Ay gerçekten miBence değerin çok iyi 1 buçuk aylık gebesin kese ve kalp atışını görür bence 2 gün sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gerçekten miBence değerin çok iyi 1 buçuk aylık gebesin kese ve kalp atışını görür bence 2 gün sonra
İnşallah canım benim çok sağolCanım hayırlı olsun. Aslında dr doğru demiş tabi biz heyecanlı ve duygusal olunca bazen farklı düşüne biliyoruz. Şimdi bir şey derse sanda çok umut vermiş olacak , bazen kimyasal olabiliyor dış gebelik olabiliyor,gerçekten kana daha yeni karışmış çok yeni erken fark etmişsin
. 3 kez 2 şer gün arayla kan ver arttış var mı düzenli mi o takip edilir. 2 katı şeklinde düzenli artış olursa çok şükür bir sonraki adımın kese kontrolü olur
Aramıza hoşgelirsin inşallah
![]()
Hayır canım beta 3500-5000 arasında olunca kese gözükür. Kalp atışı ise ancak 7 ve 8 haftadan sonra duyulur. Sen şu an 2 günde bir kan verip artışa bakman lazım. İnşallah sağlıkla artarAy gerçekten miallahımmm
Evet gayet güzel ılk kana göre ıkı gün sonra dahada yüksek olurİyi mi yani canım benimki? Seninki nasıl oluyor
Tamamdır yarın buraya yazayım siz de görürseniz yazarsınız kızlarHayır canım beta 3500-5000 arasında olunca kese gözükür. Kalp atışı ise ancak 7 ve 8 haftadan sonra duyulur. Sen şu an 2 günde bir kan verip artışa bakman lazım. İnşallah sağlıkla artar
Amin inşallah canım hep beraber inşallahEvet gayet güzel ılk kana göre ıkı gün sonra dahada yüksek olur
Ya test yaptım sılık çıktı aşırı kan verdim bu sonucu aldım ya rahme hemen yapışır yapışmaz öğrendim yada kimyasal olur herhalde bakalım nasip ama seninki masaallh gayet iyi rabbim kucağına almayı nasip etsin
Etiketlersin canımTamamdır yarın buraya yazayım siz de görürseniz yazarsınız kızlar
Yani bence öyle benim 35.000 çıkmıştı 6. HaftadaAy gerçekten miallahımmm
Şuan. Nasıl sağlıklı mı güzelimYani bence öyle benim 35.000 çıkmıştı 6. Haftada
Evet çok şükür sağlıklı da plesentasında kistler var bide böbreğim çok sıkıntı yaratıyor genişliyor ama bunların beta değeriyle hiçbir alakası yok içiniz rahat olsun yaniŞuan. Nasıl sağlıklı mı güzelim
Çok geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer diyeyim.Evet çok şükür sağlıklı da plesentasında kistler var bide böbreğim çok sıkıntı yaratıyor genişliyor ama bunların beta değeriyle hiçbir alakası yok içiniz rahat olsun yani
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girer diyeyim.![]()
İnşallah güzel bir süreçin olur. Rahat bir hamilelik geçirirsinİnşallah canım benim çok sağol
Evet çok erken fark ettim çünkü çok istiyordum bakalım hayırlısı![]()
Canım iki hafta sonra memleketime gidiyorum eşimin memleketine gidince keseyi görsem geç mi olur. Daha doğrusu olumsuz bi durum olur muİnşallah güzel bir süreçin olur. Rahat bir hamilelik geçirirsin. Kan atışların normal olursa 2 hafta sonrada kese kontrolüne git derim. Hayırlı haberlerini bekliyorum
![]()
Kaç saatlik yol. Bence riske atma öncesinde imkanın varsa dr git. Yolla gitmene engel bir durumun yoksa öyle çık yola. Çok istiyormuşsunuz öncesinde dr onayı almak bence daha doğru olur. Dr bana izin vermedi . İkiz yol uzun istirahat olarak kendini yormadan hamileliğine devam edelim dediCanım iki hafta sonra memleketime gidiyorum eşimin memleketine gidince keseyi görsem geç mi olur. Daha doğrusu olumsuz bi durum olur mu
16 saatlık yol. Daha yeni ya o yüzden bişe olmaz diye tahmin ediyorum ama. Keseyi de ne zaman görürüm ki. Bi hafta içinde görülür mü kiKaç saatlik yol. Bence riske atma öncesinde imkanın varsa dr git. Yolla gitmene engel bir durumun yoksa öyle çık yola. Çok istiyormuşsunuz öncesinde dr onayı almak bence daha doğru olur. Dr bana izin vermedi . İkiz yol uzun istirahat olarak kendini yormadan hamileliğine devam edelim dedi
Hayırlı olsunSunsun9 cnm 146 çıktı betam
Merhaba canım. Ben gebeliğimi 26 değer ile öğrendim. Önemli olan iki günde bir iki katı civarında artış olması. O yüzden stres yapma. İnşallah her şey çok güzel ilerlerKızlar dün test yaptım pozitifti. Hemen gittim kan verdim 46,600 çıktı. Daha çok yeni iki gün sonra tekrar gel dedi. Ama doktor böyle hem ilgilenmedi hem de modu olmayan bi şekilde söyledi. Acaba kötü bişe mi var. Son adet tarihim 27 Mart. Yumurtlama dönemim 11 Mart. 10-11-12 Nisansa ilişkim oldu. Bebeğim ne kadarlıı oluyor? Bilgi verir misiniz . İlk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum. Yargılmayaıp cevap verenlere çok dua ederim sağolun şimdiden
Canım yolun çok uzak dönüşü de var . Bir daha düşün bence daha kordon bağın gelişmedi. Yeni yeni tutundu kanama alanı oluşabilir ? Dr danışmadan uzmandan onay almadan gitme.Yine de karar senin16 saatlık yol. Daha yeni ya o yüzden bişe olmaz diye tahmin ediyorum ama. Keseyi de ne zaman görürüm ki. Bi hafta içinde görülür mü ki