- 17 Kasım 2014
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi PsikopatKiz
Sevgili arkadaslar derdim okadar buyuduki sizden akil almak icin burdan hesap actim bunlari yazabilmek icin. Oncelikle kotu turkcem icin simdiden ozur diliyorum. Ben ne yazikki 2 3 yil once internette sohbet odalarinda çet yapmaya basladim. Bunu yapiyorudm ve yapiyorum cunku kendimi yalniz hissediyorum ve konuscak birine ihtiyac duyordum ve duyuyorum. 19 yasindayim ve hic bir arkadasim dostum diyebilecegim bir insan yok. Yeni universiteye basladim ordanda hic arkadas ortami yada tek arkadasa bile raziydim oda olmadi. Bu benim sucumun oldugunu biliyorum cunku asiri utangacim ve insanlar skci oldugumu dusnuyorlar, pek konusmadigim icin. Herneyse bundan dolayi internet cete sardim kendimi. Ve buyudukce icimde asik olma istegi sevgili olma istegi artti. Biri beni sevsin istiyordum. O sohbet odalarinda turlu turlu erkeklerle konustum ama hic biri istedigim duyguyu bana veremedi. Bir erkekten digerine atladim ve onlara kendimden utandigim icin kendimi gercek manada tanitmadim. Fake hesaplar actim kendime arkadas grubu yaratmaya calistim ama bu icimdeki yanlizlik duygusunu gideremedim. Simdi de bu cet belasindan kurtulmak istiyorum ama okadar alismisim ki girmeden duramiyorum. Yeni bir arkadas ortami edindim 1 aylik ve kanal da admin olarak gorev bile aldim. Dun bu gorevden kendimi sildirmistim girmiycem cet odalarina filan diye ama kendimi ali koyamiyorum. Okadar bagimlisi olmusum ki gun boyu onlarla ne konussam ne yapsam ne etsem diye dusunuyorum. Bu bagimlilim yillar gectikce artti. Ailem beni ali koymak istedi ve telefonumu pc mi elimden aldilar girmiyim diye ama hala devam ettim geir alinca. Onlarda artik birsey demiyolar. Bu beladan kurtulmak istiyorum artik. Ama nasil basaracagimi bilmiyorum. Biraz anlatiklarim karmasik oldu ama lutfen bagislayin tam turkce iyi cumle kuramiyorum. Lutfen arkadaslar yardimci olun bagimliligmdan kurtulmak istiyorum, ama nasil bunu basarabilirim bilmiyorum. Derslerim iyicene kotulesmeye basladi. Annem okumicaksan kocaya verelim seni diyor, koca ariyorum saniyolar sohbetten ama ben tek ilgi istiyorum. Derdimi paylasabilicegim biriliri olsun istiyorum. Biz iki kardesiz kardesim 14 yasinda ve onla pek anlasamiyoruz zaten. Kardesimde oyun bagimlisi benim gibi oda yalniz. Bukadar cok yazdigim icin ozur dilerim ama gercekten artik ne yapmaliyim bilmiyorum lutfen yardimci oln