- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hoşbuldum canım
nan böcük ne 5 yıl sonrası olm
elinde fırsat varken yap 1 tane ben bakarım nan valla kaydirigubbakcemile3
bak ben ne kadan çok istiyim ama yapamiyimmm :kedi:
aleyküm selam duygum sen nasılsın bakim
candymm duygum beni bıraktı yine kızlar buraya yuklar kaç saattir kaydirigubbakcemile
ınş
sen yap anacım ben sevmım dıyomyasempatiksalakcinni
ıyyık nan sen nasılsın
gelın olmuşş gıdıyorsunnnnnnnnnnnnn:gitme:
şaka edım daha cok var
eneeeeeeeeeeem sevgiselimde burdaaaymııış duygularımın çıkmazı da buradaymıııııış şekerlerin en şekeri candymde buradaaaaaaymııış Şeniz Şeniz
amin bitanem çok sağol Şenizbende senin adına sevindim canım hayırlısıyla inşallah sevdicene kavuşursun:asigim:oyyy çitos ablam çok sevindima.s.
maşallah bebişine Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ufukta evlilik var evet ablam
eylül gibi istiyecekler inşallah ablacım :asigim:
ŞenizŞenizaşkım naber :jeyyar:eneeeeeeeeeeeeeeemmmmm çitosuuuuuuuuuuuuuuuummmmm :asigim: Şeniz Şeniz Şeniz
amin duygucum sağolasın bitanem Şenizherkese merhaba selamın aleyküm...
çitos hamilemi.....çok sevindim.inşallah saglıkla kucagına alır yavrusunu
nuranım gelmiş.
Merhaba selam diyen kaçmış yine candy gelmiş pasaklı sevgili böcük........herkeşler nasılmış
amin candycim seni görmek ne güzel Şenizkızında doğmuş allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim resmini gördüm çok tatlı maşallahanammm çitosum hamilemii çok sevindim cnm benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ama leyla bende eklimikibilmiyorumkismiledu bakıyım bi facemeKızlaaaar Leyla ve Beril prensesin foroğraflarını görmek isteyen varsa faceten bakabilir :asigim:
candyakannehir
candymm duygum beni bıraktı yine kızlar buraya yuklar kaç saattir kaydirigubbakcemile
anamm ne güsel hycanlısındır sen şimdi ne kadar kaldı düğüneiyim candy nasıl olam gelinligim dikiliyor.dün provadaydım.hazırlıklar devam ediyor.yerimseniben
sevgili bunlar böleler bi bakan gelmişler çeneleri açılmış halde bir de baksan günlerce ugramıyorlarkaydirigubbakcemile
yok be böcük çokta yok sayılı gün hemen geliyor
dedigin gibi gelin oldum gidiyorum size veda etmiyorum
amin bitanem çok sağol Şenizbende senin adına sevindim canım hayırlısıyla inşallah sevdicene kavuşursun:asigim:
ŞenizŞenizaşkım naber :jeyyar:
amin duygucum sağolasın bitanem Şeniz
amin candycim seni görmek ne güzel Şenizkızında doğmuş allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim resmini gördüm çok tatlı maşallah
24 yaşında anne olcam işte ne güsel :asigim:
yaparım tebi ne varŞeniz :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
:gitme::gitme:iyim candy nasıl olam gelinligim dikiliyor.dün provadaydım.hazırlıklar devam ediyor.yerimseniben
sevgili bunlar böleler bi bakan gelmişler çeneleri açılmış halde bir de baksan günlerce ugramıyorlarkaydirigubbakcemile
yok be böcük çokta yok sayılı gün hemen geliyor
dedigin gibi gelin oldum gidiyorum size veda etmiyorum
yok sen bekle ben daha yoldayımsempatiksalakcinnioyyy şiştimmmm mirmirmirmir uyukluyorum şimdi de -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile geldinis mi nan
geldim -tatlicadiarzu-oyyy şiştimmmm mirmirmirmir uyukluyorum şimdi de -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile geldinis mi nan
nuranım ve pasaklımı gördümmmm opuyorumnanaktan
nuran sen gel bakim benlen tenhaya :1ninca:
soracaklarım var sana :uhm:
bi topikte gördüm seni hayırdır :asigim:
nurannnnnnnn
bana birı mı var yoksam
neler duyyom aman Allahımakannehir
bana anlatmadın ustelık:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?