- Emoji Skoru
- 3.053
- Puanlar
- 198
Sağol yani internet nedir yani 10 tl yükle gb vs hediye oluyo yardım etmeyebilirsin bari yorum yapma yani içinde bulunduğum durumu sen bilemezsin yinede sağol dua için ne kadar ictendi bilemiyorum ama neyse allah goruyo herkesin kalbini ben para pul demedim dilenmedim
konu sahıbı sen benım duamın samımıyetını sorgulayacak konumda mısın acaba ya da herhangi birinin? ben mi çok duygusalım bu konularda anlamıyorum bebeğime mama alamayacak durumda olsacağım ve diğerlerinin ne söylediği umrumda olacak. Geçiniz bunları. Saimiyet yok. Düşünce yok. Para yok üstüne 10 tl'yi de küçümsüyorsun. Ben seni tanımam bilmem sadece internete girebildiğini göruyorum bu para bunun dışında o interneti kullanabilmek için cihaz gerek o da ayrı para. Kusura bakmada sen kendi çocuklarını düşünmezsen kimse de senin çocuklarını düşünmez.
Ve evet Allah yardım etsin diyorum bunu da tüm samimiyetimle diliyorum ama sadece bebeklerin için. Çünkü eminim eşinle biraz daha rahatlık bulursanız 3. bebek de gelecek bu yokluğun ortasına.Allah akır fikir versin.