-tatlicadiarzu- unuttu o zaman beni zaar CADIARZU
telefonumu evde unuttum bugün ben akannehir ohaoldumsmile
belli mi olur sizden çok bahsediyorum düşünsenize mesut bir üyelik alıp bizim sayfaya takılıyormuş.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kızlar, şimdi başlıyorum... Dün biz esra özlem ben ve eda sözleştik esra da buluştuk... buluşmamızın bir amacı vardı tabi ki. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Esra bize çok güzel şeyler hazırlamış, kontesimiz eda hanım gelene kadar bekledik, kendisi özel şöferle geldi. aklinialirimsmile
Yedik, içtik kalktık. hihoyyyt
Ve nihayet o an geldi çattı... İşte bütün gerçekleri öğreneceğimiz yere doğru gitmeye başladık... O da nesi, daha İstanbul'da böyle bir mahalle görmedim ben bildiğin dağ tepe. Bir sürü patikaları aştık, hatta bir ara uçurumdan yuvarlanacağımızı düşündüm. :roflol::roflol::roflol:
Tabi üstümüzde bir korku ve endişe aynen şu moddayız. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Birbirimize baktıkça, gülme krizleri geliyor. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Beklediğimiz kişiyi evde bulamayınca kız kardeşine gittik, o aradı haber verdi, taaa uzak yollardan geldik diye kadın kırmadı bizi, gezmeye gitmiş ordan döndü.
Sonra kadın biz otururken kapıyı kilitleyince özlemle ben daha bir birimize sarıldık. eyvahedigeldismile
Kadıncağız, çay ikram etti ama içine Nuri amca misali ilaç atılmasına ihtimaline karşı nazikçe içmeyi reddektik. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Neyse sonunda beklediğimiz şahıs geldi...
Aldı bizi evine götürdü.
Önce ellerimizi bir güzel yıkadık. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: Esra ilk sırada olduğu için elini yıkamadı pis suyu içti. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sonra sırayla kadın bize geleceğimizi yazdı. :roflol::roflol::roflol::roflol:
Hay Allah'ım ya, kadın bizi tek tek odalara çağırdı biz kabul etmedik, biribirimizin her şeyini biliyoruz burda anlatın dedik. Ama tek sebebi tırsmamızdı kanımca. :roflol::roflol:
Neler söylediğine gelince, çok farklı şeylşer yoktu bizimle ilgili, ama bir kaç güzel haber alabileceğiz sanırım. :lepi::lepi::lepi:
Dipnot: Amacımız sadece eğlenceydi, bunu ciddiye aldığımızı, söylenenlere inandığımızı düşünmeyin tamam mı kızlar. yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
olacak iş mi bu şimdi
maksat eğlence
valla tam eğlendim
beni çok güzel anlattı şen şakrak lady :roflol:
eyiki kovmadı bizi odadan birbirimize bakarak az kahkaha atmadık yaa :roflol:
edam valla aklım başımda değil mafoldumben
belli mi olur sizden çok bahsediyorum düşünsenize mesut bir üyelik alıp bizim sayfaya takılıyormuş.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Kızlar, şimdi başlıyorum... Dün biz esra özlem ben ve eda sözleştik esra da buluştuk... buluşmamızın bir amacı vardı tabi ki. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Esra bize çok güzel şeyler hazırlamış, kontesimiz eda hanım gelene kadar bekledik, kendisi özel şöferle geldi. aklinialirimsmile
Yedik, içtik kalktık. hihoyyyt
Ve nihayet o an geldi çattı... İşte bütün gerçekleri öğreneceğimiz yere doğru gitmeye başladık... O da nesi, daha İstanbul'da böyle bir mahalle görmedim ben bildiğin dağ tepe. Bir sürü patikaları aştık, hatta bir ara uçurumdan yuvarlanacağımızı düşündüm. :roflol::roflol::roflol:
Tabi üstümüzde bir korku ve endişe aynen şu moddayız. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Birbirimize baktıkça, gülme krizleri geliyor. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Beklediğimiz kişiyi evde bulamayınca kız kardeşine gittik, o aradı haber verdi, taaa uzak yollardan geldik diye kadın kırmadı bizi, gezmeye gitmiş ordan döndü.
Sonra kadın biz otururken kapıyı kilitleyince özlemle ben daha bir birimize sarıldık. eyvahedigeldismile
Kadıncağız, çay ikram etti ama içine Nuri amca misali ilaç atılmasına ihtimaline karşı nazikçe içmeyi reddektik. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Neyse sonunda beklediğimiz şahıs geldi...
Aldı bizi evine götürdü.
Önce ellerimizi bir güzel yıkadık. :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: Esra ilk sırada olduğu için elini yıkamadı pis suyu içti. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sonra sırayla kadın bize geleceğimizi yazdı. :roflol::roflol::roflol::roflol:
Hay Allah'ım ya, kadın bizi tek tek odalara çağırdı biz kabul etmedik, biribirimizin her şeyini biliyoruz burda anlatın dedik. Ama tek sebebi tırsmamızdı kanımca. :roflol::roflol:
Neler söylediğine gelince, çok farklı şeylşer yoktu bizimle ilgili, ama bir kaç güzel haber alabileceğiz sanırım. :lepi::lepi::lepi:
Dipnot: Amacımız sadece eğlenceydi, bunu ciddiye aldığımızı, söylenenlere inandığımızı düşünmeyin tamam mı kızlar. yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Sildim sildim kaydirigubbakcemile3
bende bilmiyorum ki napıcamı
:asigim: tam olarak kaç günlük oldu fıstığımız:ecrin_bebek:
doğum hikayeni yazıcakmısın :ecrin_bebek: yani yazsan iyi olur :kedi:
yok kuşum ya biz daha denemelere başlamadık bile :kedi:
geçen gün doktora gitmiştim bayılacak gibi oluyorum demiştim
ilaç verdi ama bi işe yaramadı akannehir
:1hug:
nerdeee
hem ben seni bekliyorum aklinialirimsmile
boshayallersmile boshayallersmile tam bana göreymiş bu boş hayaller smile kaydirigubbakcemile3
ooyy gerinmeyi de biliyomuş:asigim:
ay canım benim yaa kanım kaynadı valla uzaktan bile olsa..Şeniz
bi tane foto koyamaz mısın bilmiyorumkismile
hepinizi öptümmm kızlarrrrr...Şeniz
candy hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün bizim içinde koklayarak öppp...
hava çok güzel balkonda kahvaltı yapalım dedim güneşten zor yaptık
güneş yaktı kavurdu valla ....başladı burası artık ısınmaya aynı haziran ayı gibi
2 gündür...burada ilkbahar yok ki zten direk yaza dalış yapıyor hava
var ya ben olsam korkudan altıma yaprdım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilene cesaret be sızınkı.....akannehir
ve komıkte sankı yasemın yalcının gülazeri gibi allahım ya....:roflol::roflol::roflol:
güzel eğlenmişsiniz iyi macera olmuş
zaten merak ediyordunuz bir ara gidelim demiştiniz herhalde
şen şakrak bunu bilmesi için 3 lülerden yardım alması gerekmez kanımca:roflol:
cnm bambikim 10 02 2010 oldu doğum tarihimiz kafiyeli oldu bugün 9 günlük oldu.göbeğimiz filanda düştü dün yıkadık misler gibim oldu melekim.
var ya ben olsam korkudan altıma yaprdım eyvahedigeldismileeyvahedigeldismilene cesaret be sızınkı.....akannehir
ve komıkte sankı yasemın yalcının gülazeri gibi allahım ya....:roflol::roflol::roflol:
ay ne var be eğlendik işte yemediler ya bizi guclubacismile
ama ne yalan sölim tırsakladım arada :1ninca:
o halime bile kahkaha attım
herkes birbirine bakıyo gülüyo felan
yine gidebilirim ben çok sevdim ablayı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yine gidebilirim ben çok sevdim ablayı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
öle mi dersin :roflol: :roflol: :roflol:
söyleyişi çok hoşuma gitti ablanın yaa
siz bana hiç öle şen şakrak demedinis de :roflol:
maşallah maşallah doğum gunu de pek güzell :asigim:
Aynen öyleydi valla, milete falcı sorduk sokakta ya.
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Ben gitmem ya, kızım başımıza bela alacağız, düşünsene o ev yıılsaydı altında kalsaydık, Mesut bi haber alacak ben fal baktırırken göçük altında kalmışım. :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben gitmem ya, kızım başımıza bela alacağız, düşünsene o ev yıılsaydı altında kalsaydık, Mesut bi haber alacak ben fal baktırırken göçük altında kalmışım. :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
he be ıyı olmuş eglenın bakalım...
bı dahakınde benımkıne baktırıverın...
hehhehheh
zehırzemberegin hali nice dıye:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benle gıtseydınız kesin yıkılırdı o ev...kesın benım cesetımı bile biriyle karıştırırlardı....:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tam intiharlık yer
demiş miydim ben size
kafam bozuldu mu oraya gitçem :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bi daha gitmek mi
ben giderim de kızlar gelmez :roflol: :roflol:
öle mi dersin :roflol: :roflol: :roflol:
söyleyişi çok hoşuma gitti ablanın yaa
siz bana hiç öle şen şakrak demedinis de :roflol:
maşallah maşallah doğum gunu de pek güzell :asigim:
Ay resmen koptum burda . kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakın ne dicem, hadi tam baktırırken polis ve gazeteciler bassaydı, akşam ana haberde çıkardık, mazallah siteden bile kovuluruz la, cinci hoca ziyaretindeki üyeler diye ayrı bir başlık açardık ya da KK'da reklamımız olurdu, ama ben gazetecilere saldırırdım çekmyin kardeşim diye, meslek hayatım gider olum. :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?