Cetrotide ilacını arıyorum!!

Bende klomen var açılmamış şimdi eczaneye bağışlamaya gidiyorum gerçekten bilgilenmek önemli

aslında bu tür ilaçlarda merkezde ki sorumlu hemşire çok daha doğru olabiliyor ama eczane tüp bebek ilaç sirkülasyonuna sahip ise neden olmasın.

gönlünüze sağlık hemşerim...

aslında bu tür ilaçlarda merkezde ki sorumlu hemşire çok daha doğru olabiliyor ama eczane tüp bebek ilaç sirkülasyonuna sahip ise neden olmasın.

gönlünüze sağlık hemşerim...
Kesinlikle daha çok bilgilendirilmeli bu konuda ve bende oksopar vardı zamanında kalmış eczanedeki kız dedi keşke zamaninda getirseydin para iadei bile olurdu tarihleri geçmiş

Gerçekten o kadar hazırcısınız ki arkadaşlar ben semtimde ki ve hatta tüm hastane karşısındaki eczanelerde gayet rahat ilaçları arayarak var mı elinizde diyerek tek tek arayıp soruyorum ve temin ettim hiç sıkıntı yaşamadan çok şükür yani bazı ilaçlar buz dolabında saklanıyor nasıl güvenip temin eder misiniz diyosunuz ya üzülüyorum evlat çabanıza cidden emekleriniz çöp ya ölüm riskini hiç düşünmüyor musunuz? Biraz mantık lütfen ben kalan ilacımı attım çöpe milletin vebaline giren şarlatanlara Allah fırsat vermesin çaresizliklerinden faydalanıp para kazanma peşindeler ! Belki iyi niyetli değil içine başka madde kattı gönderdi bunu akletmeye çabalayınız lütfen arkadaşlar..

BEN ARADIM İLAÇ BULMA HANGİ ECZANEDE VAR GİBİ BİR YARDIMCI OLMA DURUMU YOK MALESEF.

BEN ARADIM İLAÇ BULMA HANGİ ECZANEDE VAR GİBİ BİR YARDIMCI OLMA DURUMU YOK MALESEF.

o zaman onlara diyin ki odalar arası bilgi eksikliğiniz var veya odalar arasında farklı bir tutum var.

biz ilacı kendi yöntemlerimiz ile bulduğumuzda da vık vık edip adamları dava etmeyin....

hatta bu yazıyı aynen okutun lütfen....

Rica etsem Kocaeli Eczacılar odasını arar mısınız? Ben aradım sanırım mesai bitti

Yasaksa özür dileyerek söylüyorun bugün dolabı düzenlerken buldum 1 adet Perhoveris skt aralık 2022 elimde kalmış Tüp bebek merkezim şehir dışında olduğu için oraya da bırakamıyorum İsteyen olursa ücretsiz verebilirim

BEN İSTANBUL ECZACILAR ODASINI ARAMIŞTIM DEDİĞİNİZ GİBİ SÖYLEDİM AMA BÖYLE BİR UYGULAMAMIZ YOK DEDİ. SONRADA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM. TEDAVİYE BAŞLAMADIM. HAMİLELİKTE 6 HAFTADA SONLANDI. ŞUBATA KADAR UMARIM BÜTÜN İLAÇLAR OLUR. YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIM.

şimdi yetkili bir beyefendiye ulaştım. Benim sorumu yanlış anlamışlar maalesef. EVet eczacılar odasının böyle bir görevi yokmuş yardımcı olabileckeleri tüm eczanelerin telefon numaraları vb bilgiler var. Birde şöyle bir uygulama var

İTS - İlaç Takip Sistemi

fakat burada da 1 elin parmak sayıosı kadar ilaç var. Bu uygulamayı geliştirseler süper olacak. Bu arada biz tedavide oksapar kullanmıştık listede o var.

bu arada geçen hafta yapılan fiyat arttıırımı ile piyasa olmayan ilaçların bir anda piyasaya çıkacağını da söyleyeyim... Yani bulamadığınız ilaçlar kısa sürede eczanelerde olacaktır bilgisi verildi.

EVET ÇOK AZ İLAÇ VAR SİSTEMDE YİNEDE LİNKİ KAYDETTİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
KURDAN KAYNAKLI İLAÇ PİYASAYA VERİLMİYORDU. %40 ZAM YAPILDI. ARTIK ECZANELERDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE.

EVET ÇOK AZ İLAÇ VAR SİSTEMDE YİNEDE LİNKİ KAYDETTİM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
KURDAN KAYNAKLI İLAÇ PİYASAYA VERİLMİYORDU. %40 ZAM YAPILDI. ARTIK ECZANELERDE OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BENDE.

Direk odadan aldım bu bilgiyi artık ilaçlar piyasaya çıkacakmış.

Kalan ilaçlarımı merkeze verdim bana nasip oldu birine de olur inşallah diye umarım da olmuştur çok zorlu süreçler ilaçları bulmak sıkıntı Rabbim bu yolda yürüyenlerin yardımcısı olsun ve lütfen ilaçları böyle yollardan almayın saklama koşulu çok önemli merkezinize sorun kalan ilaçları bağışlayan çok insan var

Ben elimdeki ilaçları götürdüm verdim hastaneye iyi şartlarda saklamıştım. Ev ile hastane yakındı. Buz kalıbı ile götürüyordum ama yine de içim rahat etmiyordu. Çok yıpratıcı bir süreç. Para ile satın almazdım arkadaşımdan bile

Kesinlikle cok dogru soguk zincir urunlerinin saklanma kosullari hayati önem tasiyor , benim de tup bebekten artan ignelerim oldu hastaneye bagisladim bulamayan ihtiyaci olanlara verilsin diye bence en dogru yol bu

Ben bugün aradım eczacılar odasını ama malesef bi çözüme ulaşamadım keşke öyle dediğiniz gibi nerde nasil bulunur soyleselr

Ben perşembe günü aradım Cetrotide sormak için aaa tüp bebek ilaçları bulmak çok zor bulamazsınız dedi telefona bakan hanımefendi. Eczacılar odası yardımcı oluyormuş diye bilgi aldım hangi eczanede varsa yönlendiriyormuş dedim. Onların ellerindeki ilaçları göremiyoruz biz dedi.

Evet ilaç bu riske atılmaz ama bulmak büyük sıkıntı. Benim son raporlu tedavim olacak yarın görüşmeye gideceğim ama gitmeden ilaç derdi sardı. Bulabilir miyim diye Allah hepimizin yardımcısı olsun en yakın zamanda çözüme kavuşur bu ilaç sıkıntısı inşallah

Kazen maalesef geçen hafta istanbul , izmir , bursa , kocaeli de dahil aramadigim eczane odası ve eczaci kalmadi. Eczacılar odası bizim bu şekilde bir uygulamamiz yok dediler. En fazla , tüp bebek ilaçlarını satan eczacilari soyleyebiliriz dediler.

Cetrotide maalesef piyasada yok , muadili olan oxotide ilacını ise esenlerde bir eczade 1 kutu , fatihte 1 eczane de 1 kutu , kocaelide 1 kutu olacak şekilde bulabildim.

Eczacı dışında baska hic bir kaynaktan ilac alınmamalı. Tedavi yarım kalacak dahi olsa.
Ama maalesef çaresizlik, eczacı dışında başka kaynaklara da yonlendirebiliyor kişileri.

Kesinlikle soguk zincir ılacların bu sekılde alısverısının yapılması cok riskli eczaneden alıp eve koşa koşa getiriyoruz gerekli tedbirler alındığı halde, elektrik gider mi kaygısı yaşıyoruz tedavi suresınce..

Bugün bende hastaneden başkasının bıraktığı Artan iğnelerini aldım.çokta hoşuma gitti açıkçası artan ilaçlarını hastaneye bağışlanması. Aslında kontrollü bir şekilde hastanelere bağışlansa bu ilaçlar bir çok kişiye ciddi anlamda maddi manevi ilaç olacaktır. Bu ekonomide tüp bebek masrafları o kadar bel büküyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…