady cinsiyet belli oldumu kuşum

SMHSMH NE GÜZEL BURDA SENİ GÖRMEK YA ESKİSİ GİBİ KİMSE KK GİRMİYORMU YOKSA BANAMI DENK GELMİYOR.
ÖZLEDİM HİRKESİ..
CANIM DÜGÜN 28 TEMMUZDA ANKARADA EVİM DAYANDİ DÖŞENDİ..GELİNCE BOL BOL GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH.zemuszemus

oğluma kız bulamıycam desenize aklinialirimsmilel

BAK SMHSMH CANIM BENİM BEN SANA DÜNYA GÜZELİ BİR KIZ DOGRUCAMohaoldumsmile O ZAMANA KADAR SENİN OGLANDA BÜYÜR..
KIZ ARAYIP DURMA.
DÜNRDE OLURUZ NE KAA GÜZEL OLAR DİMİ.:lepi:

LAYDIM ÖZLEDİM GI DEMEK SENİNKİE OGLUŞ HA..BAKALIM BENİM KIZ HANGİNİZİN OGLUNU SECİCEKfisfisfiskaydirigubbakcemile3

pasaklı
kız bebkleri pek seviyorum ben yaa

duygum bende aa bi baktım burda herkes yazayım dedim pek girebildiğim yok nete
hatta bizimki yatağında vıyaklamaya başladı bile ayrıca hasta zaten yavrum

az kalmış düğüne hadi bakem
ev çukurambardamı bahsetmiştin ya

smhsmh canım yesinler senin ogluşunu....ev aştiye yakın çukurambarı daha inşiatı bitmedi.kayınvalidemler önceden burda oturdukları içinçevreyi komşuları tanıyorlar hakanda bu ev olsun dedi tadilat yapıldı ve aştiye yakın ev oldu.
eşyalarıım filan alındı canım.ev döşendi.konyadan gidecekler var.ufak tefek şeyler var.
birde ben hakan eksigiz evde oda 28 temmuz sonrası inşallah

KıMSE UGRAMAMIŞ....dükkanı ben açıyorum günaydın cesurlar ahalisi....hadi gelin nerdesiniz..kızlarrrrrrrr

mirhaba bayanlar :kedi:
ben gelmeyeli ne çok evlenen hamile kalan var ya maşallah :kedi: ohaoldumsmile
laydicimmbebişinin cinsiyedi erkemiymiş canımm ya allah analı babalı büyütsün Şeniz
sevgi duygu kızlar evleniyormuşunuz hayırlı olsunn inşallah tek bir yastıdka gocarsınız kaydirigubbakcemile3
pasaklımm spedyimmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…