öncelikle herşeyin hayırlısı olsun sizin hakkınızda da hayırlısını dilerim.yeni yasaları bilmiyorum ama anne ve babamın boşanma davasına tanık oldum 2006 yılında her iki tarafta istediği takdirde 2.celsede boşanmışlardı...çok uzun süreceğini sanmıyorum we özellikle işin içinde dayak darp varken
canım benim bildiğim ses kayıtları delil olarak geçmiyo. teknoloji çok ilerlediği için başkasının sesini yapmak hiçte zor değil o yüzden delil olarak sunsada kabul edilmez. yanlış bişeyler varsa sende kabul etme ben değilim de zaten. benimde bildiğim 2. celsede biter karşılıklı olduğu zaman.
hakkında hayırlısı olsun canım..
yapmayn nolur ölümden başka herşeye çare var...napalım yürümeyen gemiyi itmek mantıksızdır;umarım bu ayrılık size hayırlı gelir...
ay canım
sıkıntılı bi sürec seni bekliyor
Yeni boşandım,daha 1 ay olmadı.
Ikı celse de bitti o da sizin eşiniz gibi boşanmayı istiyor ama nafaka ve tazminat vermek istemiyordu.
Ikı çocuğum var,hakim nafaka bağladı,tazminat da ödedi.
Medeni kanunda kadının hakları daha çok.
O istediği kadar vermiycem desin hakimin kararı önemli.
Canınızı sıkmayın,dünyanın sonu değil inanın aynı dönemlerden geçdim ,siz mahkemede doğruları anlatın,hakimler kim haklı kim haksız anlıyorlar,mutlaka hakkınızı alacaksınız.
Kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun.
Verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim çocuğum yok oyüzden nafaka almam zor gibi.Tazminatada bakalım hakim nasıl karar verecek.Anlayamadığım bu adam neden avukat tutmamış.
bir avukata değil birkaç avukata danışın ve inkar etmeyin eğer gerçek olduğu anlaşılırsa hakim sizi haksız gibi görebilir otogardan bindirdiyse belki görüntüler vardır onlarıda düşünün yani avukatınıza sorun inşallah Yarrabim size kolaylık sağlar...hakkınızda hayırlısı olsun...
Benim eski eşim de avukat tutmamışdı,avukat bir arkadaşından dilekçe yazarken yardım almış sadece.Çocuk olmasa da nafaka alabiliyorsunuz ,çalışıyormsuunuz??Durumunuz nedir?Boşandıkdan sonra yoksullaşma durumunuz var mı?Bunlara bakacakdır hakim.
cnm bir yakınım ilk senesinde ayrıldı çocuk yoktu 10 000 tl aldı her türlü yolu dene bence hakkını ara...ayrıca yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum yanlışsam özür başdan sizi otobüse bindirdikten sonra altınlarımı çaldın diye aramıştı sizin o halde olmanıza rağmen ağır konuşmalarınıda söyleyin sonuçta eğer görüntü var ise tel.kayırlarınıda birleştirince belki daha iyi bir rakam alabilirsin....
Avukatı adli yardımdan tutsaydın keşke. Hakimler bu durumda kadının daha da yanında oluyor. Annemle babam boşanırken (dayak, aldatma hiçbir şey yoktu. Sadece babam evden ayrılmıştı. ) hakim sırf babam ortak ve kira olan mülkü terk ettiği için 2009da 6.000 lira(5bin manevi bin maddi) tazminat almıştı. Sende manevi zarardan bastırabilirsin. Git bi' hastaneye psikiyatra durumu anlat sana ilaç yazacaktır muhtemelen, psikolojinin bozulmasını falan kullan. Bi' de ikinizi de tanıyan bir arkadaşından şahitlik yapmasını isteyebilirsin. Her kavgalarında beni arar ağlardı, sık sık evden kovardı bazen bende kalırdı falan desin. Sonuçta o olanı inkar ediyorsa sende yalan söylemekten hiç kaçınma. Nafaka da almak için uğraş, mesela bizde benim nafakam yok annemin var, ben reşittim ayrıldıklarında tekrar dava açmadık bi' de bana nafaka için.
Yeni boşandım,daha 1 ay olmadı.
Ikı celse de bitti o da sizin eşiniz gibi boşanmayı istiyor ama nafaka ve tazminat vermek istemiyordu.
Ikı çocuğum var,hakim nafaka bağladı,tazminat da ödedi.
Medeni kanunda kadının hakları daha çok.
O istediği kadar vermiycem desin hakimin kararı önemli.
Canınızı sıkmayın,dünyanın sonu değil inanın aynı dönemlerden geçdim ,siz mahkemede doğruları anlatın,hakimler kim haklı kim haksız anlıyorlar,mutlaka hakkınızı alacaksınız.
Kolay gelsin,Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?