kızlar hoşlandığım biri vardı bizim üniversiteden bana karşı gayet ilgiliydi. adını kağıdıma yazdı. sonra facete ekle ve sonra telefon numaramı aldı. ve konuşmalarımız oldu. sonra ilgisini anlamak için test yaptım faceime şurda yazdım beraber giderdik. ertesi gün mesaj geldi burada değilsin burada olsaydın görebilirdin beni. görüştük hatta oradan okula bıraktı beni bırakınca yüzündeki oluşan kızarıklık ve gülümseme benden hoşlandığını düşündürttü fakat bu durum böyle bir süre devam etti .facete olan konuşmamızda bana konuşmamızın birinde benden hoşlandığını biliyorum dedi. utancımdan nerden biliyorsun filan dedim.biliyorum işte dedi. sonra evet merdivenlerden indiğimde kollarımı açıcam sana geldim aşkım diyecem. filan espri yaptım tabi. bugün bir arkadaşıma danıştım ama arkadaşım bu davranışımın onun tarafından dalga geçtiğini sanabilir ..erkek nihayetinde zor cesaret eder ve sende dalga geçeer gibi olmuşssun dedi. bende aklım karıştı ve heyecanla mesaj attım. sen geçen bana senden hoşlandığını sormuştun evet doğru biliyormusun. çok çekiniyordum. filan yazdım ama cevap yazmadı....
şimdi kızlar benim izlemem gereken yol nedir?? tavsiyelerinize ihtiyacım var...
şimdi kızlar benim izlemem gereken yol nedir?? tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Son düzenleme: