Cevap geldi kızlar, Boşanıyoruz...

Boşanma gerekçeniz şiddetli geçimsizlik mi??

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, ses kaydı alınması resmen planlanmış bir durum olduğunu gösteriyor.Dahası sizin söylediğiniz sizi dövüp sonra da yalan ifade vermek için zorlaması durumu var.Bunların hepsini bence apaçık anlatın, inşallah avukatınızın dili sağlamdır.İyi savunulursanız bence, davayı kolayca kazanırsınız.Allah yardımcınız olsun

Evet canım inş davayı kazanırım.Varmı öyle 10 ayda insanların hayallerini umutlarını yıkmak.Ben herşeyimle ona güvenirken meğer adam ses kayıtları gibi sinsi oyunlar peşindeymiş.Yazık gerçekten yazıkk

Allah yardımcın olsun canım kardeşimde aralık 2010 da boşandı 5 aylık evliyken çok severek evlendiler nişan dönemi kardeşim nişanı bozmak istedi ve biz engel olduk şuan hassas dönemdesin düğün yakın stresten böyle düşünüyosun şöyledir böyledir tabii biz karşı tarafa güvendik kardeşimi çok sevdiğini söylüyodu sürekli bana düzelmicek bişey yok falan diye bende bu sevginin kolay biteceğini sanmıyodum ve kardeşimi ikna ettik barışmak için ama olmuyormu olmayınca 5 ay sonra boşandılar ve kardeşim hala zaman zmana bizi suçluyor sizin yüzünüzden diye hiç üzülme nolur olmayınca olmuyor düzelmez bunlar Allah yardımcın olsun

Ahh canım kader işte olacağı varsa oluyor ve yaşıyorsun.Nasıl şuan kardeşin toparladımı canım kendini? İnş herşey yolundadır.Ve şuan mutludur.Evet ben şuan çok kötüyüm.Hiç beklemezdim eşimden düşün sesimi kayıda almış Uzun süreceğe beenziyor benim dava bakalım.Çünkü adam para konusunda taviz vermez ve vermemek içinde yapmayacağını bırakmaz.Ahhh canım Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

kardeşimle ayrı şehirlerdeyiz iş dolayısıyla, öğretmen o da daha çok telefonda konuşuyoruz bazen kızıyor bize hiç aramıyor bazen arıyor fıkralar anlatıyor şakalar yapıyor ne bileyim daha tam toparlanamadı ama ilk zamanlara göre çok çok iyi bizi haliyle suçluyor tabi üzülüyor kendine yediremiyor tabi ne umutlarla evleniyor insan bakalım inşallah dahada iyi olacak ( hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar mutluluklar inşallah

Çok güzel mesleği elindeymiş.Ben çalışmıyorum ve bu dahada zor inan.İnş dahada iyi olur ve karşısına hayırlı biri çıkar.Bende bazen hıçkıra hıçkıra ağlıyorum hele dün ses kaydını öğrendiğimde yıkıldım adeta...Allahım canımı alda kurtulayım diyorum bazen...Günahım neydide bunları yaşadım?

canım hiç üzülme,hiç ağlama,hatta bu adamdan kurtulduğuna sevin.ve bence bu adam ses kayıtlarını almakla kendi kuyusunu kendisi kazmış,çünkü bu tamamen kötü niyet ve boşanmaya hazırlık göstergesi.hiç merak etme avukatın sağlam dilliyse hepsini çürütecektir.sen bu süreçte hemen toparlan kendine gel.o mahkemede dimdik dur,sorulanları net ve açık birşekilde açıklaman ve asla asla güçsüz olmaman gerekiyor.hep kötü günlerinizi düşün,ve kurtuldum de hep,çok şükür ailem yanımda de.bak baban da başındaymış.biz anlaşmalı tek celsede ayrıldık,çocuğumuz yok.1.5 ay oldu,tek başıma (başımda birtek annem var) ev tuttum hem annemin evini hem kendi evimi taşıdım,akarı kokarı derken çok şükür.şimdi sadece pişmanlığını görüp bana dediği gibi benden birşey bekleme demek istiyorum.sen ama hep ii gözük,dün vardı bugün yok de,bana beni yollayacak deil ben gitsem bile geri getircek adam lazım de.ve nafakanı da tazminatını da almak için mücadele et.geçicek emin ol,her acıya alışıyor insan..dönüm noktası hayatımızda.ama aşacağız.Allah yardımcın olsun.

Canım benim nasılda güzel özetlemişsin.Senin içinde hayırlısı olsun canım.Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın.Evet dik durmam lazım.Siz neden anlaşmalı boşanddınız? Neden haklarını talep etmedin? Evet canım sağolsunlar ailem hep destek bana."bana beni yollayacak deil ben gitsem bile geri getircek adam lazım de" nekadarda güzel yazmışsın ya aynen öyle olmalı.Ahhh canım inş iyi insanlar çıkar bundan sonra karşımıza.Bu arada yaşınız kaç? Çalışıyormusunuz?

kızlar yıkım üzerine yıkım yaşıyorum Bu akşam eşimle yaşadığım yerden bayan bir arkadaşım vardı kendisi giyim sektöründe mağazada satıcı ve beni çok severdi.Ben o işyerine iş başvurusu yapmıştım.O arkadaşı aradım nasılsın ne yapıyorsun diye.Benden haberi yokmuş izmirdeyim ailemin yanındayım dedim dava falan açtım dedim.Şaşırdı ama en iyisi bence bu dedi.Madem boşanıyorsunuz sana bişey anlatıcam dedi eşim olucak şahıs artık eşimde demek istemiyorum ordan bır kıza face de arkadaşlık teklifi göndermiş ama ben daha ordayken ayrılmadan.Çünkü eşimle ordan alışveriş yapar beraber giderdik hep.Meğer adam o anda kızı gözüne kestirmiş.Hatta kız mağazaya gelip terbiyesiz adam yanında karısı var evli barklı bana face den teklif gönderdi demiş.Hatta kız diyorki geçenlerdede mağazaya geldi ama kimse ilgilenmedi baktı baktı gitti dedi.Bakarmısınız kızlar ben nasıl bir adamla evlenmişim yaaa....

Yani artık diyecek laf bulamıyorum.hiç şaşırmadım.bu erkek milletinden ben her şeyi ama her şeyi beklerim.utanmazlar

Yani artık diyecek laf bulamıyorum.hiç şaşırmadım.bu erkek milletinden ben her şeyi ama her şeyi beklerim.utanmazlar

Yaaa azeciğim bakarmısın yaa...Biz gayet iyi alışveriş yapmaya giriyoruz mağazaya meğer adamın gözü kızdaymış.olacak işmi? Küçük bir kasaba düşünmezmi hiççç ben bu kıza face de teklif gönderiyorum ama ya eşimin kulağına giderse diyee...Demekki adamın hiç korkusu yokmuş.Ondan ses kaydımı almış.Boşanmayı çoktan aklına koymuş meğer.

inşallah bundan sonra seni mutlu edecek birisiyle karşılaşırsın. nefes aldığın sürece umut var. seni mutlu edecek, sevip sevileceğin bir hayatı elde etmeye bak. bırak kiminle ne yaparsa yapsın, artık bundan sonra kendi problemi. kendini üzüyorsun,yazık değil mi sana. kendini pohpohla biraz.hayatta sana senden başka kimsenin hayrı yok bu yüzden hep güçlü olmak zorundasın. doğal olarak insanın aklına sorular geliyor (şu niye şöyle oldu, bu niye böyle oldu diye) ama kafa yormaya bile değmiyor. Allah büyüktür de yoluna bak. herkes de ettiğini bulur bunu unutma.

belli o adam daha sen oradayken yapmış planını programını.şu anda yaptığı her şey seninle ilgili attığı her adım strateji.aynı bunların hepsi. Bırak ya belasını bulacak o.daha kimsenin yanına kar kalmamış yaptıkları,onun yanına da kalmaz.

iyi dileklerin için sağol canım.Evet kafam çok meşgul.Nasılda görememişim gerçek yüzünü.İnşallah dediğin gibi ettiğini bulur.Oadam 30 kişiylede evlense karakteri aynı.Mutluda olmaz mutluda etmez eşini.Galiba ucuz atlattım ....

Aynen canım herşeyi düşünmüş planını yapmış.Delilleri bile düşünmüş.Çünkü boşanmayı aklına koymuş benide gözden çıkarmış.İnşallah belasını bulur canım ...

canım benim gelişmeleri yeni okudum sen hiç merak etme ses kAyitlari delil sayilmiyo bende ses kayıtları sunmak istedim ama avukatım bı ise yAramicani belirtti sen canını sıkma hiç Rabbim hakkında hayirlisni versin eşinin boşanma istemesinede hiç şaşırma bence isin sonunda yeni bı kadın var Srkeklerhep boledir maymun istahliallah nasıl biliyosa ole yapsın canım Allah bilir neler düşünüyordur aklından ne pislikte geçitlerine onun bı erkek hayatinda bıkarım varsa eğer boşanmak hicgozlerine gelmiyo canım nasılsa yedekte var hesabi

Kesinlikle canım herşeyi okadar planlamışki kayıtları bile düşünmüş.Hakkımı helal etmiyorum.Kesinlikle başka bir kadın var işin sonunda.Gerçi ben daha ordayken yapan adam şimdi oooooo....Neler yapıyordur neler.Bakalım bazen anlaşmalı boşanayımda kurtulayım diyorum Mahkeme sürecine girmeden daha yoruldum...

Evet canlarım uzun zamandır giremiyorum foruma pc bozuktu.Bende bir gelişme yok arkadaşlar.Yalnız şöyle bişey var dün evlenmemize aracı olan halamın kızı aradı.15 gün önce eşim iş için izmire gelmiş ordanda aracılara uğramış 2 saat kadar oturmuş.Halamın kızının kocasıda eşimin yakın akrabası.Neyse eşim konuyu hiççç açmamış.Halamın kızı açmış.Eşim başlamış beni karalamaya.Benim yerimde başka biri olsa taaa ilk zamanlar bulamadım ı babasının evine gönderirdi ama ben düzelir diye bekledim demiş.Sebepte ben herşeyden kavga çıkarıyormuşum.Ailesini sevmemişim istememişim.Düzelirim diye beklemiş ama ben düzelmemişim.Halamın kızı bulamadım senden şüpheleniyr demiş hayatında biri olduğunu düşünüyor demişki asla öyle bişey yok o aslında eski erkek arkadaşını unutamamamış.Evet benim görüştüğüm biri vardı eşimden önce sevmiştim ama aileler anlaşamadı bende olmayacağını düşündüm ve medenice ayrıldık.Aynı mahallede oturduğumuz içinde eşime anlatmıştım.Sözde eşime göre ben ailemi dinlemişim ve eşimle evlenmişim yoksa benim aklım hala eskisindeymiş.Severek evlenmemişim eşimle ve ayrılmak içinde bahaneler yatarmışım şimdide aileme siz yaptınız bekın sizin istediğinizle evlendimde noldu diyormuşum...Adam neleri kurmuş kafasında yaaa..Halbuki unutamayan o eski sevgilisine özel msn alan o, mail atan o.Ben istesem zaten öbürüyle evlenirdim.Birde demişki ben bulamadım ı son gece dövmüş göndermişti ya ben boşanma niyetiyle göndermedim sinirlerimiz çok yıpranmıştı gitsin biraz kafamızı toplayalım diye gönderdim demiş.Gece 1 de dövüp gönderen adam sözde beni kafa toplamaya göndermiş.Ertesi günde mesaj atmıştı bana anlaşmalı boşanma için.Bende geldikten 1 hafta sonra hattımı değiştirmiştim neymiş boşanmayı ben istemişim ki hemen hatımı değiştirmişim.Babası bana msn den arkadaşlık teklifi göndermişti bende kabul etmemiştim.Niye edeyimki benim ev tlf var ailem var görüşmek isteyen insanlar yollları deneyebilirdi.Hattımı değiştirmişim msn den kabul etmemeişim bunlar bahane değil dedim.Şunuda demiş bunca olaydan sonra ben bulamadım la barışsam biz 3 ay sonra yine rız.Sanki ben barışma talebinde bulundumda.Davayı ben açmışım oda kabul etmiş.Anlamıyorum kızlar bu adam hala neyin peşinde? Tamam ben haksız olayım ne gerek var o insanlara açıklama yapmaya.Yaa zaten dava açılmış bitmiş gitmiş konuşmak istemiyorum diyip knuyu kapatabilirdi.O insanlara karşı kendini aklasa haklı çıkarsa nolur çıkarmasa nolur biten bir evlilik var artık.Bu adam neyin peşinde kızlar niye hala beni karalıyor anlamış değilim.Tamam deddim dün halamın kızına o haklı olsun ben haksız olayım ama artık ben bu konuda jkonuşmak istemiyorum.Çünkü olay yargıya intikal etmiş.Adam face de hergün değişik la mutlu mutlu kızlara abone olmalar falan hala banada laf yetiştiriyor.Tamam git yoluna işine bak kızlara abone ol hayatına birini al.Yanlışmıyım kızlar ben artık sağlıklı düşünemiyorum bu adam beni karalasa izmire rezilde etse eline ne geçicek?yada niyeti ne? offff yaaaa
i
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…