Cevap geldi kızlar, Boşanıyoruz...

Canım benim konuyu tamamen okudum.. Eşinin seni arabaya bindirip göndereceği belli imiş seni hırpalamasından keşke garajda hemen bir polis karakoluna gitseydin en azından tutanak tutulurdu ve boşanma davasında elinde bir koz olurdu bu.... Ama benim bildiğim kadarı ile ses kaydı delil değil fakat mailler olabilir senin özür maillerin ve bunun karşılığında onu atığı içinde hakaret mailleri varsa çıkart avukatına ver dosyada bulunsun... Birde şu mağzadaki kız tanıklık yaparmı acaba hani eşi varken bana yanaşmaya kalktı falan diye buda işe yarar.... Umarım herşey gönlünce olur bir tanem... Zaten beş para etmez adamın biri imiş onun için üzülmeye değmez boşan ve hayatını baştan kur... Biz bayanlar güçlüyüz her şeyi yaparız yeterki isteyelim..

çok uzun sürmez bence boşanman öyle bi odundan kurtulduğun için bayram et dünyaya bidaha gelmeyeceksin bi odunla uğraşmayacak kadar kısa hayat

Canım diğer konuna da yazmıştım sen hiç merak etme hak yerini bulur tazminatını da alırsın nafakanı da şiddet var sonuçta umarım sen de onu belgelemişsindir.İnş çok mutlu olucaksın herşeyden önce buna inan ben böyle yapıyorum kendine iyi bakman dileğimle:)

öncelikle hiçbir şey için üzülmemeye çalış haklı ortaya çıkar elbette şu ses kayıtlarını delil olarak sunarsa( belkide yoktur seni korkutmak amaçlıda söylüyor olabilir) olurda ses kayıtları delil yerine geçerse özel hayatıını senden habersiz gizlice çektiği için ayrı bir tazminat davasıda açabilirsin.Aklında bulunsun diye yazdım umarım hakkında hayırlısı olur arkadaşımmmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…