- Konu Sahibi Portakalli ordek
bellıkı ısı dusmus ben olsam cevap vermezdım durmus durmus bunca zaman aklı nerdeymıste sımdı sadece naber dıye yazıyorNormal smsden yazdı.ben wpdan engelledım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bellıkı ısı dusmus ben olsam cevap vermezdım durmus durmus bunca zaman aklı nerdeymıste sımdı sadece naber dıye yazıyorNormal smsden yazdı.ben wpdan engelledım
yaa duydugum en ıyı cevaptı.Sesli guldum resmen ☺ ama o bana acıklama yapmadan dırek mesajı kestı.Bakalım baska mesaj atarsa bunu yazıcam direk :)"sevgilin artık izin veriyor galiba benimle arkadaşlık yapmana". diye yaz bir daha da hiçbir şey yazma![]()
Valaa çok güzel yazmışsınız sagolun :) ben gergınlık olmasın ban yemıyeyım dıye bısı demedım ama her yerde var böyle tiplerYa insanlar buraya derdini anlatmaya geliyor. Kafası karısık olan var, yardım isteyen var. Bu " e niye konu açtın o zaman " ya da " nabalım dedikodu mu yapalım" gibi saçma sapan şeyler yazanlar Allah aşkına şu foruma giripte sinir bozmasınlar. Neredeyse her konuda görüyorum şu tiplerden. Size mi soracak yapmak istemiyorsanız yorum yapmayın yani.
Valaa çok güzel yazmışsınız sagolun :) ben gergınlık olmasın ban yemıyeyım dıye bısı demedım ama her yerde var böyle tipler
Konuya dönülebilir mi acaba?
Yazdıklarınızla sizde eleştirdiğiniz üyeler gibi davranıyorsunuz.Onu diğer üyelere de deyin lütfen. Başka konuda değil kendi konumda da rastlıyorum. Eğer fikir sahıbı değillerse tahrik edici yorum yapmasınlar.
Yazdıklarınızla sizde eleştirdiğiniz üyeler gibi davranıyorsunuz.
Rahatsız olduğunuz kurallara uymadığını düşündüğünüz yorumlarda şikayet et butonuna basmalısınız, butona basmak yerine ortaya laf söylerseniz polemik çıkar.
Rica ediyorum genel uyarıları dikkate alınız.
Evet lütfen böyle durumlarda en iyisi butona basmaktır, yöneticiler online olunca yapılan bildirimleri mutlaka inceleyip ya topikte uyarı yazıyor ya da direkt banlanması gereken bir yorumsa işlem yapıyor.Birkaç kere yaptım ama bir dönüş alamadım ısrarla devam ettiler. Bu mesajın üstüne yine dediğinizi yapıp şikayet et butonuna basacağım. Teşekkürler.
Cevap atma.Benim çok yakın kız arkadaşım vardı.Baya yakındık.Hayatımızda kim olursa olsun birbirimizi bırakmıycaktık.Arkadaşım netten bir çocukla konuşuyordu.Çocuk ciddiyim diyordu hep.Çocuk bizim yaşadıgımız şehre geldi.Kızla görüştüler.Bir gün benim erkek arkadaşım falan dördümüz bulustuk.Sevgilimle çocuk birbirini sevmedi.O günden sonra bana hergün mesaj atan kız yazmadı aramadı.Ben iki üç kez mesaj attım aradım soguk konuştu.Ben mesajı kestim.O da atmadı.Ben de engelledim wpdan.Sevgilisi sözde yasadıgımız şwhre tayin istiycekti tayini doguya çıkmış.Çocuk asker.Aileleri tanıştı ama arada nişan yok.Aradan aylar geçti.Bugün kız bana mesaj atmış.Naber napıyosun yazmış.Cevap atmadım.Aslında kimsin falan yazcaktım vazgectim.İnsanlar ç
Pardon !!!!Ya insanlar buraya derdini anlatmaya geliyor. Kafası karısık olan var, yardım isteyen var. Bu " e niye konu açtın o zaman " ya da " nabalım dedikodu mu yapalım" gibi saçma sapan şeyler yazanlar Allah aşkına şu foruma giripte sinir bozmasınlar. Neredeyse her konuda görüyorum şu tiplerden. Size mi soracak yapmak istemiyorsanız yorum yapmayın yani.
Elestirdigi uyenin yani benim ne kadar terbiyeli ve seviyeli yorum yaptigimi goruyorsundur umarim mune.Yazdıklarınızla sizde eleştirdiğiniz üyeler gibi davranıyorsunuz.
Rahatsız olduğunuz kurallara uymadığını düşündüğünüz yorumlarda şikayet et butonuna basmalısınız, butona basmak yerine ortaya laf söylerseniz polemik çıkar.
Rica ediyorum genel uyarıları dikkate alınız.
Ne kadar iki yuzlusun neden rahatsizsan birsey demedin aksine gayet normal cevap veriyordun.Valaa çok güzel yazmışsınız sagolun :) ben gergınlık olmasın ban yemıyeyım dıye bısı demedım ama her yerde var böyle tipler
Ben konu disinda tek bir yorum dahi yapmadim sizin konu haric herseye yorumunuz var.Onu diğer üyelere de deyin lütfen. Başka konuda değil kendi konumda da rastlıyorum. Eğer fikir sahıbı değillerse tahrik edici yorum yapmasınlar.
Ne alaka ıkı yuzlukleNe kadar iki yuzlusun neden rahatsizsan birsey demedin aksine gayet normal cevap veriyordun.
Az ozguvenli olun.
Yok atmıycam zaten.Eger mesaj atmaya devam ederse içimdekileri soylıycemdefterden sılmıssın konu sahıbı merkatan cevap atma bence.demekkı normal bı derdı yok senı de bulastırmasın
Bizim sana yaptigimiz normal yorumlara cok normal cevaplar verdin.Birisi cikip bizim yorumlarimizi elestirince ben kavga cikmasin diye birsey demedim bu tipler her yerde dedin.Ne
Ne alaka ıkı yuzlukle