Cetrodite hergün mü kullanılıyor

Denizyelken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2021
183
17
48
Bir eczacı 5 tane cetrodite doktor neden istemiş dedi.Haliyle bulamadığım için nasıl kullanicagimi nezamann kullanicagimi dahi henüz görüşmedim doktorumla.
Kullanan hanımlar hergün mü kullandınız?
Bugün doktor olmadığı için hemşireyle görüştüm cetrodite muayeneden sonra kullanicakmisim gonal f ye ise bugün basliycakmisim lakin birşeyi yine unuttum🙈ovitrelleyi nezaman kullanmaya basliycam

Son düzenleme:
Bir eczacı 5 tane cetrodite doktor neden istemiş dedi.Haliyle bulamadığım için nasıl kullanicagimi nezamann kullanicagimi dahi henüz görüşmedim doktorumla.
Meehaba tüp bebek öncesi için veriliyor çok kısa süre kullanmıştım ben 14 ya da16 tek hatta size neden o kadar fazla verdi ki nerdeki merkez buradi

Cetrotide tüp bebek tedavisinde 5-6.gün başlanıyor 5-6 adet kullanılıyor yanli bir durum yok kısa protokol de böle kullanılıyor.doktor başlayacağın günü söyleyecek.gelişen yumurtaların çatlamaması için verilen bir iğne

Bu ipnenin bulunması imkansız gibi birşey sadece oxotide muadili bulunuyor oda zor bulunuyor kısa protokol ve taze transfer için şart,bulamazssan uzun protokol için frklı nispeten daha kolay bulunan bir iğne yazabilir

Oxidite birkaç eczanede buldum doktor kabul etmedi
Alla alla doktorun sarhoş sanırım.Cetrotide artık yok üretilmiyor gelmiyor.Oxotide muadili veriliyor artık.5-6 adet tedavi süresine yaşa yumurtalklara göre doktor belirliyor.benden de istemişti dr oxotide dahi bulamadm bu yüzden başka bir iğneyle uzun protokol tedaviye başladık.doktorunla görüş ve bu iğne piaysada yok

Cetrotide tüp bebek tedavisinde 5-6.gün başlanıyor 5-6 adet kullanılıyor yanli bir durum yok kısa protokol de böle kullanılıyor.doktor başlayacağın günü söyleyecek.gelişen yumurtaların çatlamaması için verilen bir iğne
Gün aşırı mı kullandınız yani 5 iğnenin ardışık 5 günde mi bitmesi gerekiyor

Ardışık 5gün kullanılacak önce yumurta büyütücü ipneler başlıcak 2.kontrolde bu iğnede eklenecek
Gonal f ye yarın başlamam gerekiyormuş.Gonal la birlikte başlamıyor muyum?belki doktor söyledide unuttum🤔iki gündür tam mesai eczaneleri arayarak geçiyor.kafam iyice çorba oldu

Gonal f ye yarın başlamam gerekiyormuş.Gonal la birlikte başlamıyor muyum?belki doktor söyledide unuttum🤔iki gündür tam mesai eczaneleri arayarak geçiyor.kafam iyice çorba oldu
Hayır cetrotide ile başlanmıyor tedavinde kontrole gidince yumurtaların büyüme durumuna göre dr başlatıo.ve o iğne için ısrar edio doktorun sen o ipneyi bulmadan nasıl tedaviye başlıyorsun?hadi başladn gonalf vurdn yumurtaların büyüdü diğer iğneyi bulamayınca ne olacak?doktorunla acilen konuş.duphaston hap,tarlusal hap oxotide iğne gibi seçeneklere geçsin.iğneyi bulamassan boş yere iğne yapmıs olaxaksn kendıne (gonalf) nerede tedavi görüyorsun

Her gün aynı saatte vurmanız gerekiyor. Tam hatırlamıyorum ama 5-6 kutu kullanmıştım bende, eczacı gereksiz yere kafa karışıklığı yaratmış

Bu durumda az bile mi vermiş.5 adet herbiri tek kullanımlık mis
Bu ilaçlar iğneler çok önemli lütfen doktorun dediği gibi alın ve kullanım herkesin sonuçları kan testleri yumurtaları esinin değerleri bir değil herkese farklı veriyorlar ben mesela kan pıhtılaşması olduğu için normalden fazla ilaç kullanıyorum.

Onun dışında tüm mesajları okudum muadili var demişsiniz ama kabul etmemiş. Bazen tüp bebek merkezi bulunmayınca ilaç kendileri getirtiyor mutlaka söyleyin yardımcı oluyorlar

Hayır cetrotide ile başlanmıyor tedavinde kontrole gidince yumurtaların büyüme durumuna göre dr başlatıo.ve o iğne için ısrar edio doktorun sen o ipneyi bulmadan nasıl tedaviye başlıyorsun?hadi başladn gonalf vurdn yumurtaların büyüdü diğer iğneyi bulamayınca ne olacak?doktorunla acilen konuş.duphaston hap,tarlusal hap oxotide iğne gibi seçeneklere geçsin.iğneyi bulamassan boş yere iğne yapmıs olaxaksn kendıne (gonalf) nerede tedavi görüyorsun
Bu akşamüstü bir eczaneden dönüş aldım 3 kutuyu temin ettim çok şükür.Gonal f de yarın gelicek inşallah.haftaya kontrolüm var o halde bidahaki haftami cetradite basliycam acaba🤔

Bu akşamüstü bir eczaneden dönüş aldım 3 kutuyu temin ettim çok şükür.Gonal f de yarın gelicek inşallah.haftaya kontrolüm var o halde bidahaki haftami cetradite basliycam acaba🤔
doktor sana yarın gonalf e başla dedi ok peki kntrole ne zaman çağırdı?kontrole gittiğin gün başlatır yada daha snra bunu doktor bilir.

Bu ilaçlar iğneler çok önemli lütfen doktorun dediği gibi alın ve kullanım herkesin sonuçları kan testleri yumurtaları esinin değerleri bir değil herkese farklı veriyorlar ben mesela kan pıhtılaşması olduğu için normalden fazla ilaç kullanıyorum.

Onun dışında tüm mesajları okudum muadili var demişsiniz ama kabul etmemiş. Bazen tüp bebek merkezi bulunmayınca ilaç kendileri getirtiyor mutlaka söyleyin yardımcı oluyorlar
Üniversite hastanesinde tedavi görüyorum.Dün ilaç bulamayınca ellerinde olup-olmadigini sorduğumda piyasada ilaç problemi var kimse getirmiyor dediler.ama ki 3 kutusunu temin ettim çok şükür

3kutu buldm die sakın aramaktan vazgeçme 2adet daha bulman şart.tedavi planına göre senin adına sevindm inşallah kalan 2yide bulursun yarın doktorunu ara yinede teyit et cetrotide kullanma zamanınj

Back
X