benim ikizlerim 1 yaşındalar. 33 haftalık doğdular. şu an birinin 4 tane dişi var.diğerinin hala dişleri çıkmadı. dr. çıkar diyor ama ben endişeleniyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın. ya da çevrenizde benim gibi örnekler var mı? yoksa boşuna mı bu endişe? :bbo:
canım hiç merak etme benimkilerde 33 haftalık doğdu erkeklerden biri 11. ayda çıkardı dördünü birden sen dv3 veriyorsan yoğurt veriyorsan bencede endişe etme
ben de sanmam bi sorun olduğunu benim kızım tek ve 35 haftalıkken doğdu ilk dişi 11 aylıkken çıktı o zaman tabi ben de endişelenmiştim ama gerek yokmuş şimdi tüm dişleri gayet ii ve sağlıkı
benim ikizlerim 1 yaşındalar. 33 haftalık doğdular. şu an birinin 4 tane dişi var.diğerinin hala dişleri çıkmadı. dr. çıkar diyor ama ben endişeleniyorum. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın. ya da çevrenizde benim gibi örnekler var mı? yoksa boşuna mı bu endişe? :bbo:
Mrb cnm benimde ikizlerim 3 gün sonra 1 yaşını dolduracaklar...34 haftalık doğdular birinin 6 tane dişi çıktı 10 aylık çıkardı ilk dişini, diğerinin sadece 1 tane dişi var o da 11 aylık çıkardı,ikizlerden biri her konuda hep arkadan geliyor ama hiç endişelenme onunda çıkacaktır elbet dişsiz insan mı var,zamanını bekliyodur.....
İkizlerin yapıları farklı olyor benimde kızım 5 aylık çıkardı ilk dişini oğlum 8 aylık şimdi 10 aylıklar kızımın 5 dişi var Oğlumda iki tane dr güven bence