Cetrotide Nerede bulabilirim

İnşallah bende de etki eder.
Malesef moral veremeyeceğim sizede 2 gün ilaç arayıp sabahtan akşama kadar süründük sonuç tedavi bu ay iptal oldu.

İnşallah bende de etki eder.
Malesef moral veremeyeceğim sizede 2 gün ilaç arayıp sabahtan akşama kadar süründük sonuç tedavi bu ay iptal oldu.
Ins canim.. hadi ya walla kötü olmus nerden nasil bulunabilir bu ilaclar bilmiyorum ki instagramda polikistik over sayfasi var oraya sorun paylassinlar bazwn elinde olan veriyomus

Raporlu tedavide mi raporsuzmu?
Artık vicdansız eczacılarda işi ticarete döktüğü için raporu duyar duymaz kotam dolu raporda sıkıntı var diye bahane üretiyorda. Arada baya baya fiyat farkı cıkıyo
Ben 2 kutu için buldum o eczaneyi konustumda kendileriyle eğer tedavi gördüğünüzu belirtirseniz veriyorlar ben 2 hafta önce aldım 555 TL'ye aldım

Ben 2 kutu için buldum o eczaneyi konustumda kendileriyle eğer tedavi gördüğünüzu belirtirseniz veriyorlar ben 2 hafta önce aldım 555 TL'ye aldım
Bana zaten lazım olursa 2 adet lazım sadece kutuda fazla var sanırım.
Yine diyorum raporu duyan kabul etmiyor 7 binlik ilaçları 200 liraya vermeyi kimse kabul etmiyor suçumuz raporlu tedavi oluyor olmamız.
İnat ettik elbet bulucaz diye bu ayı iptal ettik bakalım

Off bune ya herkes paranin köpegi olmus afedersin ama 400 nedir allahtan kork ayni yollardan gecen insanlar bide bunlar utanmazlar cidden nekadar acimasiz millet ya..
Gerçekten öyle şok üstüne şok yaşadım dün.
hastaneden hemşire iki hasta numarası verdi bunları arayıp bilgi alabilirsin ellerinde goneptyl varsa sana aldıkları fiyattan versinler dedi.
Aradım birisi eczaneye sorayım size döneyim dedi tanesini 400 den veririm iki tanesi 800 eczacı tanesi 410 diyor dedi.
Eşimle konuştum hayır ben eczaneye sordum tanesine 170 TL dediler diyor alma dedi.
Kadına kalsın dedim diğer hastayı aradım sağ olsun 100 TL’den veririm dedi.
Artık onlar da işi ticarete dökmüş tabi bana kalsa ben ücretsiz veririm o ayrı mesele çünkü yaşanılan sıkıntıları onlar da yaşadı elbet biliyorlar sonuçta kullanmışsın elinde fazladan varsa ne işine yarayacak değil mi.

Ay allah razi olsun 100 yine iyi verdimi peki ins olur hersey güzel

Ay allah razi olsun 100 yine iyi verdimi peki ins olur hersey güzel
Çarşamba hastaneye gelicek opu ya bende gidip alıcam dolaba koyucam adete kadar dursun.
Bu ay gecti artık bidahaki adete kaldı en bulunmayanı bulduk sıra gonalf lerde onlarıda bulup dolaba kaldırıp rahatca adetimi beklicem

Cok heycanlii sakin motiveni düsürmee opu tecrübeni bana yazarmisin yaptirinca ben merak ediyorum yaptirirsam aci ne derece olurndiye biraz panik insanim hersey gönlünce olsun

Merhabalar bende geçen ay bulamamıştım o yüzden gonapeptly kullandım ama bana hiç yaramadı o yüzden iptal ettik tedaviyi. Önümüzde ki ay başlıcaz nasipse Kağıthane Gültepe de parlak eczanesi var orda cetrotide mevcut fiyat ya 750 tl olmuş bilginiz olsun

Mrb arkadaslar bende Cetrotide ariyorum yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar bende acil cetrotide 3 kutu lazım nerden bulabilirim acil yardım eder misiniz

Merhaba bana 3 kutu lazım mevcut mudur acaba

M
Merhaba,

Acil olarak cetrotide bulmam lazım. Ancak istanbul, izmit, tekirdağ ve sakarya aradım hiç bir eczanede yok. Büyük ihtimal bulamayacam. Bu durumda ne yapmam gerek?

Merhaba,

Acil olarak cetrotide bulmam lazım. Ancak istanbul, izmit, tekirdağ ve sakarya aradım hiç bir eczanede yok. Büyük ihtimal bulamayacam. Bu durumda ne yapmam gerek? Sizin bildiğiniz eczane var mı?
Merhaba buldunuz mu acaba cetrotide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…