- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
Bugün cetrotide ilacına başladım. Herkes yaktığını yazmış. Neden bende böyle bir etki olmadı? Acaba eczane iyi şartlarda saklamadı da etkisini mi yitirdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de öyle bi etki yaratmamıştı herkesin bünyesi farklı sanırım ilaçta sorun olduğunu sanmıyorumBugün cetrotide ilacına başladım. Herkes yaktığını yazmış. Neden bende böyle bir etki olmadı? Acaba eczane iyi şartlarda saklamadı da etkisini mi yitirdi?
inşallah. Gerildim hatta vurulurken kasınacak acıyacak diye hiçbir şey olmadı. Opuya dört beş gün var. Sürpriz görmeyeyim de inşallah. Hayırlısıyla geçsin. Bir sürü vesveseBeni de doktorum şöyle yapabilir böyle olabilir diye uyarmıştı bu iğne için. Sadece ilk yaptıgımda 1-2 dk kızarıp kaşınmıştı benim de o kadar. Bir dahaki iğnelerde bir şey hissetmedim. Bi sorun yoktur.
Hayırlısı olsun stres yapmayın o daha tehlikeli yoktur bir sorun.inşallah. Gerildim hatta vurulurken kasınacak acıyacak diye hiçbir şey olmadı. Opuya dört beş gün var. Sürpriz görmeyeyim de inşallah. Hayırlısıyla geçsin. Bir sürü vesvese
inşallah canım sağolHayırlısı olsun stres yapmayın o daha tehlikeli yoktur bir sorun.![]()
Her ilac herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Cetrotide bende de hic yakma yapmadi. Progestan ve proluton igne de herkesin korkulu ruyasidir mesela. Internette bakin herkes cok korkar ben onlari da hic hissetmiyorum. Hemsire yaparken yakiyor mu diye soruyor ama ben hic agri, sizi hissetmiyorum.Bugün cetrotide ilacına başladım. Herkes yaktığını yazmış. Neden bende böyle bir etki olmadı? Acaba eczane iyi şartlarda saklamadı da etkisini mi yitirdi?
Şanslısın. Ama doğal gebelik geçirdiğimde bu iki iğne verilmişti bana kanama olunca. Onların tadını da biliyorum. Tabi o kadar ağrı yapmadı.isitiyordum birazHer ilac herkeste ayni etkiyi yapmiyor. Cetrotide bende de hic yakma yapmadi. Progestan ve proluton igne de herkesin korkulu ruyasidir mesela. Internette bakin herkes cok korkar ben onlari da hic hissetmiyorum. Hemsire yaparken yakiyor mu diye soruyor ama ben hic agri, sizi hissetmiyorum.
Cok yavas enjekte edilmesi gerekiyor o iki ignenin. Isitmak da kisin faydali oluyor ben de avucumun icinde hohluyordum. Aci konusunda sansliyim ama iki denemem de negatif sonuclandi. Hayirlisi. Allah sizin de ginlunuze gore versin insalalh.Şanslısın. Ama doğal gebelik geçirdiğimde bu iki iğne verilmişti bana kanama olunca. Onların tadını da biliyorum. Tabi o kadar ağrı yapmadı.isitiyordum biraz
Amin cümlemizinCok yavas enjekte edilmesi gerekiyor o iki ignenin. Isitmak da kisin faydali oluyor ben de avucumun icinde hohluyordum. Aci konusunda sansliyim ama iki denemem de negatif sonuclandi. Hayirlisi. Allah sizin de ginlunuze gore versin insalalh.