Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corluda Lokman hekim eczanesi var bende bulamadigim bi ilacimi oraya buldurtmusdum butun depolari sorusturmuslardi bi arayip sorsanizMerhaba,
Acil olarak cetrotide bulmam lazım. Ancak istanbul, izmit, tekirdağ ve sakarya aradım hiç bir eczanede yok. Büyük ihtimal bulamayacam. Bu durumda ne yapmam gerek? Sizin bildiğiniz eczane var mı?
Merhaba. Çok zor bulunuyor. Tüp bebek merkezinizin yakınındaki eczanelere sorun. Bu şekilde belki bulabilirsiniz.Merhaba,
Acil olarak cetrotide bulmam lazım. Ancak istanbul, izmit, tekirdağ ve sakarya aradım hiç bir eczanede yok. Büyük ihtimal bulamayacam. Bu durumda ne yapmam gerek? Sizin bildiğiniz eczane var mı?
Şu arkadaşta vardı sanırım S Sevda adem kayaMerhaba,
Cetrotide 1 kutu elimde var işinizi gorecekse İstanbul'dayımMerhaba,
Merhaba halen elinizde varsa almak isterim. Hiçbiryerde bulamıyorum. Bu yüzden bu ay iptal etmek zorunda kaldım tedavimiCetrotide 1 kutu elimde var işinizi gorecekse İstanbul'dayım
merhaba ben gebzedeyim ben de almak istiyorum 6 tane lazımCetrotide 1 kutu var elimde verebilirim
Bende ilaçlarımı bulamadıgım için bu ay iptal ettimMerhaba halen elinizde varsa almak isterim. Hiçbiryerde bulamıyorum. Bu yüzden bu ay iptal etmek zorunda kaldım tedavimi
Üsküdar özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyormerhaba ben gebzedeyim ben de almak istiyorum 6 tane lazım
Üsküdar özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor bilginiz olsunBende ilaçlarımı bulamadıgım için bu ay iptal ettim![]()
Raporlu tedavide mi raporsuzmu?Üsküdar özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor bilginiz olsun
Ben 4 senedir tüp bebekle uğrasıyorum bu 3. Yumurta toplamam olucak hiç böyle bi sorun yaşamamıştım bu sene ne olduysa piyasa berbat durumda.Merhaba bilgim yok baskalarida görsün diye öne cikarmak icin yaziyorum , yanlis yönlendirmis olmayim ama bir kadin daha burda sizin gibi cetrodit ariyordu ve sanirim doktoru onun yerine duphaston vermis!? Tam emin deglim doktoruna danis yada muadili varsa cetrodit ilaci muadilini alirsin bende yakinda bu tedavilere baslicam yurt disindan gelcem bide yani.. bu ilaclar neden bulunmiyor acaba cok karsima cikiyor böyle sorular? Üretim mi yapmiyorlar artik cok üzülüyorum gercekten allah ugraslarinizi bosa cikarmasin okadar emek verip ilac bulamamak tam bir stressin icine itekliyor insani moralini bozma insallah bulcaksin![]()
Canim bak biÜsküdar özlem eczanesi var orası yanında ekstra ilaçlarınızı alırsanız cetrotide veriyor
Aynen haklisin yani ben yurt disindayim ama xok denk geliyrum böyle durumlar söyledigin gibiyse cok üzüldüm yazik milletin emegine bende istanbula gelip tedavi olmak istiyorum bu durum korkuttu beni .. duphastonu okudugm postaki kisiye bencede igne bulamayacagndan verdgni dusnyrm ama sanki ohss hastaligndan bahsetmisti ondanda olabilir ilac yan etki yapiyo diye igneler. Ama duphastonda ise yaramis kadnda ondan yazdm hakkinizda hayirlisi insBen 4 senedir tüp bebekle uğrasıyorum bu 3. Yumurta toplamam olucak hiç böyle bi sorun yaşamamıştım bu sene ne olduysa piyasa berbat durumda.
Hele raporlu tedavi görenler vay halimize raporu duyan vermiyo olan ilacıda. sağlık bakanlığına şikayet ettik bi işe yarayacagınıda sanmıyoruzya.
Ben her tedavimde cetrotide vurulmuştum bunda doktor duphaston vermiş daha cetrotide vurulucakmıyım bilmiyorum hiç kullanmamıştım duphaston da iğne bulunmuyor diye vermiş olabilecegini düşünüyorum bende.
Saol canım ama alcak ekstra ilacım kalmadı gene sorarimCanim bak biMaviesra