Burada ilaç satanlardan ilaç almayın! Ne şartlarda sakladığını bilmiyorsunuz! Size gelirken ne şartlarda gelecek onu da bilmiyorsunuz. Tedaviye kucak dolusu para harcayıp, okyanusu gezerken size yollanmış bozuk ilaç yüzünden derede boğulmayın. Sizi takip eden doktor tedavi sırasında bir kez olmasa yerine asistanı baksa ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz şu konuda bu kadar ılımlısınız anlamıyorum. Bu ilaçlar hormon ilaçları, zaten vücudunuza zararlı birde bozuksa olacakları hayal dahi edemezsiniz.
İlaç satanlara bir bakın hiç bir başlıkta yazmamışlar ilaç satmaya gelmiş siteye. Eczacı kalfası ise elindeki bozuk ilaçları elinden çıkartıyorsa ne yapacaksınız? Yaşamadık mı bunu YAŞADIK
Allah aşkına bu başlıklara itibar etmeyin, bu yapılan suç. Yemin ediyorum artık ben şikayet edeceğim bu kişileri.
İlaç bulamıyorsanız size diyorum ki
bağlı olduğunuz bölgede ki eczacılar odasını arayın size X ilaç lazımsa onlardan destek alın. Onlar bu ilaç nerede var ise size bilgi verecektir.
son olarak ;
SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
"tüp bebek ilaçlarını bedava veriyorum ....." diye bildirim atmasam kimsenin gelip burayı okuyacağı ve dikkate alacağı yok.
bu konuları neden kapatmıyorsunuz derseniz ilacı nerede bulurum diyenlerin çözüm yollarını kapamamak için... Çözüm yolu da Eczanelerdir