bızde mutlu olurduk be ne güzel ünlü tanıdıgımız var diye imza filan isterdik.:roflol::roflol::roflol:
şekrim o evin yıkılacağını değilde
o sırada polis ve magazinden haber kanallarından kameralar mikrofonlar girse idi
ve mesut ve eşleriniz sizi akşam haberlerde ve biz öyle görse idik
hani filimlerde oluyor ya:roflol::roflol:
Ay resmen koptum burda . kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakın ne dicem, hadi tam baktırırken polis ve gazeteciler bassaydı, akşam ana haberde çıkardık, mazallah siteden bile kovuluruz la, cinci hoca ziyaretindeki üyeler diye ayrı bir başlık açardık ya da KK'da reklamımız olurdu, ama ben gazetecilere saldırırdım çekmyin kardeşim diye, meslek hayatım gider olum. :roflol::roflol::roflol:
niye şok oldun la laelaelaelaelaenapıyonuzzz???
falcıya mı gittinizz???:1shok:
bızde mutlu olurduk be ne güzel ünlü tanıdıgımız var diye imza filan isterdik.:roflol::roflol::roflol:
o sırada polis ve magazinden haber kanallarından kameralar mikrofonlar girse idi
güzel eğlenmişsiniz iyi macera olmuş
zaten merak ediyordunuz bir ara gidelim demiştiniz herhalde
şen şakrak bunu bilmesi için 3 lülerden yardım alması gerekmez kanımca:roflol:
off pasaklım ya nolcak bu sizin durum valla:gitme:
Reha Muhtar olsa kesin çağırırdı bizi, ben çıkardım. Kesin şunu sorardı? Nereniz için gittiniz hocaya. :roflol::roflol::roflol:
Destina, bak kalp karşı karşıya bende aynı şeyi düşüdüm şimdi, onların gördüğü anı düşünemiyorum, hepimizi kapı önüne koyarlardı valla. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Reha Muhtar olsa kesin çağırırdı bizi, ben çıkardım. Kesin şunu sorardı? Nereniz için gittiniz hocaya. :roflol::roflol::roflol:
Destina, bak kalp karşı karşıya bende aynı şeyi düşüdüm şimdi, onların gördüğü anı düşünemiyorum, hepimizi kapı önüne koyarlardı valla. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
niye şok oldun la laelaelaelaelae
ayy ben hiççç uğraşamam falcıyla neyimm hemi de istanbulda!!!
korkarım olummm!!!fisfisfis
niye gittinizz hem bakimmm??
ne dedi bildi mi bişeyler???
pasaklım sana ne olduuu??
hee bakk hem gidin muhabbet edin hem de eğlence olsun...bende bu akşam bi cafede fal bakıyomuş kadın
ona gitçemm
hatta burdan bi arkidişle buluşçazz öyle gitçez
ama benimki daha normal zemuszemus
hee bakk hem gidin muhabbet edin hem de eğlence olsun...
tarott baktır tarot!:icecream:
bende ortaköyde bi tarot baktıramadım!!!
kızz baksanaa ev yıkılimişşş daha ne olsunnn??bilmez olurmu derincim neler bildi laelaelaelaelae
ne var istanbulda olm esranın bildiği bi yer bana bişi olmaz guclubacismile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?