• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrotide ilacını arıyorum!!

Burada ilaç satanlardan ilaç almayın! Ne şartlarda sakladığını bilmiyorsunuz! Size gelirken ne şartlarda gelecek onu da bilmiyorsunuz. Tedaviye kucak dolusu para harcayıp, okyanusu gezerken size yollanmış bozuk ilaç yüzünden derede boğulmayın. Sizi takip eden doktor tedavi sırasında bir kez olmasa yerine asistanı baksa ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz şu konuda bu kadar ılımlısınız anlamıyorum. Bu ilaçlar hormon ilaçları, zaten vücudunuza zararlı birde bozuksa olacakları hayal dahi edemezsiniz.

İlaç satanlara bir bakın hiç bir başlıkta yazmamışlar ilaç satmaya gelmiş siteye. Eczacı kalfası ise elindeki bozuk ilaçları elinden çıkartıyorsa ne yapacaksınız? Yaşamadık mı bunu YAŞADIK

Allah aşkına bu başlıklara itibar etmeyin, bu yapılan suç. Yemin ediyorum artık ben şikayet edeceğim bu kişileri.

İlaç bulamıyorsanız size diyorum ki bağlı olduğunuz bölgede ki eczacılar odasını arayın size X ilaç lazımsa onlardan destek alın. Onlar bu ilaç nerede var ise size bilgi verecektir.

son olarak ;

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

"tüp bebek ilaçlarını bedava veriyorum ....." diye bildirim atmasam kimsenin gelip burayı okuyacağı ve dikkate alacağı yok.

bu konuları neden kapatmıyorsunuz derseniz ilacı nerede bulurum diyenlerin çözüm yollarını kapamamak için... Çözüm yolu da Eczanelerdir
Burdan masal anlatmak kolay uzun uzun yazıyorsunuz ilaç yok sağlık bakanlığı ilgilense zaten hasta gelip buralarda ilaç aramaz ilaçlar doktorların elinde kara borsaya girdi diyor el altından ilacı bana 1500₺ satıyor tedavi ortasında olduğum içinn mecburiyetten aldım sağlık bakanlığına şikayet etsen ne olacak kimin umrunda tüp bebek merkezleri ateş pahası varımı yokumu yatırdım bu yola sağlık bakanlığı denetliyor olsaydı sahte doktor hikayeleri ortaya çıkmaz kim bilir kaç hasta öldü ellerinde

Burdan masal anlatmak kolay uzun uzun yazıyorsunuz ilaç yok sağlık bakanlığı ilgilense zaten hasta gelip buralarda ilaç aramaz ilaçlar doktorların elinde kara borsaya girdi diyor el altından ilacı bana 1500₺ satıyor tedavi ortasında olduğum içinn mecburiyetten aldım sağlık bakanlığına şikayet etsen ne olacak kimin umrunda tüp bebek merkezleri ateş pahası varımı yokumu yatırdım bu yola sağlık bakanlığı denetliyor olsaydı sahte doktor hikayeleri ortaya çıkmaz kim bilir kaç hasta öldü ellerinde

Masal çocuklar içindir 740 TL'lik ilacı size 1.500 TL'ye satıyorlar siz susuyorsunuz öyle mi? Hatta sonra gelip burada yari fiyatına satiyorsunuz! Bence masal anlatan sizsiniz...

Son düzenleme:
Masal çocuklar içindir 740 TL'lik ilacı size 1.500 TL'ye satıyorlar siz susuyorsunuz öyle mi? Hatta sonra gelip burada yari fiyatına satiyorsunuz oyle mi? Bence masal anlatan sizsiniz...
Genetik taraması için sattım ilaçlarımı doktor gibi fırsatçılık yapmadım kara bırsaya hirmiş deyip kandırmadım aldığım fiyata satıyordum

Ben de bildirim gelince koştum, hani yasaktı diye.

Bende de çok ilaç, iğne vardı. Tüp bebek merkezine bağışladık. Bulamayan, ihtiyacı olan onlara soruyor, veriyorlarmış.
Evet bende böyle yaptım pozitif olduktan sonra elimde kalan tüm ilaçları götürdüm tedavi olduğum merkeze bıraktım onlar da ihtiyacı olanlara dağıtıyormuş en mantıklısı yardımcı olmak adına bence de budur.

şimdi yetkili bir beyefendiye ulaştım. Benim sorumu yanlış anlamışlar maalesef. EVet eczacılar odasının böyle bir görevi yokmuş yardımcı olabileckeleri tüm eczanelerin telefon numaraları vb bilgiler var. Birde şöyle bir uygulama var

İTS - İlaç Takip Sistemi

fakat burada da 1 elin parmak sayıosı kadar ilaç var. Bu uygulamayı geliştirseler süper olacak. Bu arada biz tedavide oksapar kullanmıştık listede o var.

bu arada geçen hafta yapılan fiyat arttıırımı ile piyasa olmayan ilaçların bir anda piyasaya çıkacağını da söyleyeyim... Yani bulamadığınız ilaçlar kısa sürede eczanelerde olacaktır bilgisi verildi.
zaten saglık bakanlıgını aradıgımızda da aynı sey söyleniyor.
ben aramıştım ılacları tek tek not aldılar ve ertesı gun dönüş oldu, ilaçların şu gun çıkacagı bılgısı verıldı..
temin etme durumları olmuyor .

herkese kolaylıklar ..

Burada ilaç satanlardan ilaç almayın! Ne şartlarda sakladığını bilmiyorsunuz! Size gelirken ne şartlarda gelecek onu da bilmiyorsunuz. Tedaviye kucak dolusu para harcayıp, okyanusu gezerken size yollanmış bozuk ilaç yüzünden derede boğulmayın. Sizi takip eden doktor tedavi sırasında bir kez olmasa yerine asistanı baksa ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz şu konuda bu kadar ılımlısınız anlamıyorum. Bu ilaçlar hormon ilaçları, zaten vücudunuza zararlı birde bozuksa olacakları hayal dahi edemezsiniz.

İlaç satanlara bir bakın hiç bir başlıkta yazmamışlar ilaç satmaya gelmiş siteye. Eczacı kalfası ise elindeki bozuk ilaçları elinden çıkartıyorsa ne yapacaksınız? Yaşamadık mı bunu YAŞADIK

Allah aşkına bu başlıklara itibar etmeyin, bu yapılan suç. Yemin ediyorum artık ben şikayet edeceğim bu kişileri.

İlaç bulamıyorsanız size diyorum ki bağlı olduğunuz bölgede ki eczacılar odasını arayın size X ilaç lazımsa onlardan destek alın. Onlar bu ilaç nerede var ise size bilgi verecektir.

son olarak ;

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

"tüp bebek ilaçlarını bedava veriyorum ....." diye bildirim atmasam kimsenin gelip burayı okuyacağı ve dikkate alacağı yok.

bu konuları neden kapatmıyorsunuz derseniz ilacı nerede bulurum diyenlerin çözüm yollarını kapamamak için... Çözüm yolu da Eczanelerdir
Kesinlikle size katiliyorum hic kimseden ilac almamalisiniz bu mesaj nasil gonderiliyor insanlara anlamiyorum sagliginiz herseyden daha onemli anliyorum ilaclarin fiyatlari asiri pahali ancak hayatinizi riske atmayin.

Ankara'da tedavimin birkac gun icinde baslamasi gerekiyor. Ankara'da acil Cetrotide hsngi eczanelerde bulabilirim? Bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Cok tesekurler

Hâlâ elinizde mevcutmu acaba
Merhaba var mi ilaç sizde

bunun en güzel çözümü karaborsa satanı Eczacılar odasına şikayet etmek.

ve bir ilaç arıyorsanız eczacılar odası diyor ki bize ulaşsınlar, biz nerede, hangi eczanede var ise yardımcı olacağız.
Buna da razıyım nerede acaba onlar.

Back
X