Canım dilekçesinde benim gerekçelerimi hep reddetmiş.Hepsini yalanlamış.Benim yaşadığımız yeri benimseyemediğimi fakat işi dolayısıyla orda kalmamızın gerektiğini fakat benim bunu kabullenmeyerek sürekli kavga ettiğimi ileri sürmüş.Hakim bunu boşanma nedeni olarak kabul edermi? Yoksa davayı reddetme olasılığı varmı?
Boşanma gerekçeniz şiddetli geçimsizlik mi??
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, ses kaydı alınması resmen planlanmış bir durum olduğunu gösteriyor.Dahası sizin söylediğiniz sizi dövüp sonra da yalan ifade vermek için zorlaması durumu var.Bunların hepsini bence apaçık anlatın, inşallah avukatınızın dili sağlamdır.İyi savunulursanız bence, davayı kolayca kazanırsınız.Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım kardeşimde aralık 2010 da boşandı 5 aylık evliykençok severek evlendiler nişan dönemi kardeşim nişanı bozmak istedi ve biz engel olduk şuan hassas dönemdesin düğün yakın stresten böyle düşünüyosun şöyledir böyledir tabii biz karşı tarafa güvendik kardeşimi çok sevdiğini söylüyodu sürekli bana düzelmicek bişey yok falan diye bende bu sevginin kolay biteceğini sanmıyodum ve kardeşimi ikna ettik barışmak için ama olmuyormu olmayınca 5 ay sonra boşandılar ve kardeşim hala zaman zmana bizi suçluyor sizin yüzünüzden diye hiç üzülme nolur olmayınca olmuyor düzelmez bunlar Allah yardımcın olsun
Ahh canım kader işte olacağı varsa oluyor ve yaşıyorsun.Nasıl şuan kardeşin toparladımı canım kendini? İnş herşey yolundadır.Ve şuan mutludur.Evet ben şuan çok kötüyüm.Hiç beklemezdim eşimden düşün sesimi kayıda almışUzun süreceğe beenziyor benim dava bakalım.Çünkü adam para konusunda taviz vermez ve vermemek içinde yapmayacağını bırakmaz.Ahhh canım Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
kardeşimle ayrı şehirlerdeyiz iş dolayısıyla, öğretmen o da daha çok telefonda konuşuyoruz bazen kızıyor bize hiç aramıyor bazen arıyor fıkralar anlatıyor şakalar yapıyor ne bileyim daha tam toparlanamadı ama ilk zamanlara göre çok çok iyi bizi haliyle suçluyor tabi üzülüyor kendine yediremiyor tabi ne umutlarla evleniyor insan bakalım inşallah dahada iyi olacak( hepinize bundan sonraki hayatınızda başarılar mutluluklar inşallah
canım hiç üzülme,hiç ağlama,hatta bu adamdan kurtulduğuna sevin.ve bence bu adam ses kayıtlarını almakla kendi kuyusunu kendisi kazmış,çünkü bu tamamen kötü niyet ve boşanmaya hazırlık göstergesi.hiç merak etme avukatın sağlam dilliyse hepsini çürütecektir.sen bu süreçte hemen toparlan kendine gel.o mahkemede dimdik dur,sorulanları net ve açık birşekilde açıklaman ve asla asla güçsüz olmaman gerekiyor.hep kötü günlerinizi düşün,ve kurtuldum de hep,çok şükür ailem yanımda de.bak baban da başındaymış.biz anlaşmalı tek celsede ayrıldık,çocuğumuz yok.1.5 ay oldu,tek başıma (başımda birtek annem var) ev tuttum hem annemin evini hem kendi evimi taşıdım,akarı kokarı derken çok şükür.şimdi sadece pişmanlığını görüp bana dediği gibi benden birşey bekleme demek istiyorum.sen ama hep ii gözük,dün vardı bugün yok de,bana beni yollayacak deil ben gitsem bile geri getircek adam lazım de.ve nafakanı da tazminatını da almak için mücadele et.geçicek emin ol,her acıya alışıyor insan..dönüm noktası hayatımızda.ama aşacağız.Allah yardımcın olsun.
Yani artık diyecek laf bulamıyorum.hiç şaşırmadım.bu erkek milletinden ben her şeyi ama her şeyi beklerim.utanmazlar
Yaaa azeciğim bakarmısın yaa...Biz gayet iyi alışveriş yapmaya giriyoruz mağazaya meğer adamın gözü kızdaymış.olacak işmi? Küçük bir kasaba düşünmezmi hiççç ben bu kıza face de teklif gönderiyorum ama ya eşimin kulağına giderse diyee...Demekki adamın hiç korkusu yokmuş.Ondan ses kaydımı almış.Boşanmayı çoktan aklına koymuş meğer.
inşallah bundan sonra seni mutlu edecek birisiyle karşılaşırsın. nefes aldığın sürece umut var. seni mutlu edecek, sevip sevileceğin bir hayatı elde etmeye bak. bırak kiminle ne yaparsa yapsın, artık bundan sonra kendi problemi. kendini üzüyorsun,yazık değil mi sana. kendini pohpohla biraz.hayatta sana senden başka kimsenin hayrı yok bu yüzden hep güçlü olmak zorundasın. doğal olarak insanın aklına sorular geliyor (şu niye şöyle oldu, bu niye böyle oldu diye) ama kafa yormaya bile değmiyor. Allah büyüktür de yoluna bak. herkes de ettiğini bulur bunu unutma.
belli o adam daha sen oradayken yapmış planını programını.şu anda yaptığı her şey seninle ilgili attığı her adım strateji.aynı bunların hepsi. Bırak ya belasını bulacak o.daha kimsenin yanına kar kalmamış yaptıkları,onun yanına da kalmaz.
canım benim gelişmeleri yeni okudum sen hiç merak etme ses kAyitlari delil sayilmiyo bende ses kayıtları sunmak istedim ama avukatım bı ise yAramicani belirtti sen canını sıkma hiç Rabbim hakkında hayirlisni versin eşinin boşanma istemesinede hiç şaşırma bence isin sonunda yeni bı kadın var Srkeklerhep boledir maymun istahliallah nasıl biliyosa ole yapsın canım Allah bilir neler düşünüyordur aklından ne pislikte geçitlerine onun bı erkek hayatinda bıkarım varsa eğer boşanmak hicgozlerine gelmiyo canım nasılsa yedekte var hesabiArkadaşlar daha önceki konularımdan belki hatırlarsınız.Eşimin dövüp ailemin yanına gece yarısı gönderdiğini bir daha hiç aramadığını ve benimde maddi manevi tazminat istemli boşanma davası açtığımı yazmıştım.Tebligatıma cevap geldi.Avukata gittim bugün.Eşim bir avukata danışmış belli ama avukat tutmamış kendi yazmış göndermiş.Herşeyi yalanlamış.Ama boşanmayı kabul etmiş.Sadece tazminatı ve nafakayı kabul etmemiş.Bu arada delil olarak ses kayıtlarım varmış onları sunmuş.Kesin kavga ettiğimizde beni dövdüğünde bende dayanamadım laf söylerdim onları kayda almıştır.Huyu öyleydi çünkü tahrik ederdi ederdi susardı kesin o ara aldı kayıtları.Birde ben ona mailler atmıştım tartıştığım zaman salak gibi özür dilerdim.Şimdi bunları bana karşı kullnıcak.Kızlar boşanmayı oda kabul ettiğine göre bizim fazla sürermi sizce dava?Yeni yasalara göre onların cevabına karşılık bir dilekçe daha biz gözderdik şimdi tekrar onlar göndericek ondan sonrada duruşma günü belli olucakmış.Bakalım kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var
canım benim gelişmeleri yeni okudum sen hiç merak etme ses kAyitlari delil sayilmiyo bende ses kayıtları sunmak istedim ama avukatım bı ise yAramicani belirtti sen canını sıkma hiç Rabbim hakkında hayirlisni versin eşinin boşanma istemesinede hiç şaşırma bence isin sonunda yeni bı kadın var Srkeklerhep boledir maymun istahliallah nasıl biliyosa ole yapsın canım Allah bilir neler düşünüyordur aklından ne pislikte geçitlerine onun bı erkek hayatinda bıkarım varsa eğer boşanmak hicgozlerine gelmiyo canım nasılsa yedekte var hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?