- Konu Sahibi Mervissh91
Merak ata sporumuz :))uf bi sormayın artık şu soruyu ya komiser olsa ne olmasa ne? siz işin özüne baksanıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ata sporumuz :))uf bi sormayın artık şu soruyu ya komiser olsa ne olmasa ne? siz işin özüne baksanıza![]()
Akademi mezunları komiser olarak mezun oluyor direktKonuyla alakasız olabilir ama Komiser olabilmek için fiilen en az 6 yıl polislik yapmak gerekiyor diye biliyorum.
Üni son sınıfta sınava girdiysen ve 1 yılda komiser yard. yaptıysan demek üniversiteyi 17 yaşında bitirdin, tebrikler!!! :d
on numarasınız böyle devamMervish sen gerçekten ama gerçekten komiser misin ?
e sen anlatsan bugün ne oldu mervişKomserler aşık olup saçmalayamaz mı.. Ya varya neyse of.
Akademi mezunları komiser olarak mezun oluyor direkt
Komiser yardımcısı
Meraktan değilMerak ata sporumuz :))
Yok ben de inandırıcı bulmadım o ayrıÜniversite son sınıfta sınava girmiş, akademi mezunları sınava giriyor mu ?
Açıkçası inandırıcı bulmadım arkadaşı o yüzden sordum
Meraktan değil
Uyusmayan şeyler var
Emniyette şu an cadı avı var
Herkes herkesin açığını yakalamaya çalışıyor
Kişi idari amir sayılıyor
Dosyasına bu islenirse sicilinde bunu taşır
Teşkilatı bilen herkes bu işin böyle kolay olmayacagini bilir
Özellikle böyle dönemlerde
Yoksa neyini merak edeyim banane tanımadığım kişinin
Oturmuyor yani bazı şeyler
Devrem dediği bir kaç kişi olamaz
Aynı dönem mezunlarına devrem denir
Bir ofiste en fazla 2 devre aynı anda çalışır rutbeliler için diyorum
Onların da iş günleri çok nadir yan yana gelir
Sivil teskilatlarda bu böyle
Yani konuda bir şeyler Oturmuyor
Mervish 91 dogumluysan 2012 mezunusun hadi 1 sene uzat akademiye giren kız öğrenci sayısı belli bir dönemde 5 kişiydi yanlış hatirlamiyorsamKomserler aşık olup saçmalayamaz mı.. Ya varya neyse of.
Yani evet işte detay bilin diye yazdım.. Ona göre yorumlarsınız diye.Mervish 91 dogumluysan 2012 mezunusun hadi 1 sene uzat akademiye giren kız öğrenci sayısı belli bir dönemde 5 kişiydi yanlış hatirlamiyorsam
Onlardan da biri ne tesaduftur benim arkadaşımistanbulda kendisi ama polnet denilen bir şey var
Gerçekten komiser olsan kendini bu şekilde kolay deşifre etmezdin sana ulaşmak çok basit
Gerçeksen de bacim niye böyle deşifre ediyorsun kendini
![]()
Mervish geçici gorevle Eskişehir ben hiç duymadım bu arada biliyor musunYani evet işte detay bilin diye yazdım.. Ona göre yorumlarsınız diye.
Yok ben de inandırıcı bulmadım o ayrı
Akademi univeristedir zaten
Liseden sonra akademi sınavını kazananlar ki çok yüksek puanla girilir 4 sene üniversite gibi güvenlik Bilimleri Akademisi'nde yani ankara golbasindaki polis Akademisi'nden mezun olup komiser yardımcısı olarak mesleğe başlar .4 sene eğitim görürler yani
Şimdi kapatıldı malesef bu sene
Sizin dediginiz pomem
Oradan da komiser olunuyor
Ama genel olarak ortalam 21 yaşında 4 senelik egitim sonrasi komiser olarak mesleğe başlıyorlar
Neyi tartışıyoruz onu anlamadım :) konu bu değilki yalan söylemedim canımMervish geçici gorevle Eskişehir ben hiç duymadım bu arada biliyor musun
Geçici gorevle doguya filan gidilir
Veya miting olur o yüzden gelinir
Sivil bürolara geçici gorevle polis hiç duymadim
Yalan söylüyorsun gibi geldi bana ama =)
Komiser komiser yardimcilgindan sonra gelen rütbeSon olarak şunu da yazim de gideyim.
Komiser olabilmek için Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ni bitirmek gerekir. Polis Akademisi mezunu komiserlerin rütbe bekleme süresi 4 yıldır.
Ayrıca, PMYO veya POMEM mezunu olan veya herhangi bir lisans programı mezunu olan kişiler de meslek içi sınavlara girip sınavı kazandıktan sonra 9 aylık eğitime tabi tutulup komiser yardımcısı olarak rütbe alabilirler. Bu kişilerin komiser rütbesinde bekleme süresi 6 yıldır.
komiser mi bilmem ama umarim değildir.Arkadaşlar bir sakin 24 yasında komıser yardımcısı olunabiliyor
2011 girişliler döneminde bir yasa çıktı ve birebir sevdiğim oğlan komiser yardımcısı şu an, aynı zamanda sosyal bir alandan lisans mezunu da her gün de okula gelirdi falan :)
ama komiser yardımcısı olunuyor yanı komser yardımcısı değil
insan ne olduğunu bilmez mi komiser yaz suna merve ne olur![]()
komiser mi bilmem ama umarim değildir.