Cevabımı aldım ne yazıkki

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.864
773
İstanbul
merhaba kızlar , daha önce konu açmıştım. 4 yıllık erkek arkadaşım vardı. 1.5 ay önce kavga ettik çok sacma birşeyden ve bana yakamdan dş hayatımdan çık gibi laflar ettti ve birdahada hiç konuşmadık 1.5 ay. ne o aradı ne ben... Dün ben dayanamadım maalesef mesaj attım buna. Hayatımdan çık dedin çıktım., umarım pişman olmazsın benim için de artık bitti sana mutluluklar fln o tarz uzun bir mesaj attım 1.5 ay sonunda. Gereksiz oldu ama dayanamadım. O da cevap olarak, bu kadar uzun mesaj yazmakla ugraşacagına işlerine odaklan yazmış. Daha çok sinir oldum:) Bundan sonra tabiki asla hiçbir iekilde mesaj atmayı düşünmüyorum. Ama anlamıyorum 4 yıl çıktık, 1.5 ay hiç konuşmadık görüşmedik, özür dileyeceğine bu cevabı atıyor. Hiç mi sevmiyor hiç mi özlemiyor anlamıyorum

4 yılda neler olup bittiğini sen bizden daha iyi bilirsin canım..
belki bazı şeylerin birikimi olarak, seni istemiyordur.
zamanında çok tartışıp çok yıpratmış olabilirsiniz ilişkiyi.
ama böyle mesaj atan biri özlemeyi bırak aklından bile geçirmiyordur seni.
sende gerçekten ona üzülmek yerine işine ve hayatına bak.

sen özür dilemesini ve dönmesinimi bekliyodun
dönecek olsa mesajı atan o olurdu değil mi
çok net bi mesaj olmuş ne olduysa oldu yoluna bak artık

evet çok kavga eden ve anlaşamayan bir çifttik. 4 yılda belki 400 defa ayrılıp barıştık ama hiçbir zaman tamamen kopmamıştık. ilk defa bu kadar uzun süre konuşmamazlık oldu aramızda. Ama haklısınız kafasında bitirmiş herhalde, yoluma bakmaktan başka çare yok...

Beyefendi anlaşılan kafasından da kalbinden de silmiş sizi.

Bence sizde silip yolunuza devam edin.

mesaj yazarken sert bi dil kullandıysan o da o şekilde cevap vermiş olabilir
ayrıca ilişkiyi kafasında bitirmiş demek ki
4 yıl uzun bi süre ama sen de söylüyosun çok kavga ediyoduk filan diye
ilişkiniz yıprandıysa o da bitirmek istiyodur tamamen olabilir yani
belki de artık bu ilişkinin bittiğini anlamanı istiyodur umutlanmanı istemiyodur
sen de kafanı onun için yorma bırak gitsin

Ya sen cok sert dille msj yazdin yada baskasi var artik.. Birde kacan kovalanir unutma. Degil 4 yil 40 yil gecse taviz vermez

kafasından ilişkiyi bitirmiş ..

bu kadar net.. aynı netliği sizde yapın ve önünüze bakın.

canım zamanlaman o kadar yanlıs kı

keske o mesajı ılk ayrıldıgınız gun atsaydın

suan atman karsı tarafın egosunu tavan

yapmaktan baska bırseye yaramaz cunku

bi'de cnm giden bir erkege gercekten dur

demeyeceksın .cunku o zaten planını yapmıs

sensızlıgı goze almıs ,dur desen ne olur

demesen ne olur .bugun durdurursun ama

yarın yine gıdecektır .mutlulugunu 3-5 gun

daha uzatacagına ,erkenden bıtsın acınıda

erkenden tuket cok daha ıyı .gitmek ısteyen

adamın ıplerını bırakacaksın ,bırak nereye gıdıyorsa

gıtsın .bundan sonra sakın mesaj atma canım .

askından olsende gebersende acını tek basına yasa

ama sakın mesaj atma .sımartmayın sunları yaa

4 yıl uzun bir zaman ama sevginin baki kalacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki.
O kesin bitirmiş bu ilişkiyi, sen de takılma; neden öyle, neden böyle diye.. önüne bak karşına daha iyi insanlar çıkacaktır eminim.

Ben okuduğum da hissettiğim bisiyi yazmak istedim. Sonuçta 4 sene cok kavgalı gürültülu ama kopulmayan bir iliski yasamissiniz ve sanırım erkek arkadasınızın sizinle olan her kavgadan sonrada ki barınmalardan ötürü alismis bu duruma. O yüzden yazdığı cevap bana biraz muzipce hani "sen ne dersen de unuttum de sanki ben seni bilmiyorum " tarzında gibi geldi bilmiyorum his olarak boyle düşündüm. Sanırım 1.5 ay biraz kısa bir süre olmuş. Eğer bundan sonra siz kendinize yönelip kendiniz acısından verimli olan bir gidişata giderseniz ve onu gercekten umursamazsaniz bu sefer erkek arkadasınız önceki kavgalarınızdan farklı oldugunuzu algılayıp telaslanabilir. Erkekler yazılanlara degil yapılan hareketlere daha cok önem veriyor. Tabi aklı basında bir erkekse. Umarım sonu guzel olur hakkınızda hayırlısı olsun

Geçmişler olsun karşı taraf bitirmiş.
Ben insanın içinden gelen mesajı karşı taraf önce atsın düşüncesi olmadan atılması taraftarıyım ama tabiki ilişki sürerken..
Ayrıldıktan sonra mesaj atıp erkeklerin kalktı mı inmeyen egolarını daha da kaldırmak niyetinde olmam
Keşke atmasaydın ama en azından kesin bitirişini anlamış oldun.
Bahtın açık olsun..

o beyninde çoktan bitirmiş

daha önceleri nasıldı ? hangi sorun yüzünden 1.5 ay konuşmadınız?

Bu erkekler neden böyleeee ???? Sanki hiç olmamışız gibi davranıyorlar :44:

Bence de keşke mesaj atmasaydın ama dayanamadın herhalde

Şuan aklında başka biri vardır belki o yüzden bence sen de unutmaya çalış önüne bak eminim karşına seni sevecek sana uygun biri çıkar

4 yılda yaşananlar kolay unutulmaz belki ama zaten sürekli kavga ediyormuşsunuz yılların getirdiği bir yorgunluk da olmuştur ikinizde de belki o biraz kafasını dinlemek istiyordur.Sıkılmıştır kavgalardan bir süre sonra belki o da seni özler.ama yine de kendini ona odaklama sen de kendi hayatına konsantre ol:)

daha önceleri nasıldı ? hangi sorun yüzünden 1.5 ay konuşmadınız?

canım şöyle olmuştu, sabah arabayla yanyana geçtik yolda o beni görmedi, diğer tarafa kaldırıma dogru bakyoırdu, bende aradım bunu , beni görmedin diğer tarafa bakıyodun dedim. O galiba ben onu görmedi die sucluyorum sandı, ne diyosun ya benim kafamda bin tane şey var ddi. Ben yine şaka yollu , bilemiyorum artık görmedin yani dedim imalı ama şaka olarak. Bu başladı birden bana saymaya, yeter artık düş yakamdan hayatımdan çık , sen ruh hastasısın çık hayatımdan fln dedi, bende iyi tamam dedim kapattım. birdahada 1.5 ay konuşmadık işte. Ama mesela , o kavga ettiğimiz günün 1 gün öncesinde yemege gitmiştik gayet iyidi normaldi güldük konuştuk. O sabahta günaydın canım die mesaj atmıştı herzaman oldugu gibi normal şekilde, 1 saat sonra fln ben evden çıktım ve bu olay oldu...

bencede bitrmiş gibi ya da öyle davrnıyor.sende tut atma.bizde ayrıalı 1yıl oldu ama kopamadık gidip geldik hep byadır atmıyorduk msj bende attım tutamadım malesef napıyorsun die.tabi o hemen yazdı sanki msj beklio benden epeyde ilgilendi ama bizim sonumuz yok malesef.kendini tutmam gerek sende bunu yap msj atınca daha çok üzülüo insan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…