Cesur ve Güzeller

selam napıyorsunuz kızlar,uzun süreden beri uğrayamıyordum.yeni taşındığım yerde çevrem daha çoğaldı mahalle de herkes birbirini tanıyınca sanırsam.gelenim yada çağıran oluyor.
bir halk eğitim kurslarına yazıldım.Sabundan meyve çiçek yapma kursuna gidiyorum.yaptıklarım bitince fotolarını çeker koyarım.bugünde 0-3 yaşa anne çocuk eğitimine yazıldım.aslında 7-11 yaş istiyordum,
oğlum 6 yaşına girecek diye,ama ama açılmamış talebe göre bakacaklarmış.
Muhasebe kursuna yazılmak için gitmiştim.muhasebe kursu akşam başlıyormuş 7.30 da bitiyor oğlum
dan ters geldi bana saatleri.gündüzde açmamışlar.bende vakit geçşin değişik şeyler öğreneyim diye bunlara yazıldım..
sizleride merak ediyorum...Face de kayıtlı olan arkadaşlardan haberimiz oluyor tabi
face kardeşlerime ailem ve akrabalarımla iletişim için giriyorum sürekli malum gurbetlik zor
orada da hep akrabalrım olunca kendimi memlekette gibi hissediyorum.herkesden haber alıyorum
hepinizi çok öptüm canlarım benim

bebeğimi minik prensesimi büyütüyorum yaa kız nehirim dogdu teyzesi 2 aylık oldu bile
ondan fazla giremiyorum acıkcası

ayyy maşallah canım
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bizimkinin 8 ayı bitti
nasıl geçti anlamadım
çok çabuk büyüyorlar

bebeğimi minik prensesimi büyütüyorum yaa kız nehirim dogdu teyzesi 2 aylık oldu bile
ondan fazla giremiyorum acıkcası

ayyy maşallah canım
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
bizimkinin 8 ayı bitti
nasıl geçti anlamadım
çok çabuk büyüyorlar

annelerımızde gelmışkaçaklar sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…