Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tüp bebek tedavisine başladım fakat cetrodite iğnesini bulamadığım için tedaviyi 1 ay ertelemek zorunda kaldım cetrodite iğnesini bulan varmı acaba nerden alabilirim raporlu almak istiyorum 7 tane lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim.
Wallaha benim son 3 denemem de bazısında dupasthon kullandım ama hatırlayamıyorum yumurta çatlama sorunu olmadı ama yumurtalar boş ve döllenmeme sorunu yaşadım . Cetrotite çatlamamasi için olan bir iğne olduğunu için onun yerine kullandığım dupaston catlatmadi
Wallaha benim son 3 denemem de bazısında dupasthon kullandım ama hatırlayamıyorum yumurta çatlama sorunu olmadı ama yumurtalar boş ve döllenmeme sorunu yaşadım . Cetrotite çatlamamasi için olan bir iğne olduğunu için onun yerine kullandığım dupaston catlatmadi