• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CEVAN''BİR DERDİM VAR ''

En kolay ve en ucuz mama pirinç unu.. Bence bir de onu deneyin. Anne sütü önemli tabi ama benim ikiz kız kardeşlerim hiç emmediler, annem doğumda verilen kandan zehirlendiği için.. Şu an 17 yaşında ve maşallah gayet de sağlıklılar..

benim birde kızım var 5 yaşında çocuklarla birlikte gündeliğe kim kabul eder beni

yani yazmıyım dedım ama dayanamıcam, para yok iş yok beş yasında çocuk var üstünede bebek nedir yani bu çocukların çektıkleri??? Mama parası yok ama internete gırecek bilgısayar var internet var.

Neyse yinede allah yardımcınız olsun.

aslında belli bir ayın altındaki bebeklere inek sütü vermemek gerek.. o yüzden doktorunuza bir sorun bakalım.. sağlık ocağına ya da kaymakamlığa gidin.. kesin yardım alabileceğiniz bir yerler vardır..

Aileniz yokmu çocukları bırakıp bi işe gırseniz..nasılsa bebek emmiyor..Pirinç ununu sut veya su ile karıştırıp biraz sekerle muhallebi yapıp yedir.

yani yazmıyım dedım ama dayanamıcam, para yok iş yok beş yasında çocuk var üstünede bebek nedir yani bu çocukların çektıkleri??? Mama parası yok ama internete gırecek bilgısayar var internet var.

Bende demiyim dedim ama insan deli oluyor.
Benim çocuğuma mama alacak param olmayacak ben internete giricem. Elimde tlfnla gezicem.
Telefon tv evdeki sehpaya grrekirse donuma kadar satmadan insanlara çocuğuma mana alamıyorum demeye utanırım.

Ahh be arkadasim tamam allah vermis ama zaten bi tane evladin varken ve maddi olarak ta sikinti cekerken niye 2.si gunah degilmi kac aylik bebegin mama alamiyosun neyle besleniyo bu yavru ya offf boyle seyleri duydukca acayip geriliyorum dusunuyrum cocuklarimi doyuramasam cok zor allah yardim etsin sizde cabalayin buralarda bosa vakit harcamayin ise gidemiyosanizda evde yapilan islerden yararlarin mutlaka evlatlariniza elinizden gelenin en iyisini yapin...

Pirinç unu çok ucuz hakikaten geçenlerde aldim 400 gram 3 lira bile değildi.
Allah YARDIMCINIZ olsun.
.

asgari ücret alıyormuş eşiniz o para nereye gidiyor borcunuz mu var.
her çocuk hazır mama ile büyümek zorunda değil.
evde sizde mama yapabilirsiniz.
belediyeden yardım talep edin red etmezler merak etmeyin seçimde yaklaşıyor çünkü

Bir de bu var değil mi? Ortada bebek olunca bu durumu es geçiverdik hepimiz.
Kesin kazayla olmuştur ikinci bebek. Bu kazalar neden bizim başımıza gelmiyor merak ediyorum.
Konu sahibi telefonunuzu satıp bebeğinize kutularca mama alabilirsiniz.

Sağol yani internet nedir yani 10 tl yükle gb vs hediye oluyo yardım etmeyebilirsin bari yorum yapma yani içinde bulunduğum durumu sen bilemezsin yinede sağol dua için ne kadar ictendi bilemiyorum ama neyse allah goruyo herkesin kalbini ben para pul demedim dilenmedim

Kaymakamliga falan basvurdunuzmu hic sgk yada bir danisin bez mama yardimi yapiyor olabilir. Inek autu kesinlikle verme. Ailenden yardimci olacak kimse yokmu en azindan mama icin

Merhaba ben çok uzun süredir üye değilim buraya nasıl anlatılır bilemiyorum ama yaşamış olduğum ve hala süregelen bir sıkıntım var benim 3,5 aylık bir bebeğim var doğum yaptıktan sonra bu emzrime süresinde başarılı olamadım göğüs uçlarım çok büyüktü bebeğim emmedi bir de bebeim bikaç günlükken enfeksiyon kaptı hastanede yenidoğan ünitrsinde kaldık normalde kaşıkla veriyodum mamayı evdeyken ama orada doktor bol bol besleyin dedi bana zaten benide emmiyordu hastane ortamındada biberonla mama verdik zaten ondan sonrada hç ümidim kalmadı değil emmek emme pozisyonuna bile deli oluyor belli bir süre mama vermedim hani mecbur beni emer dedim ama nafile anne sütü başkadır onun yerini hiçbişey tutamaz dedim ama başarılı olamadaım şu andada çok sıkıntı çekiyoruz mama alamıyorum artık ne yapacağımı şaşırdım yardım vs başvurdum ama eşim asgari ücretle çalışıyor ya o yüzden hiçbişeyden faydalanamadık insan çok çaresiz kalınca sesini duyuracak paylaşacak bir yer arıyor
Sen geçenlerde mama istemiştim adres vermiştin bazı arkadaşlar yardımcı olacaktı noldu arkadasim

Sağol yani internet nedir yani 10 tl yükle gb vs hediye oluyo yardım etmeyebilirsin bari yorum yapma yani içinde bulunduğum durumu sen bilemezsin yinede sağol dua için ne kadar ictendi bilemiyorum ama neyse allah goruyo herkesin kalbini ben para pul demedim dilenmedim
Sen geçenlerde mama istemiştim adres vermiştin bazı arkadaşlar yardımcı olacaktı noldu arkadasim
sen beni hatırladınız mi evet benim sayfami kapattılar bu konular yasakmis bi bakmışsınız yarın yine yokum sayfam gidince bana yazanlar benim cevapladiklarim hep gitti malesef

Konulara girince benim hesabı kapatiyorlar girmek istemem a
Kaymakamliga falan basvurdunuzmu hic sgk yada bir danisin bez mama yardimi yapiyor olabilir. Inek autu kesinlikle verme. Ailenden yardimci olacak kimse yokmu en azindan mama icin

sen beni hatırladınız mi evet benim sayfami kapattılar bu konular yasakmis bi bakmışsınız yarın yine yokum sayfam gidince bana yazanlar benim cevapladiklarim hep gitti malesef
Bencede kapansin konum cunku saminiyetine inanmiyorum hrm internet dedigin 10 lira deyip tersleniyosun hemdekalkmis cocuguma mama alamiyorum diyosun 10 bulan 20 yi de bulur afedersin donuna kadar satar yeri geldimi ama kalkpta burada konu acip durmaz madem yazmaya bu kadar ilgilisin ilgili makamlara yz yardim etsinler

Bencede kapansin konum cunku saminiyetine inanmiyorum hrm internet dedigin 10 lira deyip tersleniyosun hemdekalkmis cocuguma mama alamiyorum diyosun 10 bulan 20 yi de bulur afedersin donuna kadar satar yeri geldimi ama kalkpta burada konu acip durmaz madem yazmaya bu kadar ilgilisin ilgili makamlara yz yardim etsinler
İnanmaya bilirsin saçma sapAn konular yerine hayatın gerçeği bende inanmıyorsanız yorumda yapmayın bence ışte türkiye min hali muhalefet çok akıl veren çok

arkadaşım bulunduğun yerin muhtarına git yada kaymakama ,sana yardım ederler

10 tl 10 tl biriktirip mama parası çıkar ama...

Tavsiyene uyucam canım ben de internette sörf yapıp çocuğumu aglatmiyorum teşekkür ederim herkese bi bakmissin ev bile almışim öyle değilmi

Back
X