Gülün gülün, son gülen iyi güler.
Sizin adınızı çıkarayım da görün KK'da.
ne koca bulursunuz, ne sevgili.
izdivaçlara çıksanız bile kurtulamazsınız.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Kızlar kafadan bir yemek atıyorum tutar mı sizce?
patatesi, soğanı biberi borcama koyacam sonra yağlı baharatlı salçalı sos yapıp üzerine dökücem birazda sarımsak. Fırına atacam. Nasıl olur söyleyin la, aney dalga geçmesin benle?
nese bayanlar ben kaçtım
yarın erzuruma gidiyom 1 hafta yoğum:gitme:
kendinize kendiniz için iyi bakın:asigim:
mirayıma selam eder gözlerinden öperim:a015:
beni unutmayın uleynn yakarım yıkarım dağıtırım buralarıÇok üzgünüm çoook
allah kımseyı ayırmasın heleki sevgileleri severken çok kötü olurdu herhalde
kızlar kötü yaşıyor ayrılıgıdasenağlama
erkeklerde acaba kötü yaşarmı sanmam:mymeka:
allah hakanada akıl fıkır versın bır daha üzmesın benıalsanaalsanasmile
nuranım bugün cuma gecesi rabım gönlündeki muradı versın
nasıl birni istiyorsan onu versın tez zamanda hemen hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
olum benım koca adayım varşakkıdı
nuranda tez zamanda inşallah:Saruboceq:
hem ızdıvaçlarda zengınler oluyor bakarsın zengın bır pammık tüccarı neyım buluruzkaydirigubbakcemile3
fisfisfis bilmem ki burcum
aslında bu anlattığına benzer ben tavuklu yapıyorum, ama soğansız :1ninca:
geçen gün salçalı sos koymayı unutarak yaptığım gayet basit bişi var oda şu
evde tavuk, kanat veya but varsa halka şeklinde kesilmiş patateslerle beraber tuzlayıp fırına koy 180-200 derecede pişir süper oluyo :lepi:
huhuuuuuuuubayanssulusmile
burcuuuu uydurmasyon deel kızım bu bildiğimiz pattes yimeği
tavukul etli süper olar :lepi:
Gülün gülün, son gülen iyi güler.
Sizin adınızı çıkarayım da görün KK'da.
ne koca bulursunuz, ne sevgili.
izdivaçlara çıksanız bile kurtulamazsınız.
cokacimcoookcokacimcoookKızlar kafadan bir yemek atıyorum tutar mı sizce?
patatesi, soğanı biberi borcama koyacam sonra yağlı baharatlı salçalı sos yapıp üzerine dökücem birazda sarımsak. Fırına atacam. Nasıl olur söyleyin la, aney dalga geçmesin benle?
:Saruboceq:olum benım koca adayım varşakkıdı
nuranda tez zamanda inşallah:Saruboceq:
hem ızdıvaçlarda zengınler oluyor bakarsın zengın bır pammık tüccarı neyım buluruzkaydirigubbakcemile3
Şenizolumunekankayizsmilehuhuuuuuuuubayanssulusmile
yollarda uyuyupda erzurum dıye ercınana gıtmede:roflol::roflol:
şincik kannem kan çiçeğim neden yemeği heba ediyordun ve bunnar ne yimeğiydi bu biiiir
sonracııma edaaa ve burcu sefkilin seni başkalarının yanında heç öpmiiy mi çok mu ayıp bişi insanın sefkilisini öpmesi, yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarmayalım litfen bu ikiiii
duyguuş senin mahsunla bi akrabalığın var mı diye sordum çünkülüm sebebi belli ama sevgilim deseydin nikah mı kıydın diyebilirdim bu da üüüüüüüüüüüüüüç :roflol:
şincik kannem kan çiçeğim neden yemeği heba ediyordun ve bunnar ne yimeğiydi bu biiiir
sonracııma edaaa ve burcu sefkilin seni başkalarının yanında heç öpmiiy mi çok mu ayıp bişi insanın sefkilisini öpmesi, yanlış anlaşılmalara davetiye çıkarmayalım litfen bu ikiiii
duyguuş senin mahsunla bi akrabalığın var mı diye sordum çünkülüm sebebi belli ama sevgilim deseydin nikah mı kıydın diyebilirdim bu da üüüüüüüüüüüüüüç :roflol:
cokacimcoookcokacimcoook
tavuk da koy varsacokacimcoook
Şenizlemek başka bir şey ama bu da dörtttttttt
:roflol::roflol::roflol:
Sevgilim kimsenin yanında şenizlemez beni ama öper tabi masumca. :kedi::kedi::kedi:
Koycam koycam cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?