merhaba kızlar , daha önce konu açmıştım. 4 yıllık erkek arkadaşım vardı. 1.5 ay önce kavga ettik çok sacma birşeyden ve bana yakamdan dş hayatımdan çık gibi laflar ettti ve birdahada hiç konuşmadık 1.5 ay. ne o aradı ne ben... Dün ben dayanamadım maalesef mesaj attım buna. Hayatımdan çık dedin çıktım., umarım pişman olmazsın benim için de artık bitti sana mutluluklar fln o tarz uzun bir mesaj attım 1.5 ay sonunda. Gereksiz oldu ama dayanamadım. O da cevap olarak, bu kadar uzun mesaj yazmakla ugraşacagına işlerine odaklan yazmış. Daha çok sinir oldum:) Bundan sonra tabiki asla hiçbir iekilde mesaj atmayı düşünmüyorum. Ama anlamıyorum 4 yıl çıktık, 1.5 ay hiç konuşmadık görüşmedik, özür dileyeceğine bu cevabı atıyor. Hiç mi sevmiyor hiç mi özlemiyor anlamıyorum
merhaba kızlar , daha önce konu açmıştım. 4 yıllık erkek arkadaşım vardı. 1.5 ay önce kavga ettik çok sacma birşeyden ve bana yakamdan dş hayatımdan çık gibi laflar ettti ve birdahada hiç konuşmadık 1.5 ay. ne o aradı ne ben... Dün ben dayanamadım maalesef mesaj attım buna. Hayatımdan çık dedin çıktım., umarım pişman olmazsın benim için de artık bitti sana mutluluklar fln o tarz uzun bir mesaj attım 1.5 ay sonunda. Gereksiz oldu ama dayanamadım. O da cevap olarak, bu kadar uzun mesaj yazmakla ugraşacagına işlerine odaklan yazmış. Daha çok sinir oldum:) Bundan sonra tabiki asla hiçbir iekilde mesaj atmayı düşünmüyorum. Ama anlamıyorum 4 yıl çıktık, 1.5 ay hiç konuşmadık görüşmedik, özür dileyeceğine bu cevabı atıyor. Hiç mi sevmiyor hiç mi özlemiyor anlamıyorum
merhaba kızlar , daha önce konu açmıştım. 4 yıllık erkek arkadaşım vardı. 1.5 ay önce kavga ettik çok sacma birşeyden ve bana yakamdan dş hayatımdan çık gibi laflar ettti ve birdahada hiç konuşmadık 1.5 ay. Ne o aradı ne ben... Dün ben dayanamadım maalesef mesaj attım buna. Hayatımdan çık dedin çıktım., umarım pişman olmazsın benim için de artık bitti sana mutluluklar fln o tarz uzun bir mesaj attım 1.5 ay sonunda. Gereksiz oldu ama dayanamadım. O da cevap olarak, bu kadar uzun mesaj yazmakla ugraşacagına işlerine odaklan yazmış. Daha çok sinir oldum:) bundan sonra tabiki asla hiçbir iekilde mesaj atmayı düşünmüyorum. Ama anlamıyorum 4 yıl çıktık, 1.5 ay hiç konuşmadık görüşmedik, özür dileyeceğine bu cevabı atıyor. Hiç mi sevmiyor hiç mi özlemiyor anlamıyorum
daha önceleri nasıldı ? hangi sorun yüzünden 1.5 ay konuşmadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?