• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevaba psikolojik tahlil bekliyorum :)) kıskançlık belirtilerim :))) Eğlenelim biraz:)

Merhabalar
Benim gibi olanlar var mı kıskanınca?
Gözlerim kararıyor, kulaklarım duymaz oluyor ve derin bir sessizlik, kollarımın uyuşması vs.
Sonra belli bir süre geçince üzerinden, sakinleşip unutuyorum.
Birini çok kıskandım da.
Daha doğrusu boşanmak üzereyim önümüzdeki ay davam var.
Çok memnunum kararımdan. Sadece eşle ilgili bir olay oldu birden kıskandım ama bunun konuyla ilgisi yok.
Şimdi, demek istediğim bu kıskançlık durumu benim hep böyle belirti veriyor.
İçimdekileri dışarıya asla vurup insanları rahatsız etmem. Yani yapım gereği içimde yaşıyorum. Ama hakkaten sağırlaşıp körleşiyorum bir süre :))))
Çok mu kıskancım sizce?
Sonra geçiyor :)))) Komik mi acaba bu durum? Kendi kendime düşündüm de burdan paylaşayım dedim
pek kıskanma huyum yok ama eşimi kıskanırsam kıskançlık öfkelendirir sadece :emir_bebek:

Merhabalar
Benim gibi olanlar var mı kıskanınca?
Gözlerim kararıyor, kulaklarım duymaz oluyor ve derin bir sessizlik, kollarımın uyuşması vs.
Sonra belli bir süre geçince üzerinden, sakinleşip unutuyorum.
Birini çok kıskandım da.
Daha doğrusu boşanmak üzereyim önümüzdeki ay davam var.
Çok memnunum kararımdan. Sadece eşle ilgili bir olay oldu birden kıskandım ama bunun konuyla ilgisi yok.
Şimdi, demek istediğim bu kıskançlık durumu benim hep böyle belirti veriyor.
İçimdekileri dışarıya asla vurup insanları rahatsız etmem. Yani yapım gereği içimde yaşıyorum. Ama hakkaten sağırlaşıp körleşiyorum bir süre :))))
Çok mu kıskancım sizce?
Sonra geçiyor :)))) Komik mi acaba bu durum? Kendi kendime düşündüm de burdan paylaşayım dedim
İnsanoğlu kıskanıyor tamamen bitirilebilecek bir duygu olduğunu sanmıyorum. Dışa vurmamanız da ayrı güzel bence. Kıskanç olup tuhaf tuhaf şeyler yapmıyorsunuz. Ben birini kıskanınca yüreğime bir şey batırıyorlar gibi oluyor. Sonra geçiyor 3 5 dk sonra. Bence normal ve iyi bir kıskançlık yaşıyorsunuz

Back
X