Cetrotide ilacını arıyorum!!

Burdan masal anlatmak kolay uzun uzun yazıyorsunuz ilaç yok sağlık bakanlığı ilgilense zaten hasta gelip buralarda ilaç aramaz ilaçlar doktorların elinde kara borsaya girdi diyor el altından ilacı bana 1500₺ satıyor tedavi ortasında olduğum içinn mecburiyetten aldım sağlık bakanlığına şikayet etsen ne olacak kimin umrunda tüp bebek merkezleri ateş pahası varımı yokumu yatırdım bu yola sağlık bakanlığı denetliyor olsaydı sahte doktor hikayeleri ortaya çıkmaz kim bilir kaç hasta öldü ellerinde

Masal çocuklar içindir 740 TL'lik ilacı size 1.500 TL'ye satıyorlar siz susuyorsunuz öyle mi? Hatta sonra gelip burada yari fiyatına satiyorsunuz! Bence masal anlatan sizsiniz...

Son düzenleme:
Masal çocuklar içindir 740 TL'lik ilacı size 1.500 TL'ye satıyorlar siz susuyorsunuz öyle mi? Hatta sonra gelip burada yari fiyatına satiyorsunuz oyle mi? Bence masal anlatan sizsiniz...
Genetik taraması için sattım ilaçlarımı doktor gibi fırsatçılık yapmadım kara bırsaya hirmiş deyip kandırmadım aldığım fiyata satıyordum

Ben de bildirim gelince koştum, hani yasaktı diye.

Bende de çok ilaç, iğne vardı. Tüp bebek merkezine bağışladık. Bulamayan, ihtiyacı olan onlara soruyor, veriyorlarmış.
Evet bende böyle yaptım pozitif olduktan sonra elimde kalan tüm ilaçları götürdüm tedavi olduğum merkeze bıraktım onlar da ihtiyacı olanlara dağıtıyormuş en mantıklısı yardımcı olmak adına bence de budur.

zaten saglık bakanlıgını aradıgımızda da aynı sey söyleniyor.
ben aramıştım ılacları tek tek not aldılar ve ertesı gun dönüş oldu, ilaçların şu gun çıkacagı bılgısı verıldı..
temin etme durumları olmuyor .

herkese kolaylıklar ..

Kesinlikle size katiliyorum hic kimseden ilac almamalisiniz bu mesaj nasil gonderiliyor insanlara anlamiyorum sagliginiz herseyden daha onemli anliyorum ilaclarin fiyatlari asiri pahali ancak hayatinizi riske atmayin.

Hâlâ ilaç sıkıntısı devam ediyor mu ?

Ankara'da tedavimin birkac gun icinde baslamasi gerekiyor. Ankara'da acil Cetrotide hsngi eczanelerde bulabilirim? Bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Cok tesekurler

Hâlâ elinizde mevcutmu acaba
Merhaba var mi ilaç sizde

Buna da razıyım nerede acaba onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…