Vicdansızca yapılan bir yorum göremedim. Bende tüp bebekle bir evlat sahibi oldum sureci biliyorum tabiki ona gore yorum yaptim zaten.
Kendiniz diyorsunuz 6. Kez deniyorum diye. Tedaviniz kesinleşmeden ilaci satmaya çalışıyorsunuz tekrar lazim olmayacağının garantisi mi var? İlaçların raf ömrü bir aylık olarak satılmıyor sonucta.
Kimse kimsenin niyetini bilemez amacını bilemez malesef kötü niyetli insanlarda var. Niye sıkıntılı olduğu ilacı satmak istemesin. Para verip almis zarar etmek istemiyorum diye düşünen insanlar da var. Polyannacilik oynamaya gerek yok. Herkes iyi niyetli olsaydı kimse kimseye kazık atmaya çalışmazdı bu devirde.
Burda bana laf soyleyeceginize once sitenin içeriğini okuyun ilaç satmak yasak. Sizinde amacinizin bu olduğuna inanıyorum. Ücretsiz diye belirtmemissiniz ve benim gördüğüm 3 tane konu acmissiniz.
Bir de fazla fazla aldırıyor diyorsunuz surecin basinda almamışsın daha dün aldım diye belirtmiştiniz. Sanirim yazdığınız yorumu da unutuyorsunuz. Zaten dün aldım diye belirtmeniz beni düşündüren durum oldu.