• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrodite iğnesi

Sarakiz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
35
4
16
35
Merhaba ben tüp bebek tedavisine başladım fakat cetrodite iğnesini bulamadığım için tedaviyi 1 ay ertelemek zorunda kaldım cetrodite iğnesini bulan varmı acaba nerden alabilirim raporlu almak istiyorum 7 tane lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen şimdiden teşekkür ederim.

Her hangi bir problem oldu mu peki Cetrodite yerine duphaston kullanınca ben de aynı durumdayim bilgi verirsen çok memnun olurum 🙏
Wallaha benim son 3 denemem de bazısında dupasthon kullandım ama hatırlayamıyorum yumurta çatlama sorunu olmadı ama yumurtalar boş ve döllenmeme sorunu yaşadım . Cetrotite çatlamamasi için olan bir iğne olduğunu için onun yerine kullandığım dupaston catlatmadi

Wallaha benim son 3 denemem de bazısında dupasthon kullandım ama hatırlayamıyorum yumurta çatlama sorunu olmadı ama yumurtalar boş ve döllenmeme sorunu yaşadım . Cetrotite çatlamamasi için olan bir iğne olduğunu için onun yerine kullandığım dupaston catlatmadi
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için umarım bende de bir sorun olmaz 🙏🤗

Back
X