• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevaba psikolojik tahlil bekliyorum :)) kıskançlık belirtilerim :))) Eğlenelim biraz:)

napoleon28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
847
1.110
33
Merhabalar
Benim gibi olanlar var mı kıskanınca?
Gözlerim kararıyor, kulaklarım duymaz oluyor ve derin bir sessizlik, kollarımın uyuşması vs.
Sonra belli bir süre geçince üzerinden, sakinleşip unutuyorum.
Birini çok kıskandım da.
Daha doğrusu boşanmak üzereyim önümüzdeki ay davam var.
Çok memnunum kararımdan. Sadece eşle ilgili bir olay oldu birden kıskandım ama bunun konuyla ilgisi yok.
Şimdi, demek istediğim bu kıskançlık durumu benim hep böyle belirti veriyor.
İçimdekileri dışarıya asla vurup insanları rahatsız etmem. Yani yapım gereği içimde yaşıyorum. Ama hakkaten sağırlaşıp körleşiyorum bir süre :))))
Çok mu kıskancım sizce?
Sonra geçiyor :)))) Komik mi acaba bu durum? Kendi kendime düşündüm de burdan paylaşayım dedim

biraz saçma oldu ama yine de yorum yapan olursa sevinirim.

nasil bir kıskanma bu? partnerinizi karşi cinsten kiskanma mı? yoksa guzel birini ya da varlikli birinin evini arabasinı kiskanma mi?

Fizyolojik belirti verecek kadar kiskanmadim hiç nasıl olur bilmiyorum. Kıskanınca moralim bozulur modum düşer yani. Bence törpüleyin bu yönünüzü

Guven olduktan sonra bence kiskanmaniz azalir diye düşünüyorum 🤗
Bende cok kiskanc birisiydim ama eşime guvendigimden dolayı kiskancligim pek fazla kalmadı.
Tabi arada bir ne diye böyle giyindin cikiyosun dedigim oluyo,nereye gidiyosun böyle süslenip dedigimde oluyo ama sonra kendime guluyorum 🤣🤣
Bizim karsilikli guvenimiz oldugu için ne o beni darlar nede ben onu darlarım 🤗

nasil bir kıskanma bu? partnerinizi karşi cinsten kiskanma mı? yoksa guzel birini ya da varlikli birinin evini arabasinı kiskanma mi?
Yok hayatım boyunca kimsenin güzelliğini malını mülkünü evini arabasını kıskanmadım. Allah çok versin hayırlısını versin. Yani sevdiğim insan diyelim birini beğendi sosyal medyadan (karşı cins). Ben de birinin sözünü, paylaştığı yazıyı, v.s. beğenebilirim normal bir şey. Mesela o kadın diyelim güzel bir söz paylaşmış bizimki de beğenmiş. Biliyorum bunda bir şey yok ama acayip kıskanıyorum. Uyuşuyor beynim. Güzel kadın da olsa çirkin de olsa farketmez. Anormalim biliyorum. Ama elimde değil. Niye beğendin pislik ahahahaha :)))
Dalga geçtiğime bakmayın :eğlence:

Guven olduktan sonra bence kiskanmaniz azalir diye düşünüyorum 🤗
Bende cok kiskanc birisiydim ama eşime guvendigimden dolayı kiskancligim pek fazla kalmadı.
Tabi arada bir ne diye böyle giyindin cikiyosun dedigim oluyo,nereye gidiyosun böyle süslenip dedigimde oluyo ama sonra kendime guluyorum 🤣🤣
Bizim karsilikli guvenimiz oldugu için ne o beni darlar nede ben onu darlarım 🤗
Asla dile getirip darlamam zaten de işte kendi belirtilerimi yazdım. Galiba fazla kıskancım. Kendimi yiyorum kimseye zararım yok ahahaha:)))

Gelişmemiş/ gelişememiş özgüven, özsevgi, özşefkat birinci sorun. Kıyaslanarak büyütülen insanlarız çoğumuz.
Bir ikincisi partnere ya da her kimse, ona karşı şüphe/güven eksikliği olabilir.

Gelişmemiş/ gelişememiş özgüven, özsevgi, özşefkat birinci sorun. Kıyaslanarak büyütülen insanlarız çoğumuz.
Bir ikincisi partnere ya da her kimse, ona karşı şüphe/güven eksikliği olabilir.
Teşekkür ederim. Kendi adıma üzüldüm.

Benim yuzum kizarir cok cok,oda tenim beyaz.Ha kizarim ofkelenirim ama kontrolumu kaybetmem.

Yok hayatım boyunca kimsenin güzelliğini malını mülkünü evini arabasını kıskanmadım. Allah çok versin hayırlısını versin. Yani sevdiğim insan diyelim birini beğendi sosyal medyadan (karşı cins). Ben de birinin sözünü, paylaştığı yazıyı, v.s. beğenebilirim normal bir şey. Mesela o kadın diyelim güzel bir söz paylaşmış bizimki de beğenmiş. Biliyorum bunda bir şey yok ama acayip kıskanıyorum. Uyuşuyor beynim. Güzel kadın da olsa çirkin de olsa farketmez. Anormalim biliyorum. Ama elimde değil. Niye beğendin pislik ahahahaha :)))
Dalga geçtiğime bakmayın :eğlence:

Anladım.

Bu gibi durumların altinda eskiden yasadiğiniz seyler yatıyor genellikle.

Ozellikle fiziksel degisim yaşamanız gozlerinin kararması.

Kaybetme korkusuna bağlıyorum ben. Kaybetme korkusu ust duzeyde olabilir.

Altinda yatan nedeni bulup uzerine gitmeniz lazım.

Ben de aksine aşiri rahatimdir. Hatta esim onu hic kıskanmamdan şikayetci. Benim ki de diger uc sanirim bu kadar kiskanmamak.

Anladım.

Bu gibi durumların altinda eskiden yasadiğiniz seyler yatıyor genellikle.

Ozellikle fiziksel degisim yaşamanız gozlerinin kararması.

Kaybetme korkusuna bağlıyorum ben. Kaybetme korkusu ust duzeyde olabilir.

Altinda yatan nedeni bulup uzerine gitmeniz lazım.

Ben de aksine aşiri rahatimdir. Hatta esim onu hic kıskanmamdan şikayetci. Benim ki de diger uc sanirim bu kadar kiskanmamak.
bulurum inşallah :)) keşke sizin gibi olabilsem

Aşırı kıskanç insanların anlamadigi nokta nedir biliyor musun? Sorun karşı taraf da değil kendilerinin bencil ve öz güvensiz oluşunda. Kendi içinde çelişki yaşayan, kendine guvenmeyenler ya içten içe kendini yer bitir yada kimisi belli eder partnerini yer bitirir. Ve en üzücü yanı kiskananan bunu karakter meselesi olarak görürken, maruz kalan kişiye göre o bir ruh hastasidir. Lütfen yanlış anlamayin sizi kırmak için yazmadim ama tablo bu.

Merhabalar
Benim gibi olanlar var mı kıskanınca?
Gözlerim kararıyor, kulaklarım duymaz oluyor ve derin bir sessizlik, kollarımın uyuşması vs.
Sonra belli bir süre geçince üzerinden, sakinleşip unutuyorum.
Birini çok kıskandım da.
Daha doğrusu boşanmak üzereyim önümüzdeki ay davam var.
Çok memnunum kararımdan. Sadece eşle ilgili bir olay oldu birden kıskandım ama bunun konuyla ilgisi yok.
Şimdi, demek istediğim bu kıskançlık durumu benim hep böyle belirti veriyor.
İçimdekileri dışarıya asla vurup insanları rahatsız etmem. Yani yapım gereği içimde yaşıyorum. Ama hakkaten sağırlaşıp körleşiyorum bir süre :))))
Çok mu kıskancım sizce?
Sonra geçiyor :)))) Komik mi acaba bu durum? Kendi kendime düşündüm de burdan paylaşayım dedim
İnsan sevdiğini kıskanır birde olanakları yüksek olan kişileri kıskanır komik değil hastalik

Hayatımda eşim dışında kimseyi kıskanmıyorum. Ama onu çok kıskanıyorum. Hastalıklı bir duygu 35imden sonra bunu da öğrendim.
Tam artik gecti kıskanmıyorum demistim ki bayramda uvvvv hala kiskaniyorum ;)

Hayatımda eşim dışında kimseyi kıskanmıyorum. Ama onu çok kıskanıyorum. Hastalıklı bir duygu 35imden sonra bunu da öğrendim.
Tam artik gecti kıskanmıyorum demistim ki bayramda uvvvv hala kiskaniyorum :KK66:
Ben de. Evet hastalıklı ama işte elde değil. Ben de geçti diyorum bir bakıyorum aynı karın ağrısı. Neyse ömür boyu sürmez ne de olsa.

Back
X