Cesur ve Güzeller

anee herkeş burda ne güzel günaydın diyip olaya dalcam
kızlar saçlarımı boyadımm güzel olmuşmu kimse tam bişey demiyor ekliyeyimde siz bişi diyin yaa

sağolun canlarım
gerçi basit bir işlemmiş
ama insan yinede tırsıyo işte
geçmiş olsun canım acil şifa versin rabbim :Saruboceq:

stoş bebişin doğdumu canım çok sevindimhihoyyytallahım analı babalı büyütsün inşallah:Saruboceq:resmini koyarsın meleğin dimi canım çok merak ettimyerimsenibenherkese günaydın kızlar nasılsınız bakem hepicinizi çok özledim olumunekankayizsmilebebişimle ben gayet iyiyiz teyzoşları görmeye geldik ama kimsecikle yokakannehir

günaydınn

aha cıtosumu gördummmmolumunekankayizsmile

leylam ınş gelırım cnm

pasaklım nassın hacı

kelebenk gelırse sorarız nasıl olmuş dıye
kaydirigubbakcemile3la böcük sen ne ara geldin kız sobeledin beni bende kimsecikle yok diyodum ne var yok nen evlilik nasıl gidiyor küccük böcükle ne zaman geliyo :jeyyar:

anee herkeş burda ne güzel günaydın diyip olaya dalcam
kızlar saçlarımı boyadımm güzel olmuşmu kimse tam bişey demiyor ekliyeyimde siz bişi diyin yaa
canım sende hoşgeldin hadi hemencik eklede bakiim son halini çok merak ettim:dance:

nereus koy bakem hemen dıyemm
fıkırlere açık ol haa

cıtosum benden kaçmaz:jeyyar:
ben sımdılık bı 3 5 yıl daha düşünmmuyom
eşim cok ıstıyo ama sırası deıl
bebeğın ıyı demı cok sevındım
cınsıyetı bellı mı

evet canı üsttekiler karamel
alttaki resimler çikolata kahve yaparken şey ettirememişim bilmiyorumkismile

teşekkürler böcüğümm bende çok seviyordum karameli ama kahveye dadandım boyayım dedim ama sanırım pişman oldum

Günaydın kısçelerrrr
böcüküm çitos ablam nereus (gözlerine bittim kaydirigubbakcemile3)
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zeynepçim eski saç renginde güzelmiş ama şimdi ki saç rengini de çok beğendim ben
sana acayip değişik bi hava katmış çok hoş :jeyyar:

sevgi seli mirayım teşekkürler canımmm saolun kızlar
mirayım Şeniz teşekkürler bitanem

herkeş gördü sanırsam kaldırıyorum kızlar resimleri teşekkürler fikirleriniz için 1-1 oldu kalsın şimdilik çok tepki gelirse değiştiririm artık

:gitme:nereus resminimi ekledin :gitme: tüh bea kaçırdım ben
çitossss canım :asigim:
kardeşim opuyorumnanaktan sevgiseliopuyorumnanaktan
pasaklım opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun böcüküm fazlada geç kalma sonra benim gibi aramayın boshayallersmile
zeynebcim ben ilk saçını beğendim kuzum :kedi:

anaamm sevgiselimde gemişşakannehirhoşgeldin canikom nerelerdesin sen kaç aydır özlettin kendiniŞeniz
nuranım canım benim nassın yavrimŞeniz
pasaklım zuzumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…